Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6811 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
זה מה שניסתי להגיע לפשרה אבל הוא מתנער מאחריות על החלקים שלי ומאיים שישבור לי את הרכב עם אני לא אשלם את החלקים שהוא שם ועל ההתקנה

עכשיו יש מישהו שיודע כיצד מגישים תביעה לדבר כזה?

אתה לא חייב לו כלום, הוא התקין את כל הרכיבים החדשים ברכב שלך בלי להתייעץ איתך, לא אמרת לו לעשות את זה, תגיד לו לפרק הכל, תתבע אותו, ותגיד לו שאתה תובע אותו, רקק תראה איך אתה מוכיח שבאמת השארת אצלו את החלקים

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

• תגובות 54
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

שמעע גבר,דבר ראשון ככה :

הוא לא רשאי לשים לך רכיבים באוטו בלי אישור שלך!

דבר שני:

הוא מאיים עלייך שישבור לך את הרכב ? בגלל רכיבים שהוא שם בלי אישור שלך?!

או מאיים בכלל?

יותר טוב בשבילך! עוד דבר שאתה יכול לתבוע אותו או ללכת איתו למשטרה.

דבר שלישי: תמצא לך עורך דין ודבר איתו בקשר לנושא,

כל חנות נורמלית צריכה להיות מבוטחת מפני הדברים האלה!

אז רוב הסיכויים שהוא זה שגנב לך את הדברים.

אל תוותר בשום פנים ואופן! אם הוא יגרום נזק לאוטו, תבע אותו !

וכהכל יגמר שרוף לו ת'חנות!!! לא סובל אנשים כאלה!

:evil:

בהצלחה

פורסם
אתה לא חייב לו כלום, הוא התקין את כל הרכיבים החדשים ברכב שלך בלי להתייעץ איתך, לא אמרת לו לעשות את זה, תגיד לו לפרק הכל, תתבע אותו, ותגיד לו שאתה תובע אותו, רקק תראה איך אתה מוכיח שבאמת השארת אצלו את החלקים

כמו שהמתקין יוכיח שהרכיבים שנמצאים אצלו באוטו הם שלו! :-)

פורסם

אל תחכה עם הנושא,תתעיץ עם עורך דין ויפה שעה אחת קודם.

האדם הוא נוכל ואם הוא גם איים שהוא ישבור לך את הרכב לא היתי מחכה לניסים ונפלאות שפתאום הוא יחליט לזכות אותך.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם
זה מה שניסתי להגיע לפשרה אבל הוא מתנער מאחריות על החלקים שלי ומאיים שישבור לי את הרכב עם אני לא אשלם את החלקים שהוא שם ועל ההתקנה

עכשיו יש מישהו שיודע כיצד מגישים תביעה לדבר כזה?

ניראה לי שכדאי לך ללכת תוכנית ''שומר מסך'' של אמנון לוי.

ועם אתה הולך תעדכן אותנו מה קורה.

זה האיימיל: [email protected]

ותחפש פקס או טלפון,מקווה שיהיה טוב

פורסם

זה יישמע אידיוטי אבל....:

אתה צריך לתבוע אותו, וביחד עם התביעה תשלח מייל /צלצל לאמנון לוי/שומר מסך(לא צוחק) , אם תצליח לעלות את זה לטלווזיה (בכל זאת נזק של כמה אלפי שקלים) זה יהיה הניצחון הגדול ביותר מבחינתך..

אני יודע שזה לא סביר שהם יטפלו בעוקץ כזה קטן אבל יכול להיות, לך תדע אולי קיבלו עליו תלונות בעבר

פורסם

פשוט ביזיון!!!

מה זה הדברים האלה?? שלושה ימים התקנה? התקנה שעולה 2000 ש"ח זה פשוט אבסורד הדברים שאני רואה פה

תן לי להבין אתה רוצה להגיד לי שהרכב אצלו בנתיים עד שהוא יחזיר לך את החלקים?

אם אתה לא יכול פשוט לבוא אם כמה יברים ופשוט לפוצץ אותו ואת העסק שלו

אני גם תומך באמנון לוי/כלבוטק או שפשוט

תביא חבר(סמוי) עם מצלמת ווידאו ותבקש ממנו שיוריד את כל מה שהוא עשה

ואם הוא מתחיל כמו שאמרת לשבור את הרכב,צלם את זה ותלך לעורך דין ואז למשטרה

פורסם
ניראה לי שכדאי לך ללכת תוכנית ''שומר מסך'' של אמנון לוי.

ועם אתה הולך תעדכן אותנו מה קורה.

זה האיימיל: [email protected]

ותחפש פקס או טלפון,מקווה שיהיה טוב

עדיף לך לנסות מה שיהיה יהיה להפסיד אתה לא תפסיד!

השגתי תמספר 057-9999444

ותעדכן אותנו עם אתה הולך לאמנון לוי או לא בהצלחה

פורסם

גבר. דבר ראשון תגיש תלונה במשטרה על האיום, ועם זה תלך לעו"ד. ובמקביל שיחה לאמנון לוי, רפי גינת לא תזיק אולי יוכלו לעזור לך..

אל תעבור על נושא האיום בשתיקה כי אם תגיש תלונה זה אולי יוכל לשמש לטובתך בתביעה, מה שבטוח זה לא יזיק.

הכי חשוב תעבוד מהר!

פורסם
פשוט ביזיון!!!

מה זה הדברים האלה?? שלושה ימים התקנה? התקנה שעולה 2000 ש"ח זה פשוט אבסורד הדברים שאני רואה פה

תן לי להבין אתה רוצה להגיד לי שהרכב אצלו בנתיים עד שהוא יחזיר לך את החלקים?

אם אתה לא יכול פשוט לבוא אם כמה יברים ופשוט לפוצץ אותו ואת העסק שלו

אני גם תומך באמנון לוי/כלבוטק או שפשוט

תביא חבר(סמוי) עם מצלמת ווידאו ותבקש ממנו שיוריד את כל מה שהוא עשה

ואם הוא מתחיל כמו שאמרת לשבור את הרכב,צלם את זה ותלך לעורך דין ואז למשטרה

הוא הרכיב לי את החלקים. הרכב אצלי אבל עכשיו הוא דורש את מלוא הסכום על החלקים מבלי להתקזז על מה שנגנב

ומאיים שאם לא אשלם הוא ישבור את הרכב. והרכב של האישה. אני לא יכול לא לישון כל לילה ולשמור על הרכב

פורסם

ביקשת שיתקין את כל הדברים במקום מה שנגנב?

או שהוא החליט לבד לשים לך קלריון 775 ?

נ.ב

אני מרחם עליך שהסתבכת עם כזה אידיוט.

כנראה שלא ימצאו את השם שלו בשרשור של "בעלי מקצוע מומלצים".

ZZR

פורסם

עם כל הכבוד, משהו לא מסתדר לי, אתה פרסמת את זה לפני יותר מחודשיים:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=167970&highlight=%D7%A9%D7%90%D7%A0%D7%99+%D7%A8%D7%95%D7%A6%D7%94+%D7%A9%D7%99%D7%AA%D7%A7%D7%99%D7%9F+%D7%9C%D7%99

אתה יכול להסביר את ההמשך??? אתה אמור לדווח לבעל העסק שאתה מפרסם פה את המקרה בתוספת לפרטים מזהים, כרגע מה שאתה עושה זה הוצאת לשון הרע. כלומר תביעת דיבה. אתה צריך ליידע אותו ולתת לו את האפשרות הסבירה להגיב, לפני שאתה מפרסם את השם שלו.

שוב עם כל הכבוד ואני באמת לא יודע עם זה היה קורה לי מה הייתי עושה (אבל אני מאמין שלא הייתי מלכלך את הידיים שלי על דברים כאלה אלא חולב ממנו את החודשית שלו), אבל לדעתי, מנהלי הפורום צריכים למחוק את שם העסק, כרגע זה גם יכול להיות בעל עסק מתחרה שסתם מלכלך על מתחרה שלו.

בשיפוצים

פורסם

דבר ראשון עזוב אותך עורכי דין ונעליים תפרק את המערכת מהרכב תשאיר אותה בבית ככה בטוח המערכת נשארת אצלך דבר שני תלך אליו ותגיד לו שיש לו עד סוף השבוע להחזיר את הציוד הגנוב! ואם לא אתה פונה למשטרה אל תזכיר שהוא שם לך את הציוד החדש ברכב , לא הולך עם המשטרה תערב עורך דין לא עוזר תערב חברים וזה בתוך יעזור

ועוד משהו אני חושב שהכי טוב שתשלח חבר שלך עם מצלמה או משהו ושילך לנסות לקנות את הציוד הישן שלך כלומר שילך לחנות וישאל נניח אם יש לו מגבר בדומה למגבר שלך ויכול להיות שתעלה על העוקץ שהוא עושה פה.

מקווה שהכל יסתדר לך (לומר את האמת כואב לי הלב עליך.. חבל) ותודה על האזהרה!.

HU: DXZ785USB. FRONT: MW: A.A HAVOC. MR: HAT L3. TW: HAT L1PRO. SUB:DC AUDIO LEVEL 3F X2. FRONT AMPS:XETEC P-2+S.A SAX-50.4. SUB AMP:DC AUDIO 5K. POWERED BY 2 XS POWER 3100+3400

:twisted: DO YOU THINK YOU HAVE BASS? THINK AGAIN

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6811 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...