Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6791 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אנשים,

עד היום היו לי JL XR 5.25 מקדימה, קואקסיאלים מאותו סוג מאחורה, וזוג JL W3...

עקב בעיות עם המתקין שהייתי אצלו, שלא אפרט עליהן ו/או עליו כאן... אני מחזיר לו את כל החלקים, ועובר למתקין אחר...

ישנם 2 מונובלוקים לסאבים, ועוד מגבר 300/4 לרמקולים.

איזה קומפוננטים הייתם ממליצים לקדימה ? (אני אוהב סאוד איכותי ונקי, ועם זאת בעל עומק) לאחורה (קואקסיאלי 5.25) וסאבים (10 אינץ'...)...

וכמובן על איזה מתקין הייתם ממליצים?

פורסם

אין הגבלת תקציב...

אני גר במרכז - זה רכב ששקל לא נחסך בו, כך שאם המתקין הכי טוב הוא באילת, אז שם אני אתקין :)

אני לא בן אדם שמתפשר.

פורסם

אני ממליץ על קומפוננטים של הרץ , כנ"ל גם הסאב.

לגבי מתקין , יש את תומקאר במושב רינתיה , מתקין טוב עם מחירים נוחים.

אם תרצה יותר פרטים , פנה אלי בפרטי ואשמח לעזור.

פורסם

אמרו כבר הרבה פעמים.

תקציב הוא ממד חשוב. אתה מוכן להשקיע 20K? או 10K

איזה רכב זה?

מה אתה רוצה מהמתקין? בנית? או התקנה והתאמה של הסט לרכב.

איטום יש על הרכב?

חיווט? הוא השאיר?

ושאלה. הציוד היה אצלך. איך אתה מחזיר אותו ?

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

אני מוכן להשקיע כמה שידרש להשקיע במערכת שתנעים את אוזניי.

הרכב הוא M Coupe, איטום אין ולא יהיה (משיקולי משקל), ישנה בניית פיבר מאחורה, וחיווט - הרוב יש למרות שאני מעדיף שיעברו עליו.

הציוד מוחזר כיוון שהמתקין הקודם עשה לי שם סלט ובעיות עם החיווט.

פורסם

:lol:

כעיקרון יש אחלה מתקין באילת.

אני מאין שגם בסביבתך יש מתקין מקצועי.

אני מתקין בב"ש אצל אבי דבורה שהוא ממש טוב .

עושה עבודה נקייה יפה ומקצועית.

יוגב.

פורסם

האם זה אתה תום? היה יכול להיות?

בלי קשר לעבר שלי איתך אם זה אתה תום... הייתי ממליץ לך לוותר על מוצרי JL ולנסות ללכת חברות שבמחיר של הJL תקבל תמורה יותר טובה.

והחברות לדעתי הם: HERTZ, DLS, MOREL, INFINITY THE KAPPA PERPECT SERIES, וכמובן יש עוד כמה חברות שאני לא מכיר אבל דבר חשוב שתדע ש300/4 אינו מגבר שיכול להרים את הסטים של החברות שהזכרתי מגבר חלש רק שעולה הרבה כסף.

לגבי סאבים יש לך ממש מבחר מKICKER שיתן רק מכות ועד סאבים מדוייקים כמו הJL W6 והHERTZ HI ENERGY והIDMAX וכמובן גולת הכותרת פירלס XXLS.

בקיצור אני מאמין שתדע על מה להוציא את הכסף אתה יכול גם לשאול את מקס חברך הטוב עם הPT CURISER שקצת מבין בסאונד, אני בטוח שלא יפריע לך לzrue כמה אלפי שקלים עם זre, כבר סכום של 5 ס***ת על הרכב

פורסם

אני לא זוכר עבר או משהו איתך, אבל זה רק אני והזכרון הדפוק שלי :)

כבר דיברתי עם אריק כמובן, ואני בתהליכים מול רדיו-השרון - ברק שם נשמע לי איש רציני וסופר מקצועי.

מבחינתי, אדם אשר שואל אותי איזה סגנון מוסיקה אני אוהב, איך אני אוהב את הטרבל/הבאסים/המידים וכל שאר הירקות, שואל לגבי המגברים שיש ברשותי, הHU, הDSP וכל שאר החמוצים, ואז אומר לי שייקח לו יומיים לעשות ש.ב. ולהתאים לי את ההרצים בין מה שיש לי לרמקולים שיפיקו את הצליל שאני מחפש, הוא בן אדם מקצועי ומשקיע ברמות שקשה למצוא בארץ - וזה בדיוק מה שחיפשתי :)

נראה מה הוא יבנה לי. אני מאמין, לפי התרשמותי מכל העבודות על הרכבים של אריק, שזה יצא מושלם.

אולי אבוא להשוויץ קצת במפגש אודיו הבא :oops:

• תוכן חדש...