Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6810 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
למה לעזאזל אתה משאיר אצלו את הרכב והרכיבים?! תמיד, אבל תמיד(!!!) תהיו ליד הרכב בעת ההתקנה. אמר לך שלוש ימים? תגיד לו זאת התקנה שלוקחת כמה שעות. אין לו זמן? תבוא יום אחר (או תקבע יום אחר). ולי דווקא יש תחשוה שלא גנבו לו אלא הוא גנב לך ומשם הדרך למכירה לאחרים קצרה ביותר. תפסיקו להיות תמימים ותשמרו על הדברים שלכם. לא מדובר על חבר שאתה משאיר אצלו את הרכב או קרוב משפחה, מדובר באדם שלא ראית בחיים. באמת שאני לא מבין את התמימות הזאת.

גיא.

קיצרתי טיפה.

כאשר אתה משאיר רכב בחנות התקנות להתקנה. אתה לא יכול (ורוב המתקינים לא מוכנים שתהיה ליד הרכב.!

התקנה יכולה לקחת 3 שעות. או 5 ימים או שבועיים! ויותר. אז להגיד שהתקנה צריכה לקחת יום אתה לא יכול לקבוע!

היה לי רכב להתקנה. קרוב לשבועיים! התקנה קומפלט.! נו. אז. הלקוח אמר משהוא? לא. כי הוא ידע למה הוא משלם. ומה הוא מקבל!.

ולגבי השאר. תקליט שיחה איתו. תפרט את הציוד במדוייק, מה היה לך. ומה נגנב.

ומה הוא מציע / שם לך. ואת האיומים שלו. ותלך להגיש תלונה!

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

• תגובות 54
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
עם כל הכבוד, משהו לא מסתדר לי, אתה פרסמת את זה לפני יותר מחודשיים:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=167970&highlight=%D7%A9%D7%90%D7%A0%D7%99+%D7%A8%D7%95%D7%A6%D7%94+%D7%A9%D7%99%D7%AA%D7%A7%D7%99%D7%9F+%D7%9C%D7%99

אתה יכול להסביר את ההמשך??? אתה אמור לדווח לבעל העסק שאתה מפרסם פה את המקרה בתוספת לפרטים מזהים, כרגע מה שאתה עושה זה הוצאת לשון הרע. כלומר תביעת דיבה. אתה צריך ליידע אותו ולתת לו את האפשרות הסבירה להגיב, לפני שאתה מפרסם את השם שלו.

שוב עם כל הכבוד ואני באמת לא יודע עם זה היה קורה לי מה הייתי עושה (אבל אני מאמין שלא הייתי מלכלך את הידיים שלי על דברים כאלה אלא חולב ממנו את החודשית שלו), אבל לדעתי, מנהלי הפורום צריכים למחוק את שם העסק, כרגע זה גם יכול להיות בעל עסק מתחרה שסתם מלכלך על מתחרה שלו.

אני גם מוסיף פו דברים מאוד חשודים.http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=171813

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=171813 פשוט קנראה הזקנה קפצה עלינו והזכרון מכה בנו.:loco:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=477352 המערכת שלי למכירה....
פורסם

רחוב הפלד באזה"ת חולון?

אני עובד לא רחוק משם;) בקצה המזרחי של האזור תעשיה,

אם יהיו בעיות , אני מארגן חצי מהמקום בשביל להעלים לו את החנות:D

עכשיו ברצינות , פשוט בושה מה שהוא עשה לך ואיך שהוא דיבר עליך

בנאדם שאמור לתת לך שירות עוד מאיים עליך בחזרה? איך לא הרגעת אותו באותו הרגע?

מספיק שמתקין מתקרב עם מברג חשוף אלי לרכב ואני ישר יוצא בהצהרה של "תזהר לא לעשות לי שריטות באף מ"מ באוטו"

יגיד משהו בחזרה? מגיבים

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

לא ברור לי מה העניין עם הרכיבים החדשים ששמת באוטו. האם סיכמת שזה מה שהוא ישיםו שהוא יקזז לך את מה שניגנב ?

כדאי לדעתי לדווח למישטרה על גניבה ובמיוחד על איומים שישבור לך את האוטו, אולי הם יזמינו אותו לחקירה ויזהירו אותו, ובכל מיקרה טוב מבחינתך שזה יהיה מדווח. אחר כך צריך לתבוע אותו, והדרך הקלה והיעילה היא דרך בית משפט לתביעות קטנות, כי כך לא תצתרך לשלם לעו"ד.

פורסם

טוב, קיבלת עצות טובות יותר וטובות פחות(אלימות), בשורה התחתונה, בהנחה שדברייך אמיתיים(לא שמענו את הצד השני) אני מציע שתנסה לפתור את העניין בדרך חוקית על כל מה שמשתמע מכך.

בהצלחה.

איציק.

פורסם

אתמול ב15/11/07פורסמה הודע מאת : KOBIKA24 ובה הוא פיסם הודעת הזהרה לחברי הפורום..

שבה הוא מזהיר לא ליתקרב לעסק בשם סקריים מערכות אשר ב הפלד 21 חולון,לאלו אשר לא זוכרים את מהות ההודע אז הינה היא- http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=182485 , לפני שאני מתחיל לומר את דברי, בהודעה הכאובת והלא מתחשבת של קובי (מפרסם ההודע),אני רוצה לומר לכל חברי הפורם , שאני אישית למדתי כל חיי להקשיב ל 2 צדדים , לפני שאני מעלה לגרדום אדם מסויים,ואני הכי הופתעתי מבעלי מקצוע עצמם שישר המליצו לבוא לחנות של אבי ולשבור/לשרוף/לשבור לו את הפנים,היתי מצפה ליותר באמת לפני שהיתם מגיבים מנסים לשמוע את הצעד השני,זה ש קובי בחר לאמץ את הצד הקורבני ,או את הקדוש המעונה , ולגרום לכם לצאת אליו בהזדהות ללא תנאי ,ובהצדקתו של קובי,

וומבחינתכם לא משנה לכם שאדם,אולי באיזה שהוא ספק את עלולים להזיק לאדם שלא עשה כל רע,ומנסה ליתפרנס בכבוד

כמובן, שאילולא חברי לא היה במקרה רואה את מה שקובי פירסם על עסק של אבי , אז הנזק היה נגרם , אנשים אשר לא הכירו אותנו , זה הדבר היחידי שהם יזכרו מפלד 21 חולון,רמאים אלימים שקרנים, ומה שבטוח שאנו לא איימנו במכות או בלשבור את רכבו, מה שקובי יחל לפני שכתב ההודע זו 1 שלא נירא אותה כן , זה לא ממש קשה שלא נירא אותה , כי אבא שלי עם כל הכבוד לו הוא בן 60 ובישבילו מחשב זה מחשבון מחשבון יותר גדול ...והמתקין אשר הוא תקף הוא לא ממש בעניני מחשב, 2 לגרום לנו בניקמתו נזק תדמיתי ..(לכן אם תבינו אותי אני חב חובה אמיתית להגן על העסק של אבי כמו שכל אחד היה עושה, לא הגבתי אתמול כי אני גביתי את כל העובדות מאבי ומהמתקין שלנו...אז אני מגיב,

קודם כל אני שואל את מנהל הפורום, נכון אפשר לבוא ולמהליץ על מישהו ולחזק אותו ,בפורום שהוא ממש מוכר בקרב הרבה אנשים שמתעסקים בנושא האודיו ומערכות שמע ,אך אתה מוכן שיפרסמו אצלך הודע כגון זה , שהצד השני אינו מערב,יותר נכון בלינץ התדמיתי הזה , וכמו כן אני מבקש מכל אדם שיקרא ויגיב, ובאמת כל אדם אשר מתקין או התקין אצלינו ושיגיב , 1 על היחס שהוא קיבל 2 על המקצעיות

כי אתם הרי צריכים להבין אך זה שעסק שנמצא במקום כ 7 שנים בעבודות ריפודים ובשנתיים האחרונות במערכות אין אף תלונה, ככה לפני שאני כותב , תבינו איני מבין במערכות , ההבנה שלי היא בסיסית אז קבלו אותי בהבנה

אז אני יספר את כל הסיפור מהצד שלי, והלוואי שיכלתי ליהות אובייקטיבי כי, הצד שאני עומד לידו הוא צודק,

אז הנה המקרא:לפני כ 3 חודשים קובי בעל הרכב מיצובישי, פנה אלינו בבקשה לבצע איטום ולהתקין רכיבים אשר הביא לנו, לפי טענתו של קובי מופעים בההודע שקישורו מוצג למעלה ,לאחר , בדגש בדבריו שלא משנה לו כמה זמן זה יקח הוא רוצה עבודה מקצעוית,המתקין אמר לו שזה יקח לו לבצע איטום ברכב כ שבוע כמו שצריך עקב העבודות האחרות שהוא עושה במקביל והוא קיבל זו בהסכמה מצידו, לאחר היום השליל הגיע קובי , ולתהדמתינו הציוד אשר היה בבג'ז הרכב היה חסר , ופה התחיל המקרא , לאחר כמה שעות יתחלנו בירורים ובדקנו מצלמות של השכנים אך ללא העויל ,קובי היה ממש רגוע, ויאמר לטובתו שמבחינתו כעת אנו צריכים למצוא פיתרון, הציוד כמובן ניגנב או נילקח אייני רוצה לאשים אף אחד, רק מה שבטוח שזה לא אנחנו,ביקשנו ממנו כמה ימים לראות מה עושים עם זה , לאחר כל הבירורים , הציוד נגנב,כעבור שבוע הגענו להסכמה שאת כל הציוד הישן שיש לו נשדרג לו וכל דבר שהוא יבחר ניתן לו וכמובן במחיר עלות, ובמחיר התקנה אפסית , כמובן שקובי הסכים עם ההצעה והנה לכם ההוכחה שהוא הסכים לזה ,זה לפני חודשים הוא כתב בפורום על המיקרא http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=167970&highlight=%D7%A9%D7%90%D7%A0%D7%99+%D7%A8%D7%95%D7%A6%D7%94+%D7%A9%D7%99%D7%AA%D7%A7%D7%99%D7%9F+%D7%9C%D7%99 ופה הוא מסביר לכם מה קרה,

וכמובן שלפי טענתו אנו ,לא רצינו בכלל לשמוע אותו ושעד היום הוא אינו , לא קיבל שום תגמול , אז סליחה לקובי , אם הוא לא היה כזה טיפש , והיה זוכר מה הוא פירסם בפורום לפני שהוא היה בא ותוקף אותנו, אז הוא עדיין היה נישאר עם הכבוד שלו, והנה הוכחה לפני חודשים שהגנו להסדר בנינו והוא אפילו היה מבסוט ,

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=171813

באמת מנהל הפורם וכל המגיבים למינהם שהחליטו לקבור את העסק של אבי לפני שבכלל נתתם לו להגן על עצמו ...

ואני מקווה שלא ניגרם נזק ממשי לעסק של אבי , אניני מתכוון להגיש לבנתיים תביע על הוצעת דיבה, כי אבי לא רוצה בזה,

והוא מחשיב את קובי , כנוכל כשקרן פטלוגי , שרוצה להרוויח או להרוס לאנשים שהוא כועס אליהם , באמצעות שקרים,

ולכם הקוראים מכל הלב תיקחו את זה כשיעור , שבחיים צריכים לשמוע את כל הצדדים,

ומשהו לך קובי , לפני חודש וקצת היתה במסיבת ההשקעה שלנו אמרת לי שאתה ממש מבסוט מהמערכת שיתקנו לך ,

אך זה שיאמנו לשבור לך את האוטו , ובכל זאת יתקנת את כל הרשימה של ההתקנה אצלנו, בטח ממש הינו מפחידים אההה.....שקר אחרי שקר, ומה שהכי פוגע לאחר שניגנב, קיבלתי ממך תמונה של איש כבוד , ולא שקרן,

אז ממה שעולה תודה לך , שבאמת נתת לי להכיר את הנוכלות שלך , וכן עכשיו אני הכי בטוח שהציוד שנעלם אתה לקחת , אז את זה תיקח לך שהיה לך לבריאות, אבל משכן ירווחתי , זה מצאתי וראינו את הפרצוף האמיתי שלך ...

ואני מאוד מבקש, שתבוא ליסגור במהרה את הסכום שאתה חייב לנו על ההתקנה והרכיבים שאבי פרש לך אליהם תשלומים , יותר ממה שמקובל, אך זה נעשה מתמימות לב של אבי , וכמווה על המקרה שקרה..

פורסם

שלום לך,

אף מנהל לא תומך או תמך בהודעתו של קובי, הוא אמר את דברו והודעתו ננעלה משום כך שלא הייתה תגובה מן הצד השני, דהיינו, אתם, החנות.

צירפתי את תגובתך לשרשור המקורי, אני מבקש משני הצדדים לא לדון בזה יותר ולא לפתוח שרשורים חדשים בנושא, שני הצדדים אמרו את דברם, אם למישהו יש בעיה עם הנושא - נא לפנות אליי בה"פ.

איציק.

עריכה:

לבקשת החנות השרשור נפתח בכדי לתת בידי המשתמשים את האפשרות להגיב לתגובתה, השרשור יינעל שוב בעוד יומיים אלא-אם-כן הוא ייצא מפרופורציות לפני כן.

פורסם

אז תגובה לי אליך אני באתי לשלם וגם באו ואימו עלי במקום העבודה ליד עמיתי לעבודה וגם בעל הבית שלי בעבודה היה לידי ונאמר לי שאם אני לא יבוא לשלם ישברו לי את הרכב אז זה היה ממש מגעיל ודבר שני אני לא ראיתי שום מחיר עלות שקבלתי את החלקים נתתי כסף מזומן יותר יקר ממקומות אחרים אני לא רואה שקיזזו לי את החלקים שלי קיבלתי מחירי חנויות רגילים אפילו שחברי הפורום יהיו שופטים ועל הנזק שנגרם לרכב לא הוזכר ולמרות הטירטורים שעברתי אז הדבר הכי מעצבן שבאים ומאימים ויש עדים נוכחים במקום יש לי מילה של כבוד אבל גם יש גבולות לדבר לא מגזימים עם מחירים וקצת הגינות עם היה ל... ידוע במי מדובר

אז כל מה שקבלתי הכל טוב ויפה אבל אני לא רואה שום פיצוי או קיזוז על החלקים שנגנבו והחשבון שקבלתי זה כמו לקנות בחוץ ויותר להתחמק מתשלום אני לא בורח אבל להידפק אני לא מוכן ושולמו חלקים

וההיתי צריך לחזור גם עצבני הביתה ולהריב עם האישה ומי כמוך יודע זאת עם כבר אתה מפרסם הקש ששבר את גב הגמל זה שמישהו הגיע ואיים בנוכחות העובדים אני שילמתי כרגע שלא יגעו ברכב כי את הרכב קניתי לאישה אבל אף אחד לא יתקרב אליו לגעת ברכב זה כמו לגעת באישה שלי

פורסם

מה שבטוח אני אמרתי הוא אמר זה אמר הם אמרו, אין לזה גבול , ולהביא עדי שקר זה לא כזה קשה היום, אבל , כבר ניתפסת על שקר, שציינתי אותה ,בהודעה הקודמת,שבו כל אדם מגלה ,שכוונותיך האמיתים הם לא לבוא לידי פיתרון , אלא יתנקמות ילדותית,

1 למה אמרת שלא הגעת איתנו לידי הסכם : הרי היה הסכם לפני חודשים שכולנו הסכמנו, ראה קישור להודע בפורם לפני חודשים שאתה כתבת , אמרת שאיימנו עלייך, מה עד כידי אנחנו מפחידים, תצא כבר מהקורבנות הזאת,ולמה את מצייר את עצמך כאילו אתה חסר עונים, אתה לא חסר עונים , לפחות מה שהיצגת את עצמך לפני כולנו בעסק ,

אף אחד לא איים עלייך...ומי יאיים עלייך, למה אתה בוחר לשחק במשחק של הפגוע , מה יצא לך מזה שתקלקל את שמנו ע''י השקרים שלך , מה נקמה ....

סה''כ יש לי פה את כל החומר , לגשת לבית המשפט ולתבוע אותך על הוצאת דיבה , ומי שכן מבין בדבר יגיד לך שכן יש לי את כל החומר ....

אך אני אדם קטן, ואני כן יודע לאן אתה רוצה לגרור אותנו, אז זהוא שאנו לא מתכוונים ליגרר,

והמלצה חמה לי לך, שתצא כבר מהדרמות הללו ומהקורבנות המזויפת שאתה מאמץ לעצמך..., כי מי שבאמת מכיר אותך יודע..

פורסם

אי אפשר לתבוע על סמך מה שבן אדם כותב באינטרנט . זה מטומטם . הוא תמיד יכול לערוך את ההודעה , או להגיד שזה לא הוא כתב את זה ... תפסיקו עם התביעות , אף אחד לא יכול לתבוע אף אחד פה , לאחד אין קבלות ככה שהוא יכול לדבר עד מחר , השני לא יכול לתבוע ולא נעליים .

לא לקח את התרופות שלו.

פורסם

חד וחלק איימו עלייך לך למשטרה ותגיש תלונה על איומים

בלי שום קשר לשום מתקין ושום נעליים ושום חוב ואבא וסבא, לך למשטרה ותגיש תלונה על גנבה ואיומים

אני לא אומר שמישהו צודק או טועה ואני לא מכיר את הסיפור אבל אם מישהו איים או גרוע מזה בא לאיים עלייך במקום העבודה שלך המקום שלו הוא בתחנת משטרה כדי שהוא יסביר את עצמו

פורסם
חד וחלק איימו עלייך לך למשטרה ותגיש תלונה על איומים

בלי שום קשר לשום מתקין ושום נעליים ושום חוב ואבא וסבא, לך למשטרה ותגיש תלונה על גנבה ואיומים

אני לא אומר שמישהו צודק או טועה ואני לא מכיר את הסיפור אבל אם מישהו איים או גרוע מזה בא לאיים עלייך במקום העבודה שלך המקום שלו הוא בתחנת משטרה כדי שהוא יסביר את עצמו

זה מה שכבר עשיתי אבל בנתיים שהענינים ירגעו נתתי חלק מהכסף

פורסם

א. תפקידו של הפורום הוא לא להיות "שופט" אלא רק לתת לשני צדדים במקרה כזה לספר את הסיפור שלהם.

ב. קובי - אם אכן היו איומים כאלו ואחרים - תמכור את הרכב אם זה כל כך מפחיד אותך, תבטח את רכיבי המערכת אחרי התקנה ברכב החדש ותנתק מגע עם בעל העסק. תספוג את ההפסדים שלך עד כאן ותגמור את זה בשלום.

ג. קובי - אם זה כל כך חמור ובאמת נגנבו חלקים ועשו נזקים לרכב - תגיש תביעה ותגמור עם הסיפור.

ד. סקרים - אתם כבתבם בהודעה הראשונה שלכם כאן בתחתית העמוד האשמות כלפי קובי שהוא זה שכנראה גנב את הציוד, קראתם לו טיפש, נוכל, רמאי, שקרן פטולוגי - ילדותי! הייתם צריכים לנסח תגובה שכזו כבר בליווי עורך דין - זאת ראיה נגדכם כמו כל הודעה אחרת של קובי כראיה נגדו.

תחשבו על מה שאתם אומרים ואיך אתם מתבטאים.

ה. כשאני שם את הרכב במוסך כזה או אחר - זה ברור לי שהרכב שלי מופקר בידי בעלי העסק וזה ברור שבעלי העסק אחראי לשלום ולשלמות הרכב וכל אשר נמצא בתוכו.

אני לא יודע לאיזה הסכם הגעתם ביניכם - אבל מראש לא היה כאן מקום לשום פשרה. לבוא ולאמר משהו כמו "בטח שלא אנחנו" זה פשוט תירוץ עלוב לא לקחת אחריות על לקוח.

ו. זה מראה על כך שהעסק שלכם עובד בלי ביטוח, אולי גם בלי רישיון? היתר? - קובי - הייתי מברר את זה כקלף מיקוח.

ז. התקנה 2000 שקל? - משהו כאן נשמע תמוה - אבל אני לא מאורה לגמרי בכל הפרטים.

בקיצור - נוסח האימות כאן הוא ילדותי לחלוטין, שני עורכי דין שהיו עוברים על כזאת שרשרת של אירועים היו עושים מטעמים מהוצאות הדיבה שהורעפו כאן לכל הכוונים.

או שתגמרו את זה בהסכם תודה שלום וגמרנו או שתיגשו לבית משפט.

לילה טוב.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

צהריים טובים

אני עוקב אחר השרשור הזה מהרגע שהוא נפתח ונלחם ברצון שלי להגיב

כפי שאתם רואים כנראה שהפסדתי במלחמה הפנימית הזו ביני לבין עצמי והנה אני מגיב

למען האוביקטיביות אפתח ואומר שאני מכיר ומכיר טוב ואישית את בעלי "סקרים"

ואומר גם שאת המתקין שלהם אני מכיר מאז היותו ילד צעיר ועד להיום

אין לי שום מושג מה באמת קרה שם מבחינת הציוד של קובי אם נגנב או לא ואין לי גם שום רצון להתעמת ואו להתווכח על כך מהסיבה הפשוטה שכל צד יכול לצאת צודק אלא אם כן יש למישהוא צילומים והוכחות לגבי הציוד

לכן מטרת התערבותי בנושא היא לטובת דבר אחד בלבד ואסביר

רוב חברי הפורום קפצו פה מגידרם למשמע המחיר ""הגבוה"" (שימו לב למרכאות כפולות ולא בכדי) שחייבו את קובי

וכאן אני רוצה לומר לכולכם ובפרט ובמיוחד לקובי שהמתקין שהתקין לך את הרכב הוא אחד מהמתקינים היותר טובים והיותר פדנטיים והיותר מקצועיים שיש בענף הזה לפחות באיזור חולון בת ים ראשון וכ"ו וכל מי שיגיד אחרת פשוט לא מכיר אותו

וכל שקל שהוא דורש עבור התקנה ואו עבודה או איך שתקראו לזה פשוט שווה ושווה יותר

כל התקנה שיוצאת מתחת לידיו היא בגבול המושלמת (שוב אני מדגיש בנושא העבודה)

אני אישית הייתי נוכח איך המתקין הזה ביזבז יום עבודה שלם על התקנה של סט קומפוננט וסט 6*9 עם מכשיר קדמי בעלויות מצחיקות למול ההשקעה

והוא לא ויתר על שום פרט תוך התעקשות על בניית טבעות איטום ומסגרת מדויקת למכשיר כולל ריפוד עור וכיסוי של הרמקולים האחוריים בבד אקוסטי כולל הסתרת כל החוטים ושימיוש בחיווט הטוב ביותר

מיותר לציין שכך גם נשמע ברכב סטאפ של 2000 ש"ח כולל התקנה כאילו הושקע בו לפחות 5000 ש"ח

מבחינתי ומתוקף היותי בסוד העיניין של עלויות המוצרים שהורכבו ברכב אני מרשה לעצמי לומר שאין שום הגזמה במחיר אלא להיפך המחיר הוא זול וזאת להערכתי מכיוון שהמתקין או הבעלים כנראה קיזזו את ההפרש בעקבות המקרה המדובר

החשוב מבחינתי היה להעלות את עיניין הזלזול בעבודת המתקינים בארץ

אני עד לכך שכל מי שרושם איזו שהיא הערה על עלות התקנה מיד קופצות הרבה תגובות על כך ש""דפקו"" אותו כביכול ושהוא שילם הרבה

אז חבר"ה זה לא נכון וזה לא בריא לענף שלנו (ואני מתחייב שאני לא מתקין מעולם לא הייתי ואני גם לא יודע להתקין) גם כך אין פרנסה למתקינים וחנויות נסגרות כל יום ואנשים טובים ומקצועיים לא מוכנים להכנס לענף הזה וההפסד הוא של כל מי שחובב את הסאונד המוטורי

על כל שכן להזכירכם שהיום כבר אין רווח לבעל עסק במכירת המוצרים מי כמוכם יודע שכל דרישת מחיר מבעל עסק מלווה בפורום בהמון עצות מאיפה לקנות יותר זול עד כדי הפרשים בשקלים בודדים שלא לדבר על הצעות בליווי כתובות ומידע מפורט מהיכן ואיך להשיג את זה בחו"ל

אז חברים נראה לי ששכחתם שלמתקינים האלו יש שכר דירה לשלם וארנונה וחשמל ומים ואולי גם לקנות סנדווי"ץ באמצע היום ואולי גם פלסטר או שניים ביום כדי לכסות את החתכים בידיים

וכמו כן לעשות כמה שקלים כדי להביא הבייתה בסוף היום

יש מקום והרבה מקום להחזיר את העבודה לבעלי חנויות ההתקנה ויותר מכך להחזיר את הכבוד למקצוע

ולמתקין של סקרים אני אומר אל תוותר ותרד באיכות ההתקנה ותמשיך לדרוש את הסכומים האלו כי מגיע לך כל שקל שאתה דורש

בברכה

מראש אני מבקש סליחה על שהתברברתי קצת והתגובה שלי היא סוג של הלוך וחזור על חלק מהדברים

זאת משום שאני קצת עצבני בעקבות השרשור הזה

D.C

earthquake sound frik

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6810 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...