Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מדוע לא ליסינג?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6828 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום לקנות רכב שעבר ליסנג (דיי חורשים עליו, אבל הוא מטופל בחברה באופן שוטף כמו שעון - נכון אומנם בחלקים הכי זולים)

והוא נרכש בהרבה פחות כסף, ונמכר בהרבה פחות כסף.

* אם ככה אז למה לא לקנות רכב מליסינג 3-4 שנים מתקדם יותר? ולהינות מרכב חדש יותר? שימכר בהתאם לעלות הקניה?

* עד כמה הטיפולים הזולים וההתעללות היחסית במכוניות הליסינג (לא בכולן) פוגמת באמינות? ובכך מעלה את עלויות התיקונים?

אשמח לשמוע חוות דעת..

פורסם

תשמע - אני נוהג ברכבי ליסינג כבר כעשר שנים (וזה הולך להשתנות בקרוב.. אבל לא קשור כרגע).

אין מתנות חינם. רכב ליסינג 2007 = רכב פרטי 2003 וזה מתבטא גם במחיר.

תבין שלחברת ליסינג יש רק מוטו אחד בראש : "איך מוציאים מה שפחות כסף ועדיין הלקוח לא יתלונן". אם אפשר להשתין למנוע במקום למלא שמן והאוטו ייסע איכשהו - הם יעשו גם את זה.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

רכבי ליסינג עוברים חייים קשים, מהסיבה הפשוטה שהרכב לא בבעלותו הפרטית של הנהג.

מוסכי ההסדר קבולים לחברות הליסינג, כלומר הטיפולים הם במינמום ההכרחי בחלקים הפחות איכותיים.

אם נסכם את הדברים, אתה מקבל רכב שחוק מאוד והטיפול לא משהו ולא איכותי וזה אומר דרשני.

אתה תעשה את השיקול אם כידי לך, אני לא הייתי מתקרב.

"חייל שנלחם תמיד מקווה לימים טובים יותר. אבל אלה שלא נלחמים הם שקובעים איזה ימים יבואו"

פורסם

כל כך הרבה שטויות אנשים כותבים פה שרוב הסיכויים שאף פעם לא היה להם רכב מליסינג או שהם התעסקו עם רכב שהיה בליסינג

אני מודה שאני ממש לא מבין גדול ברכבים ומכניקה אבל את הרכב שלי שקניתי מליסינג קיבלתי אותו מטופל כל כך טוב ועם רמת חלפים כל כך גבוהה שכמעט שום אדם פרטי לא היה משקיע כל כל הרבה באוטו שלו.

פורסם
כל כך הרבה שטויות אנשים כותבים פה שרוב הסיכויים שאף פעם לא היה להם רכב מליסינג או שהם התעסקו עם רכב שהיה בליסינג - המשפט הזה יחזור אלייך כמו בומרנג :roll:

אני מודה שאני ממש לא מבין גדול ברכבים ומכניקה (אז מוטב לך לשתוק) אבל את הרכב שלי שקניתי מליסינג קיבלתי אותו מטופל כל כך טוב ועם רמת חלפים כל כך גבוהה (מדברייך אני מבין שפירקת את המסנן שמן/דלק/אוויר ובדקת את איכות השמן-אבל אני לא מבין כלום במכונאות) שכמעט שום אדם פרטי לא היה משקיע כל כל הרבה באוטו שלו (תתפלא שכן).

אני מאחל לך המון הצלחה עם הרכב ותשמור עליו כמו שבליסינג שמור עליו.:-)

איזה כייף לי :)

פורסם

אצלנו בעבודה ישנן שתי סוגי אוכלוסייה:

- מקבלי אחזקת רכב, אצלהם תמצא את המכוניות היחודיות ביותר. היחוד יבוא לידי ביטוי ברכב מיוחד ויקר או בגרוטאה מקרטעת שגם היא מזכה את בעליה בדמי אחזקת רכב מלאים.

- נוסעי הליסינג. כאן תמצא רכב שהוא ה"מזרון הפלוגתי". עבודה מחוץ לעיר? נוסעים בליסינג. ניחום אבלים מחוץ לעיר? נוסעים בליסינג. גיבוש? כמובן שבליסינג.

כלי הרכב האלה מקבלים מחברת הליסינג רק את הטיפול המינימלי שמאפשר להם לנוע בשלום עד למועד המכירה.

הרכב מושך? כיוון פרונט תקבל רק אחרי לחץ פיזי בלתי מתון בעליל. הצמיג שחוק? גם סיני אורגינאלי יעשה את העבודה.

ובעלי הרכב עצמם, איך הם שומרים על "בבת עינהם"? הבן למד לנהוג על הרכב הזה וגם הבת. הבנזין חינמי ולכן את המנוע מדוממים רק כשאין בררה. שריטות מכות וחבלות? מעניין את הסבתא של בעלי הרכב. במו עיני ראיתי איך בעל רכב כזה בעת גיבוש משפשף קשות את תחתית הרכב ואיך הוא אפילו לא טורח להציץ ולראות מה קרה לרכב.

ואחרי כל זה מספרים על "אלבר יד ראשונה" ועוד חארטות כאלה. רק מי שראה יבין איזו התעללות עובר רכב כזה.

פורסם

חבר שלי עובד בחברת ליסינג .. ומה שהם עושים לרכבים לפני שהם מגיעים ללקוח ואחרי שהם מחזירים תאוטו מהלקוח.

מספיק בשביל לא לקנות את האוטו.

בלי לדעת מה הלקוח עשה עם האוטו.

• תוכן חדש...