Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6800 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

וולוו940/960/850T משנת 95 עד שנת 97

מאזדה קסדוס משנת 95 עד שנת 96

סיטרואן XM משנת 95 עד שנת 97

פיג'ו 605 משנת 95 עד שנת 98

רובר 600/620 משנת 96 עד שנת 99

רובר 825/827 משנת 95 עד 99

שברולט לומינה משנת 96 עד שנת 97

שלומי.

פורסם

חבר'ה מכל התגובות שקיבלתי פה אני מתחיל להבין שאין רכב כזה בתקציב שלי.

90 אחוז מהרכבים המומלצים מתחת לשנת 2000 וגם נראים לדעתי .. מכוער...

נראה לי שאני אלך בסוף על משהו כמו הפולקסווגן פולו קלאסיק דור 2 או אולי בכלל על רכב בלי שום קשר למה שאני רוצה העיקר שייראה יפה וחדש.

תודה רבה.

פורסם

קח אופל אסטרה קצרה

גם יפה, גם מהירה, גם מרשימה חיצונית (לדעתי) גם שנת 2001 עולה 42K במחירון ואפשר לקנות אותה ב3-4K פחות.

לי אישית יש אחת כזו וזה רכב מדהים.

שמתי עליה מדבקות לוגו של העסק מהצדדים והיא נראית בדיוק כמו רכב שנלקח זה עתה מחברת ליסינג.

כמו כן הרכב הוא דיי חסכוני, טורבו דיזל.

תחשוב על זה...

אגב פולו קלאסיק זהו רכב עצל ביותר, אני ניסיתי יום אחד איתו והתייאשתי אחרי שעה, רכב מעצבן בתגובה האיטית שלו.

בברכה,

אסף בן עטיה

Owner @ Giggsi Cinema Sport's Bar

Alfa Romeo 159 1.9 Manual 2007

פורסם

לפי דעתי בתקציב הנ"ל ,ובדרישות שלך מהרכב אפשר להמליץ לך על רובר סדרה 45 או סדרה 600 אך כנראה שתצתרך להיות מוכן לעלויות תחזוקה גבוהות מהרגיל . אני לא חושב שאפשר למצוא שנתון יותר גבוהה וייצוג יותר מכובד מהרובר בתקציב שיש לך.

rover r75 -2.5L v6 -177h.p

פורסם
מה עם אומגה ישנה? היא נכנסת לתקציב?

זהו באמת אחלה רכב עם מחיר מצחיק, הן באות עם אבזור מלא (בקרת אקלים, שיוט ואבזור בטיחותי מלא)

והן נראות יותר ממה שהן עולות.

תחשוב על זה :-)

ay-ahzakot.co.il

פורסם

לגביי האומגה תוכל לברר במועדון אופל, יש שם כמה כאלה.

האמינות לא גבוהה, מצד שני עם מתחרות כמו הרובר 600.800 ושאר האופציות שהוצעו פה (להוציא את הפולו) האמינות סבירה בהחלט.

פורסם

נראה לי שאני דווקא ארד מהפולו קלאסיק.

אני דווקא מעריך אוטו שמגיב כמו שצריך ועכשיו אני מבין למה הפולו כל כך חסכונית .

התגובות האחרונות היו מעניינות, בין השאר המליצו לי גם על פאסט 99, נראית טוב.

האופל אסטרה נראית טוב מאוד בשנים 2001-2002 הגירסא הלא קצרה אך היא חורגת קצת מהתקציב, אם אני מוצא משהו מחברה אז זה אפשרי.

האומגה לא יפה בעיניי.

הרובר 600 נשמע אחלה רק חבל שאין לו שוק והיטוח שלו גבוה, שווה? משתלם? (ייתכן שבכל מקרה אני אחליף רכב עוד כשנתיים).

פורסם

אתה נכנס לסרט שלא בטוח יגמר טוב. לפי השאלה והתגובות שלך אתה לא "חולה הגה". חלק מהמכוניות שהציעו לך מתאימות פחות לאדם שלא מכיר ואוהב את ההתעסקות היום יומית איתן: מציאת מוסך שמכיר טוב את האוטו, מציאת חלקים לפעמים, הכרת הבעיות האופינייות לפני קנייה וכ"ו.

מכוניות כמו רובר 825.827 XM , קסדוס לנציה הן מכוניות נדירות שהטיפול בהן עלול להיות יקר בגלל התלות במוסכים ספציפיים מאוד. כל המכוניות האלו יתנו תמורה מדהימה למחיר הקנייה אבל לא יהיה תמיד קל לחיות איתן.

אם מה שחשוב לך זה הפוזה (גם פוזה סולידית ורצינית היא פוזה) נסה להשאר בתחום היצרנים והדגמים הנפוצים יותר בתור התחלה: סיטרואן קסנטיה ,פז'ו 406 ,וולוו

בהצלחה

פורסם

במידה ואתה לא מחפש "התעסקויות מיותרות" בענייני אחזקה,

חפש רכב נפוץ יחסית, שלא כמו הקסדוס לדוגמא.

אם אמריקאיות אתה מחפש - הלומינה ענקית

ובהחלט אף אחד לא יפספס אותך :lol:

הפאסאט היא אופציה לא רעה בכלל.

בצבע הנכון (כהה) ועם סט מגנזיום

היא תראה רשמית למדי.

וולוו למיניהן (מתגובותו של שלומי) יכולות אף הן להוות אופציה (במיוחד 960).

איך אמר חן פרחי?

"המכונית האולטימטיבית של בעלי אולמות אירועים.. ניראת כמו מיליון דולר ועולה כמו יונדאי".

• תוכן חדש...