Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6773 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
נראה לי שמשה מציה לך יחיאל זה יותר טוב.

אני יודע שזה עדיף אבל זה עולה הרבה מאוד כסף וגם אמרתי שאני לא מעוניין לבטל את המערכת המקורית :wink:

דאבל דין-Pioneer AVHX2750BT

מגבר- Hertz HDP4 150RMSX4

קומפוננטים- Focal 165K2 POWER 100RMS

סאב- Morel Primo 124 350RMS

פורסם
יש אפשרות להתקין HU בנוסף למערכת המובנית בצורה הבאה:

ואז כמובן אין בעיה של חיבור מגברים מגברים ולא מתעסקים עם מנחתים בכלל. זכור לי על מישהו בפורום שהתקין בצורה הזאת אך אני לא מוצא את התמונה.

רעיון מצוין יש לך תמונות..

mazda 3 2008

Jin Ba Ii Tai

מכונית היא אחלה כלי להחזרה בתשובה,

תמיד כשאני נוהג כולם מתפללים כל הדרך.

פורסם

להסים במעפרה שם סתם יהרוס... ניסיתי אומנם בגודל של הפאנל הוא יושב...

אבל באורך לא צריך להוציא את הפלסטיק ואז עוד צריך לחתוך וכאלה כדי שיהיה מקום.. סתם חרטה..

עצה שלי בתא כפפות הוא ענק בטירוף..

רק שאף אחד פה לא עני על החשמל של האוטו שהבאתי אתר עם הציור של הכניסות מאחורה + - GND

לא אמרו לי פה אם זה משפיע.... על הרדיו דיסק

אם היו עונים ממזמן הייתי עונה לך וגם הייתי שם תמונות

"תיקון"

פה באתר תבין למה אני מתכוון

http://miata.fosketts.net/index.php?title=J-01

HU:Pioneer 5900IB,SUB:kicker cvr 12" 400 RMS Comp:clif designs,AMp:rockford P450.4

Car:>>>>HoNda :Accord

פורסם
אני יודע שזה עדיף אבל זה עולה הרבה מאוד כסף וגם אמרתי שאני לא מעוניין לבטל את המערכת המקורית :wink:

למה?

חןץ מזה אני חושב ששווה להשקיעה פעם אחד ולא לערוז כול הרכב, כמו שזה נפוץ אצל כולם.

אתה קונה חלק מקורי וגם אם מחר אתה מחליף רכב אתה יכול למכור את זה ב-YAD2, ונגמר הסיפור, אם אתה לא מוצה חלק הזה זול זה דייון אחר.

פורסם

אני חדש פה אבל אני אנסה לעזור לך

1 . כן אפשר להכניס רמקול 6.5 למזדה סך הכל צריך לבנות מסגרת שתתאם בין הגדלים וזה לא כזה מסובך .

2 . יש אפשרות להחליף את הרדיו המקורי לרדיו רגיל וזה לא הורס את היופי של הרכב ומשפר משמעותית את השמיעה צריך לקחת בחשבון שבחלק מהמזדות הלוח הדיגיטלי מעל שמראה לך היום את התצוגה של הרדיו והמזגן מתבטל .

3 . אתה יכול להשאיר את הרדיו המקורי ולהשתמש במנחיתים ( כמו שציינו פה כבר ) כדי לחבר הגברה .

4 . אם אתה מעוניין להשאיר את הרדיו המקורי ועדיין רוצה MP3 אתה יכול להוסיף מכשיר DVD באמצעות מתאם FM אבל עדיף להשתמש בכניסת AUX המקורית של המכשיר בעזרת מתאם ואז השמיעה הרבה יותר טובה . היום כל מכשיר DVD גולם קורא MP3 ומה גם שאם תרצה בעתיד תצטרך להוסיף מסך ולראות סרטים או קליפים .

אם תרצה יעוץ קצת יותר אישי תפנה אליי ואני אשמח לעזור לך .

פורסם
למה?

חןץ מזה אני חושב ששווה להשקיעה פעם אחד ולא לערוז כול הרכב, כמו שזה נפוץ אצל כולם.

אתה קונה חלק מקורי וגם אם מחר אתה מחליף רכב אתה יכול למכור את זה ב-YAD2, ונגמר הסיפור, אם אתה לא מוצה חלק הזה זול זה דייון אחר.

לא הבנתי אותך... אתה בעד לפרק את המערכת המקורית ולקנות את הפלסטיק ששמים במקום ומחברים HU משלך, או בעד לקנות מנחת ולהשאר עם המערכת המובנית?

דאבל דין-Pioneer AVHX2750BT

מגבר- Hertz HDP4 150RMSX4

קומפוננטים- Focal 165K2 POWER 100RMS

סאב- Morel Primo 124 350RMS

פורסם
לא הבנתי אותך... אתה בעד לפרק את המערכת המקורית ולקנות את הפלסטיק ששמים במקום ומחברים HU משלך, או בעד לקנות מנחת ולהשאר עם המערכת המובנית?

בעד לפרק את המערכת המקורית ולקנות את הפלסטיק ששמים במקום ומחברים HU, אבל הבנתה למה?

• תוכן חדש...