Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6797 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן אנשים.

רישום הכותרות בפורום הזה מזכיר לי את הפרסום של סלקום.. לא משנה.

בכל אופן- בזמן האחרון נורא קשה לי לשלב להילוכים ראשון, שני וREVERSE. כאילו יש משהו שתוקע את המוט מלהיכנס להילוך. הבעיה בעיקר בהילוכים ראשון וREVERSE כשהרכב בעמידה.ברברס זה חורק ממש כשאני מכניס אותו. ואני מפחד לדפוק את הגיר.

למישהו יש מושג מה הבעיה? ועצות מה לעשות בנידון?

תודה רבה מראש =]

פורסם

אכן כן. שילוב קשה או חורק של הילוכים מעיד על בעיית הפרדה של המצמד, קרי, המצמד אינו מנתק בצורה מלאה בין המנוע לתיבת ההילוכים.

בעיה זו מצמד "נדבק" יכולה להגרם גם מנזילת שמן גיר על דסקת החיכוך של המצמד או ממוביל מייסב לחץ שחוק.

ראשית יש לבדוק את כבל ההתרה של המצמד תפקוד הדוושה והמנוף ואם נמצאו תקינים לפרק את תיבה ההילוכים מהרכב ולאבחן כנדרש את מקור הבעייה.

פנה למוקד השירות של סלקום להמשך התיקון.

פורסם

אני לא כל כך מבין אבל אם אתה טוען ששאר ההילוכים נכנסים חלק אז כנראה שהבעיה אינה במצמד.

ובקשר לבעיה , לי יש אונו (שיש אומרים שזה פחות או יותר אותו המנוע) ואצלי ואצל רבים שיש להם אונו (שמורות ומתוחזקות כראוי) שילוב הרוורס הוא בעייתי , מה שאני בדרך כלל עושה , לא מנסה להכניס בכוח אלא כשאני רואה שהרוורס לא נכנס חלק אני פשוט עוזב את הקלאץ' ולוחץ עליו שוב ואז הרוורס נכנס , ובקשר לראשון , אצלי קשה להכניס לראשון כאשר האוטו בתנועה אפילו איטית (אגב משהו יודע אם זה דופק משהו כאשר משתמשים במעט כוח ??? , כי לפעמיים הנסיעה לא מתאימה להילוך שני ואני חייב לשים ראשון)

עריכה:

שמתי לב עכשיו שאמרת שגם ההילוך השני בעייתי

אצלי הוא בדרך כלל בעיתי כאשר האוטו קר , בנסיעה בבוקר בעיקר.

• תוכן חדש...