Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6810 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

* אני לא מוצא סיבה שבנאדם ימציא שאיימו עליו

* אם המחירים שקובי סיפק נכונים- הרי שלא היה כאן שום קיזוז מהחלקים שנגנבו

* אם המטרה היתה לפגוע בשמה הטוב של החנות, הבנאדם היה פונה לתקשורת או לגורם עם הד ציבורי גדול יותר (למרות שאני מכבד מאוד את רמתו ומימדיו של הפורום שאני כ"כ אוהב)

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

• תגובות 54
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לדעתי החנות אחראית לכל הציוד שהאנשים הביאו כדי להתין וצריכה לכסות את העלות , אבל זו רק דעתי.

אתם צריכים לדעת , שאם אתם חנות שמכבדת את עצמה היה צריך להיות לכם ביטוח ואתם הייתם צריכים לקחת הכל בחשבון .

הבן אדם קנה ציוד יקר השאיר אותו אצלכם והוא אבד מהחנות שלכם ולדעתי החנות צריכה לכסות את הנזק (אפשר להגיד הגדול מאד) של הבחור.

יוגב.

פורסם
* אני לא מוצא סיבה שבנאדם ימציא שאיימו עליו

* אם המחירים שקובי סיפק נכונים- הרי שלא היה כאן שום קיזוז מהחלקים שנגנבו

המחירים שרשמתי הם נכונים יש קבלות

* אם המטרה היתה לפגוע בשמה הטוב של החנות,

לפגוע זאת לא המטרה

ואני דיברתי על המתקין לא על הרפד ולא על בנו אני דיברתי שהמתקין שם לא מקצועי ולא אחראי

הרפד בנאדם נשמה וכך גם הבן

כי איך שראיתי את המחיר שהמתקין רשם את המחיר של הסאב. שהוא רשם לי בחשבון ושום מחירים של התקזזות זה הרתיח אותי

על סאב כזה:earthquake MODEL: TremorX-104 הוא רוצה 1800 ש"ח אז ראיתי שיש לי עסק עם עושק

הבנאדם היה פונה לתקשורת או לגורם עם הד ציבורי גדול יותר (למרות שאני מכבד מאוד את רמתו ומימדיו של הפורום שאני כ"כ אוהב)

ודרך אגב נעשה הדבר בגלל שראיתי שויתרו על "החוקר הפרטי" שהם התכוונו להביא וויתרו

פורסם

אני באמת לא מעוניין להכנס כאן לגופם של אנשים ולבדוק מי אומר אמת ומי לא . זה פשוט לא הכרחי .

יש שתי עובדות שעליהן אין מחלוקת :

1 - שציוד נעלם מהרכב של קובי כשהוא היה במוסך/מכון התקנות להתקנת מערכת ובידוד

2 - שהמוסך/מכון התקנות הבין שיש לו מחוייבות למה שקרה , ונתן פיצוי

כאן מתחילה הבעיה , שקובי טוען שאחרי שהוא בדק הסתבר לו , שהציוד שניתן לו ניתן לו במחירי שוק או יותר גבוהים , ולמעשה לא ניתן לו פיצוי על הציוד שנעלם ממנו

בעל העסק טוען שיש שקים לפירעון

(לא אכנס כרגע להאשמות שנערכו לגבי איומי אלימות וכינויים כי זה לא מועיל לאף אחד )

אני חושב שיש כרגע המון דם רע במערכת , לאף אחד לא ממש כדאי להכנס לנושא של תביעות דיבה (זה יעלה הון לתת לעו"ד, ובסופו של דבר שני הצדדים ינזקו ) . אני חושב שאתם צריכים להפרד ע"י כך שאתם צריכים לדעת על מה הוויכוח (כלומר כמה כסף יסגור את זה כול אחד מהצד שלו ) , ולהגיע לפשרה הוגנת .

אם אתם רוצים , אתם יכולים לבקש משלושה חברי פורום ידועים שעובדים בהתקנות , לשמש בוררים (אם אני לא טועה זה גם פסק שניתן לאכוף אותו משפטית ) , ולהחליט על כמה כסף יפוצה כול אחד , ומי לדעתם צודק .

כול המשך של הפרשה בצורה זו או אחרת , יפגע בכול אחד מהצדדים הרבה יותר מה"הפסד" ש"יפסיד" בפשרה .

אין מריבה בלי שני צדדים , ותמיד האמת המוחלטת היא לא בצד אחד (כי כול אחד רואה את זה מהזווית שלו ולא מתחשב בזווית של השני ) , ולכן פשרה זה הדבר הכי טוב לעשות

בברכה יהודה

פורסם

עובדה אחת עולה בוודאות מכל הסיפור הזה:

*אחד מהצדדים פה משקר,ומספק הוכחות ברורות וכתובות לכך.

אני רוצה להבין דבר מאוד פשוט:

אם אחד מהצדדים פה היה בטוח ב-100% במה שהוא טוען,אני די משוכנע שהוא היה מנסה לפתור את זה בדרכים קונבנציונליות משמע- הגשת תלונה מסודרת במשטרה,העברת המסמכים הרלוונטים לידי עורך דין וכן הלאה,הרי לכולם פה ברור שככה זה היה צריך להיות מטופל מלכתחילה.

במקום זה,שני הצדדים בוחרים לבחוש את עיסתם בפני כל הפורום ולתת לכל אחד לחוות את דעתו,כאילו זה מה שיביא לפתרון הבעייה.

לקובי,

ראשית, בהנחה שאתה צודק, תודה על האזהרה לגבי העסק הספציפי.

בהנחה שאתה צודק,תשכור עורך דין שיאסוף עבורך את החומר הרלוונטי (רשיונות עסק,ביטוח עסק,אישורים וכד') ותן לו לטפל בעניין הזה בצורה מסודרת.

לבן של בעל העסק,

לא יודע מה הפשרה שהגעתם אליה,וזה גם לא מעניין. זו תעודת עניות עבורכם שבתור עסק שאמור לכבד את עצמו לא נתתם שירות הוגן ומתחייב עבור לקוח שציוד שלו שהיה באחריותכם נגנב.

הרי הודת באחת ההודעות שלך שאכן ציוד שהיה ברכב נגנב בזמן שהרכב המתין אצלכם להתקנה,אז אתם הייתם מחוייבים לפצות אותו במוצרים זהים לאלה שנגנבו ממנו,או לחילופין מוצרים בעלי שווי זהה (וללא כל חיוב מצידכם) או פיצוי כספי מלא עבור אותם מוצרים.

במקום זה הצעתם לו פשרה לו ברורה של קניית מוצרים במחיר עלות,דבר שנראה לי מופרך לגמרי,ואני אפילו לא מדבר על מחירי העלות שלטענתו היו גבוהים אפילו ממחירי המכירה של אותם רכיבים בחנויות אחרות.

סליחה שאני שואל,אבל אין לכם ביטוח לעסק שתפקידו לכסות דברים כאלה ? (חוסר אחריות\מקצועיות אם אין).

דבר אחד לא נשמע לי הגיוני בדברייך:

אם אתה כל כך בטוח בצידקתך,לא ברור לי מדוע אינך תובע את קובי ? (וסיפורי מעשיות על כך שביושרו וטוב ליבו של אביך אתם לא רוצים לתבוע על הוצאת דיבה- אף אחד לא אוכל את זה).

אני יודע שכל בעל עסק רציני,שהיה יודע שמשמיצים את העסק שלו ללא סיבה אמיתית,ועוד בפורום אינטרנט פופולרי וייעודי, היה עושה הכל כדי להפסיק את ההשמצות הנ"ל (כמובן במסגרת החוק,משמע תביעה על הוצאת דיבה).

משום מה התגובות של קובי גורמות לפחות לי לחשוב,שכנראה שיש לא מעט אמת בדבריו,וייתכן שאפילו עדים לכך שאיימתם עליו (אתה קורא להם עדי שקר,יכול להיות שבית משפט יקבע שהם דוברי אמת,ואז אתם תהיו בצרות אמיתיות,הרבה מעבר לפיצוי כספי על מערכת שנגנבה).

שוב,אם כל מה שקובי אומר פה היה שקרי,ואני הייתי במקומך,כבר אתמול היתה מוגשת נגדו תלונה על הוצאת דיבה.

עצתי אלייך- תבדוק היטב את פרטי המקרה לעומקם,אולי תגלה שכדאי לכם לרדת מהעץ ולפצות אותו כמו שהייתם אמורים לעשות מלכתחילה.

במידה ואתם באמת צדיקים כמו שאתה מציג אתכם (ויכול להיות שאתם באמת כאלה)- תביעת דיבה שאולי תעזור לכם לטהר את שם העסק.

לכל הממליצים פה על הגעה לפשרות,אני רוצה לראות אתכם עומדים פעם אחת מהצד של קובי (גנבו לו,הרסו לו,לא פיצו אותו ובנוסף איימו עליו) ופעם שנייה מהצד של העסק המדובר (ששמו הוכפש פה ללא רבב), ונראה אתכם הולכים לפשרה,אני חותם על כך שאף אחד מכם לא היה מוכן להגיע לפשרה כלשהי כשהוא יודע שהוא צריך לקבל פיצוי מלא.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
אני באמת לא מעוניין להכנס כאן לגופם של אנשים ולבדוק מי אומר אמת ומי לא . זה פשוט לא הכרחי .

יש שתי עובדות שעליהן אין מחלוקת :

1 - שציוד נעלם מהרכב של קובי כשהוא היה במוסך/מכון התקנות להתקנת מערכת ובידוד

2 - שהמוסך/מכון התקנות הבין שיש לו מחוייבות למה שקרה , ונתן פיצוי

כאן מתחילה הבעיה , שקובי טוען שאחרי שהוא בדק הסתבר לו , שהציוד שניתן לו ניתן לו במחירי שוק או יותר גבוהים , ולמעשה לא ניתן לו פיצוי על הציוד שנעלם ממנו

בעל העסק טוען שיש שקים לפירעון

(לא אכנס כרגע להאשמות שנערכו לגבי איומי אלימות וכינויים כי זה לא מועיל לאף אחד )

אני חושב שיש כרגע המון דם רע במערכת , לאף אחד לא ממש כדאי להכנס לנושא של תביעות דיבה (זה יעלה הון לתת לעו"ד, ובסופו של דבר שני הצדדים ינזקו ) . אני חושב שאתם צריכים להפרד ע"י כך שאתם צריכים לדעת על מה הוויכוח (כלומר כמה כסף יסגור את זה כול אחד מהצד שלו ) , ולהגיע לפשרה הוגנת .

אם אתם רוצים , אתם יכולים לבקש משלושה חברי פורום ידועים שעובדים בהתקנות , לשמש בוררים (אם אני לא טועה זה גם פסק שניתן לאכוף אותו משפטית ) , ולהחליט על כמה כסף יפוצה כול אחד , ומי לדעתם צודק .

כול המשך של הפרשה בצורה זו או אחרת , יפגע בכול אחד מהצדדים הרבה יותר מה"הפסד" ש"יפסיד" בפשרה .

אין מריבה בלי שני צדדים , ותמיד האמת המוחלטת היא לא בצד אחד (כי כול אחד רואה את זה מהזווית שלו ולא מתחשב בזווית של השני ) , ולכן פשרה זה הדבר הכי טוב לעשות

יהודה כול מילה נוספת בתרד הזה לאחר דברך מיותר לחלוטיין .

לבעל העסק וליעקוב קראו את הודע זו הלוך ושוב כמה פעמים ותגיעו למסכנה וסיכום של המקרה הנ"ל ששני הצדדים יצאו מרוצים מנושא זה.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=477352 המערכת שלי למכירה....
פורסם

אני לא מאמין ששני הצדדים דוברים לגמרי אמת, אחד כנראה לא רוצה לקחת אחריות על משהו והשני אולי לא מספר ממש את כל הפרטים. לא יודע, לא מעניין אותי.

במצב שבו אחד משני הצדדים היה נוהג נכון - או שהיתה מוגשת כאן תלונה למשטרה או שהיתה כאן תביעה מאחד הצדדים או שכבר היו מסתדרים ביניהם בדרכי שלום.

הת'רד הזה מנוהל בצורה ילדותית, אולי כבר הושמעו כאן מספיק דיעות ודי לתת במה להתבטאויות האלימות והבוטות האלה?

כשיהיו תוצאות מכל העניין הזה - פותח הת'רד או בעל העסק, תפתחו ת'רד חדש ותודיעו מה נסגר אתכם.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
.כשיהיו תוצאות מכל העניין הזה - פותח הת'רד או בעל העסק, תפתחו ת'רד חדש ותודיעו מה נסגר אתכם. בדיוק

ואכן מומלץ שתודיעו מה קורה . ואני ממליץ לכול אלו שרואים את השירשור לא להוסיף שום דבר . מספיק דם רע נשפך פה , וממש לא צריך לשפוך עוד ולגרום לעוד בעיות בין הניצים .

אני מקווה מאוד שההנהלה תנעל את השירשור עד שיהיה משהו קונקרטי מאחד משני הצדדים ועדיף משניהם יחד

בברכה יהודה

פורסם

אכן הגיע הזמן.

...השרשור יינעל שוב בעוד יומיים אלא-אם-כן הוא ייצא מפרופורציות לפני כן.

כמובטח.

איציק.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6810 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...