Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6772 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם וצהרים טובים! אני מקווה שבקרוב כבר ניקנה רכב לאחי הקטן אבל יש בעיה קטנה הוא סהכ בן 17 ונקווה שלא ניצתרך לעבור במוסך אבל אם כן איך אפשר לדעת שלא ירמו אותו במוסך אני אשתדל ללכת איתו כמה פעמים אבל ברור שאני לא אוכל ללכת איתו תמיד במיוחד שיכול ליהיות שאני טס לחו"ל בקרוב אל איזה מוסך ההיתם ממליצים באזורים ירושלים?

מה הייתם ממליצים לו לעשות כדי שלא ירמו אותו

В СССР секса не было, а рождаемость была

В России секс есть, а рождаемости нет...

Вывод: рождаемость от секса не зависит

פורסם

מוסך כללי טוב, אמין והוגן בירושלים ותבקש ממנו שגם קצת יסביר דברים לאחיך בקשר לרכב, בדיקות (שמן, מיים וכו') שגרתיות של נהג וכו' הנו:

"מוסך השחר" שברח' יד חרוצים 14 א.ת תלפיות, טל' 02-6731212 ובקשו את איציק.

תוכלו גם להתייעץ איתו לפני רכישת רכב.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

קודם כול תודה אל התגובה המהירה עוד לא רכשנו אבל כעקרון הוא מאוד רצה את E30 או אודי 80 אבל לאחר שיתותים רבים וחיפושים אין ספורים היגענו למסכנה שלמצוא דגם שבעמת מטופל ושמור היטב הסיכויים שווים ל0 לכן הלכנו אל סובארו ג'אסטי אבל אם בכול זאת יקרה נס וניראה אחת נישקול אותה ג'סטי שנת 91 1.0

פורסם

יש מוסך באמת אמין ואחד שבאמת מבין במכונאות בוואדי ג'וז (גם אני בהתחלה לא האמנתי אחרי שעברתי אין ספור מוסכים במקום הזה) . אגב גם אני יחסית אחד שאפשר לרמות ואני די קפדן ומשתדל לא לתת שירמו אותי אבל בעיקרון אחרי התיקון שעשיתי באוטו (החלפת שתי משולשים) במוסך שם אני יכול להגיד לך בוודאות שהוא איש ישר ומכונאי מעולה (המוסך שלו לא בין המשוכללים אבל במקרה הצורך הוא ישלח אותך למקומות אמינים אחרים).

המוסך נמצא קצת אחרי הפרוקייה שנמצאת מצד שמאל ( במקרה ואתה בא מכיוון הר הצופים) אתה לוקח ימינה ויש שם מין רחבה כזאת שיש בה פאנצ'ר מאכר מצד ימין , והמוסך נמצא ממש בסוף הרחבה בצד שמאל , קוראים לו חסן .

ואגב גם אני כולה בן 18 וחצי.

פורסם
קודם כול תודה אל התגובה המהירה עוד לא רכשנו אבל כעקרון הוא מאוד רצה את E30 או אודי 80 אבל לאחר שיתותים רבים וחיפושים אין ספורים היגענו למסכנה שלמצוא דגם שבעמת מטופל ושמור היטב הסיכויים שווים ל0 לכן הלכנו אל סובארו ג'אסטי אבל אם בכול זאת יקרה נס וניראה אחת נישקול אותה ג'סטי שנת 91 1.0

בן 17 אמרת? הג'סטי בהחלט יותר מתאים.

הוא צריך להתחיל עם משהו קטן וצנוע, בקרוב יהיה חייל ותאמין לי, לא מחזיקים אאודי ממשכורת של הצבא. גם אם תמצאו אחת טובה (כמו שלי :lol:) המחיר הוא יחסית גבוה לנער צעיר שזהו רכבו הראשון, או שתאלצו ממש להתפשר ואז מה שתקנו יהיה "לא משהו".

החלקים יקרים, הדלק והאחזקה, הכל צריך להלקח בחשבון. קניית הרכב זה רק הצעד הראשון.

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם

לגבי הואדי ג'וז שמעתי אליהם אבל בגלל שזה מזרח ירושלים לא כדי להיזהר טיפה? למרות שהמחירים שמה יותר נמוכים מאשר אצלינו ולגבי הג'אסטי אפשר ליסוע עם מנוע 1.0 למרחקים?(נסיעות לבסיס)

פורסם

תשתדל לא לשלוח אותו לבד לטיפולים או תקלות מסובכות,וכך תהיה רגוע

פורסם

הגאסטי , אמין וחסכוני, וזול באחזקה, ומתאים לנער בן 17 ,שהוא חייל בקרוב, כמו כפפה ליד.

הרכב יכול לחגיע גם לאילת, לא הייתי ממליץ לנהג חדש, עם הבנה מינמלית הרכב.

לעשות זאת, אך להגיע לבסיס באזור ירושלים, הדבר אפשרי בהחלט.

בהצלחה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם
לגבי הואדי ג'וז שמעתי אליהם אבל בגלל שזה מזרח ירושלים לא כדי להיזהר טיפה? למרות שהמחירים שמה יותר נמוכים מאשר אצלינו ולגבי הג'אסטי אפשר ליסוע עם מנוע 1.0 למרחקים?(נסיעות לבסיס)

לפי דעתי בהחלט אין לך מה לדאוג , אתה תראה שם חרדים מסתובבים והרבה משטרות , אל תשכח זה בעצם שטח ישראל , שלא כמו עזריה , רמאללה וכל השאר.

פורסם

חבל, אני מכרתי לפני שבועיים שלוש BMW E30 318i מודל 88 ממש ממש שמורה עם קמ' נמוך

אבל בהצלחה בחיפושים

הרכב הנ"ל הוא לא הכי אמין (בן 20 - פעמים בשנה טסט מעכשיו, הפלסטיקים,בידודים הולכים ומתפוררים) אבל הוא הנעה אחורית מאוד מהנה וטוחן דלק

בהצלחה

פורסם

בעמת חבל.... אבל אם אתה אומר שהוא יקר לאחזקה ושתי טסטים בשנה זה קצת יקר הייתי אומר,לכן אני חושב שניסגר על ג'אסטי למרות שראינו 205 חמודה אך משום מה ניראה לי שג'אסטי תציג אמינות גבוהה יותר(למרות חיבתי ליצרנים האירופיים וגרמנים במיוחד).ועוד שאלה מנוע 1.0 יסחב טוב? האם המזגן מוריד מי כוחו הלא גדול גם ככה?

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

שלום לכם ולילה טוב! אני בשלבים מתקדמים ואויל קרוב לרכשית ה E30 וההיטבתות הקשה שלי ושל אחי הקטן היא מחירי האחזקה,ביטוח,ודלק כמובן.לאור עליה במחירי הדלק ולדעתי המחירים ימשיכו רק לצמוח צריך רכב לא זללן,בנתונים של היצרן הרכב עושה7.4 ליטר ל100 ק"מ בנסיעה בין עירונית ובנסיעה משולבת 10.5

רציתי לדעת האם הרכב זולל דלק רציני?

כמה כסף צריך להשאיר בצד ל"מיקרה חירום"?

והאם הכוח של המנוע1.6 מספיק לרכב זה?(100 כ"ס)?

• תוכן חדש...