Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6783 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לילה טוב.

בדרכי לעבודה אחר הצהרים אני נוהג בשקט שלי, פתאום אני רואה את הטמבון של הרכב שלפני כל כך קרוב ובום ברקס חזק ABS ניכנס לפעולה, אני ממש סנטימטר מהרכב לפני, אבל ליפני שאפשר לנוח, אני מקבל בום אדיר מאחורה ישר לטמבון שלי, אני יוצא כולי כועס ורותח ואני רואה סדקון קטן בטמבון, הבן אדם הבין שזו אשמתו.

רוצים לדעת איך זה התחיל? כמובן, נהגים חסרי סבלנות לגמרי, מי שמכיר את העלייה שמאלה לאיילון רמזור אחד אחרי שיוצאים מהאיזור תעשייה בלוד,יש שני נתיבים שמאלה שפקוקים בשעות הצהרים, מיצובישי לנסר החליטה שהיא לא רוצה לחכות כמו כולם ועקפה מכוניות כשהיא עוצרת באמצע הכביש שכיוון הנסיעה הוא ישר בכוונה להתגנב שמאלה, הרכב שלפני בלם בחוזקה וכך גם אני, אבל מי שנסע אחרי נתן לי את המכה, נזכיר גם שהייתה עוד מונית שניכנסה במונית אחרת שהיו אחרי הפוגע בי, תאונת שרשרת מטופשת בגלל בן אדם מטומטם.

השאלה הגדולה היא האם כדאי להחליף טמבון לרכב שנימצא על הכביש רק שמונה חודשים? B4 2007, אני יזכיר גם שלפני כשלושה חודשים בערך גנבו לי את המצלמת רוורס מהטמבון והשאירו בטן מכוערת, בנוסף לבטן עכשיו הפגיעה: השריטה הארוכה והסדק הנחמד.

אם אני מחליף טמבון אז כשאני ירצה למכור את הרכב יורידו לי מהמחיר שלו, כלומר, זה יפגע בנסיון המכירה של הרכב?

אשמח לתשובה בקשר לזה, תנהגו בזהירות!!

איך עושים מה עושים? הפרטים של הבן אצלי, הרכב הוא לא רכב פרטי אלא רכב של חברה.

פורסם

הבנאדם שניכנס בך שישלם את התיקון.

ואני חושב שכדאי להחליף את כל הטמבון אבל הבנאדם שניכנס בך לא יסכים כי הוא צריך לשלם לך רק את הפגיעה "הקטנה".

אם תעשה תיקון לטמבון זה יוריד מהערך, אבל אם תחליף אותו זה גם יוריד אבל אולי פחות..

תצלם את הסדק ותעלה לפה, כי אם זה נזק יקר לתיקון אז הביטוח של הפוגע ישלם לך את הנזק..

פורסם

תקן. אתה זכאי לנסוע ברכב תקין ומושלם כמו שהיה לפני שהאדיוט נכנס בך.

נכון , האשם העיקרי הוא החמור שהחליט לעצור באמצע הכביש, אבל אי אפשר לבוא אליו בטענות. כל נהג צריך לשמור מרחק סביר שיאפשר לו לעצור בלי להכנס ברכבים שלפניו (נשמע דבילי, אבל נכון). אתה שמרת מרחק והצלחת לבלום, זה שמאחוריך לא, ולכן ישלם.

אני מכיר מקרים בהם פגיעה "קלה" בטמבון גררה תיקון של 5 וחצי אלף. אל תתפשר.

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם

תלוי מאוד בסוג התיקון.

אם תספיק עבודת פחחות קטנה של 300-400 ש"ח, אל תצפה שיחליף לך את כל הטמבון על חשבונו.

נכון שחלה עליו חובת התשלום עבור התיקון אך עלייך חלה חובת מיזעור הנזק.

פורסם
אם אני מחליף טמבון אז כשאני ירצה למכור את הרכב יורידו לי מהמחיר שלו, כלומר, זה יפגע בנסיון המכירה של הרכב?

אשמח לתשובה בקשר לזה, תנהגו בזהירות!!

הטמבון הוא חלק שמורכב על שילדת הרכב עם קליפסים וברגים ולכן החלפתו איננה גוררת ירידת ערך.

נכון שבבדיקה יזהו שהטמבון נצבע - אבל אין לכך משמעות שכן טמבון מודרני נפגע בקלות ומספיקה שריטה בחנייה כדי להביא לצביעתו.

השאלה החשובה יותר היא - האם אתה בטוח שאין נזק נסתר מתחת לטמבון?

פורסם

לדעתי, ומנסיון, פשוט פנה לסוכן הביטוח שלך, שיעשה את כל השאר.

התיקון הרי על חשבון הפוגע, ובכל מקרה, גם אם מדובר בפחחות קטנה, הרי שאם תנסו לסגור זאת בינכם, תתחיל מסכת ייסורים והוא ירצה שתלך למקום יותר זול, שבסוף יעשה עבודה חאפ-לאפ ואתה תהיה ממורמר בכל פעם שתתקרב לרכב.

אם הרכב שלך חדש, והוא אכן כזה, נדמה לי שהביטוח מחייב התקנת חלפים מקוריים, כך שזה עדיף מכל הבחינות, וזה לא יוריד לך ערך במכירת הרכב.

פורסם

כדאי לפרק ולראות, לפעמים הנזק מתחת לטמבון הוא לא רציני אבל גם לא זניח.

ליום יום: מחפש את המיועדת.... כרגע הצעצוע VTR סקסו 1997

לאשה ולסופ"ש: פורסטר 2016 X ממוגן עם הגבהה

פורסם

תפקיד הטמבון הוא "לספוג" את המכה לזה הוא נועד! בגלל זה הוא מפלסטיק!

טמבון עם סדק יהיה חלש יותר מטמבון חדש ולכן יספוג פחות טוב מטמבון חדש (במקרה של תאונה נוספת-לא עלינו)

בכל אופן, כפי שנאמר הטמבון תפוס עם קליפסים, במידה והקליפסים לא נשברו זה פשוט להחליף טמבון (כמו פאזל) ועדיף לוודא שלא נגרים נזק מתחת לטמבון- שעלול להוביל לתיקון פחחות של הבגאז' ואף רצפת הבגאז' בסמוך לטמבון.

עדיף מאזדה 3 עם דלקן מאשר M3 בלי דלקן

פורסם

למה לשבור את הראש כמו שנכתב פנה לסוכן ביטוח שלך תקח את הרכב למוסך איכותי אני לא חושב שניתן לתקן פגוש מבחינה בטיחותי ברגע שהוא נסדק ניתן רק להחליף ובמיוחד שהרכב שלך עוד חדש.

ושלא ינסו לעבוד עליך.

פורסם

תיקון טעות - טמבון שנצבע בצורה איכותית ויסודית (כולל פירוקו), לא יתגלה כטמבון צבוע בבדיקה.

בבדיקה לפני קנייה, יש להם מכשיר שמודד את עובי הצבע ולפי זה ידוע מה נצבע ומה לא,

(צבע מקורי מגיע בשכבה דקה בהרבה ממה שצביע רכב יכול להגיע אליה).

המכשיר הזה שולח אות אל הפח ומודד את השכבה.

הוא לא מסוגל לקבל קריאה מפלסטיק, ולכן הוא לא מסוגל למדוד את עובי הצבע של הטמבון.

בדקתי את הסוגייה מול צבעי הרכב שלי, מול אדם שעובד במכון בדיקה, ומול מכונאי במוסך.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

• תוכן חדש...