Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רעשים בנסיעה (מסרק הגה?) 206

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6787 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

ברשותי פיג'ו 206 שנת 2003 XT ידנית, זה 8 חודשים. הרכב עשה כ 72,000 ק"מ, 10,000 מאז עבר לרשותי.

רכשתי את הרכב מאדם אמין כשהיה כביכול במצב טוב מאוד ע"פ הבדיקה.

כמה חודשים לאחר הרכישה התחילה בעיה של רעשים בנסיעה. הרעשים, מעין חריקות, נשמעו בעיקר בעת עליה על באמפרים. הכנסנתי את הרכב למוסך, שם טענו שהמוט המייצב שבור והחליפו אותו.

הרעשים פחתו לתקופה מסויימת אך לא לחלוטין, והחמירו שוב בהמשך. הכנסתי את הרכב שוב למוסך, אז נטען שבולמי הזעזועים האחוריים גמורים. הם הוחלפו ואכן הרעש פסק ונוחות הנסיעה השתפרה.

עד לפני שבוע. אז התחלתי לשמוע שוב רעשים בנסיעה. בהתחלה שוליים, אך בהמשך חמורים מאוד. הפעם הרעשים באו בעיקר מאזור ההגה - אני לא יודע אם זה קשור לבעיות הקודמות.

במוסך בדקו ואמרו שחסר שמן הגה כוח. הוסיפו ממש מעט (פחות מ 200 מ"ל לדעתי) ונראה היה שהבעיה נעלמה, או כך חשבתי..

נהגתי ככה עם הרכב שבוע ועדיין שמעתי רעשים - לפעמים בעת סיבוב הגה, לפעמים בעת בלימה, לפעמים סתם רעשי רקע בנסיעה בכביש מהיר. שום דבר עקבי במיוחד. היום נמאס לי ונכנסתי שוב למוסך. הם העלו את הרכב על הליפט, שיחקו קצת, בדקו קצת ואמרו שככל הנראה צריך להחליף מסרק הגה.

לא לגמרי ברור לי מה הם עשו אך לאחר הבדיקה שלהם בלי להחליף כלום הרעש נעלם - לפחות בנסיעה הקצרה שעשיתי מאז. בכל אופן יצאתי מהם בהרגשה שה"תיקון" זמני ולא יהיה מנוס מלהחליף מסרק ההגה מה שנשמע כמו סיפור מורכב מאוד.

אציין כי המוסך אינו מורשה פיג'ו אך מוסך בו אני מטפל כבר שנים ביותר מרכב אחד והם די אמינים בעיני ולא ממהרים לעשות עבודה מיותרת.

אבקש לדעת מה דעתכם על הסיפור הזה. רצף האירועים שעבר על הרכב מאז רכשתי אותו נראה לי לא סביר ואני תוהה אם יכול להיות קשר בין הדברים.

פורסם

טוב.. אז נכנסתי היום למוסך נוסף, מורשה פיג'ו.

הם בכלל טוענים שהבעיה היא במשולשים הקדמיים (כזכור המוסך הקודם אמר שזה מסרק הגה). אני כבר לא יודע למה להאמין.

במורשה אמרו לי שיעלה כ 1,200 ש"ח לתיקון העניין עם משולשים תחליפיים (כולל עבודה ומע"מ אני חושב). סביר?

יש משהו שאני יכול לעשות כדי לוודא את הדיאגנוזה?

• תוכן חדש...