Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6774 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כיוונתי את הLPF במגבר על סביבות ה50HZ הסאב ניהיה יותר עוצמתי ונשמע יותר טוב,אבל שמתי לב שאני שומע ממנו עוד צלילים חוץ מהבאס,נתקתי את הקדמיים ושמעתי שהוא מנגן תדרים גבוהים,לא משהו רציני שומעים בעיקר נמוכים אבל רציתי לבדוק האם זה תקין?

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

תבדוק בעוד שירים אם שומעים מילים וכאלה אז זה לא ממש טוב, 50 הרץ זה לא ממש גבוה, אם המגבר תקין ובאמת חותך ב50 הרץ אני לא חושב שאתה צריך לשמוע מילים ומנגינות מהסאב.

:-) just smile
פורסם

גם לי יש מגבר זהה( z4200) ואני חותך כמוך בערך דרך המגבר(אולי ה HU שונה ולכן משפיע)

ואני לא מכיר את התופעה שציינת..

אולי אתה כיוונת על OFF (ז"א FULL ) ??

מנוע V6 בלי להתבייש.

פורסם

תדר של 50 הרץ לגמרי לא צריך להעביר תדרים של "מילים".

או שמדובר בטעות בכיוונים איפה שהוא , או שהסלופ חיתוך של הקרוס במגבר מאוד מאוד נמוך , או שזה תקלה כל שהיא ..

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

משהו כזה, רק שתדרים נמוכים כמו 7-5 קשה לשמוע אם בכלל. בעיקרון ברוב המגברים הי פאס זה מנגן מנקודת החיתוך ומעלה, ולוא פאס מנגן מנקודת החיתוך ומטה.

:-) just smile
פורסם

יש לבדוק אם הבורר של הקרוסאובר נמצא ב LPF אם כן יכול להיות ששיפוע חיתוך התדרים הוא 12DB מה שאומר במקרה הנ"ל שכל תדר מעל ל 50HZ יונחת ב12DB , הסאב ימשיך לנגן גם תדרים גבוהים רק בעוצמה חלשה יותר.

פורסם

אם כיוונתי LPF אז מן הסתם הבורר על LFP,הכיוונים של המגבר לא ממש ברורים,קודם סגרתי את הLPF לגמרי ואז רק פתחתי לאט עד ששמעתי את הבאס מקדימה,הוא מכוון בערך על 50HZ,אין שם סימן שמרא בדיוק על כמה HZ זה מכוון.

אני שומע צלילים עמומים מהסאב,האם זה יכול לגרום לו נזק?

כתוב שם 250HZ מימין ומשמאל כתוב 50HZ אז שמתי על 50.

הכיוונים נעשו מהמגבר ולא מהHU.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

• תוכן חדש...