Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תערוכ לוס אנג'לס - חוויות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6778 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

היום הייתי בתערכות לוס אנג'לס ורציתי לשתף אתכם.

התערוכה נפתחה אתמול והיא מוקמת בדאון טאון של לוס אנג'לס.

לכל המעוניינים, התערוכה מסתיימת ב25 לחודש, 10 ימים סך הכל.

מחיר כרטיס די זול - 10 דולר בלבד.

הגעתי לתערוכה בשעה 2 בצהריים, המון אנשים פקדו את המקום.

לתערוכה 3 בתנים - ביתן אחד למכוניות משופרות הכוונה היא לא להונדה סיוויק או גולף משופרות אלה למבורגיני, בנטלי, מרצדס וBMW למינהן שעברו שיפורים משמעותיים.

בביתן השני יש את מרבית יצרניות הרכב למעט בוגאטי.

בביתן השלישי - קונצרן פורד.

היו שם הרבה מכוניות קונספט כגון הניסאן GT, אודי קרוס אובר קבריולה, SUV מעניין של KIA וקונספט של יונדאי שבטח שמעתם עליו.

הדברים המעניינים שראיתי = סדרה 7 הייבריד, רולס רויס, אסטון מרטין, מזארטיז למינהם ,בנטלי , פורד GT40 מאייבך ועוד.

בקרוב אני יעלה תמונות לאתר, ויתכן שמחר אני יקפוץ שוב לעוד סיבוב.

ניב

מבולבלים? גם אנחנו.

פורסם

מגניב!

אבל לא שווה בלי תמונות :-D

תום

"its one of the most magical letters in the world of performance automobiles, its the latter M, and with combinning with the number 3 causes uncontrollable envy hatred and despair for those who will never experience the view from the cockpit." Web Riders Shoot Out

פורסם

רוב הסיכויים שאקפוץ לשם שוב היום.

התמונות שיש לי על המחשב לא הכי משהו, ואני רוצה לחזור ולהשקיע בצילומים :)

מבולבלים? גם אנחנו.

• תוכן חדש...