Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6781 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מנהלים, חברי פורום

מה דעתכם לפתוח תחרויות של ראש בראש בפורום בהתקנות

חבר פורום יוכל להעלות תמונות של התקנה או בנייה שהוא עשה ולהתמודד מול חבר פורום אחר כאשר המצביעים יהיו כמובן החברים בפורום

כמו כאן לדוגמא

http://www.carstereo.com/installs/challenges.cfm?sort=wager&sortorder=desc

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

נראה מאוד מעניין מושך את העיין באתר ההוא אבל כאן ובכלל בארץ אין כ"כ הרבה התקנות למינהם .

אין לנו כאן קהילה גדולה מידי ...

יהיו מעט אבל המעט כאן שווים הרבה מאוד .

יעקב

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

פורסם

גם התקנות רגילות אפשר לבצע בתור התקנה יפה (בלי בניות מיוחדות וכו'). אני בעד :-) (לא שאני אנצח או אשתתף, אבל יהיה כייף לשפוט :twisted:).

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
גם התקנות רגילות אפשר לבצע בתור התקנה יפה (בלי בניות מיוחדות וכו'). אני בעד :-) (לא שאני אנצח או אשתתף, אבל יהיה כייף לשפוט :twisted:).

אלי > ALL ?

בקיצור ? יהיה לו הכי הרבה "נקודות"

אלה אם כן מישהו יפתיע פי כמה וכמה :x

כמובן אני בעד גדול

יעקב

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

פורסם

אם אתם רוצים אז בכיף ..

מי שרוצה "להתחרות" שישלח לי הודעה עם תמונות ופרטים של המערכת שלו ונעלה הודעה דביקה עם סקר בעניין ..

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם
נראה ונשמע רעיון פצצה

קדימה תתחילו לפנק בתמונות

לי יש בניה של המערכת הקודמת זה גם אפשרי?

לטעמי ברור שכן!

יאללה תתחילו כבר את התחרות , זה יהיה גדול .

יעקב

פורסם
אני צוחק נשמה מה אן כבר חוש הומור כי אחרי שראיתי את האוסף סכינים שיש לך אני באמת מתחיל לחשוש:lol:

חחח

אבל זה צריך היות התקנות בסגנון דומה!

2 סאבים מול 2 סאבים.

בניה מפיבר מול בניה מפיבר.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם
חחח

אבל זה צריך היות התקנות בסגנון דומה!

2 סאבים מול 2 סאבים.

בניה מפיבר מול בניה מפיבר.

זה רק נראה לי כנסיון להגביל את התחרות ?:lol: או אולי כנסיון לתירוץ מוקדם ?:lol:

אלי לא חשבתי עליך ככה . אתה חייב לזרום ולתת חופש בלתי מוגבל

בברכה יהודה

• תוכן חדש...