Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6812 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לך בדרך הקלה,

נסה לאתר אותו או את ילדיו דרך משרד הרישוי.

אני מבין אותך שאתה לא רוצה שהעניין יתפוס תאוצה מיותרת במיוחד אם אתה אומר שהרכב נדיר.

אבל זו לדעתי הדרך היחידה.

לא הבנת- את הבעלים ה"רשום" אני מכיר, הבעיה, שהוא טוען שהוא לא הבעלים בפועל יותר! ואין לו מושג היום, מיהו זה, שקנה ממנו, ומכוון, שהאוטו נטוש כבר המון שנים במקום, שלא קשור לכלום- אז גם אין אפשרות למצוא פיזית שם, למי שייך האוטו. דבר אחד ברור- הוא עומד נטוש המון שנים כבר, הרוס חלקית בפנים. במצבו הוא שווה מחיר ברזל.

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם
גנאדי לפיתרון שלך אין בסיס - שהרי אתה יכול שעה לאחר העברת בעלות למכור את הרכב והרי מי שיקנה אותו ממך לא יהיה מחוייב לבעלים הקודם.

לדעתי רד מהעניין - יש לי מכר שרכש לפני הרבה שנים לנדרובר ישן, שילם את מלוא התמורה ועד היום לא ניגש לבצע העברת בעלות וגם לא לקח את הרכב אליו - למה? כובע, ככה הוא. יש כל מיני אנשים בעולם. אני דווקא מעריך את הבעלים על יושרו ואמינותו.

כן, אבל הבאסה- אם אני לא אקח אותו- כנראה, שהעיריה או סוחרי הברזל יקחו- ואני כבר שמעתי את הדיבורים בסביבה של אלה, ש"מתכננים" עליו!

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם
כן, אבל הבאסה- אם אני לא אקח אותו- כנראה, שהעיריה או סוחרי הברזל יקחו- ואני כבר שמעתי את הדיבורים בסביבה של אלה, ש"מתכננים" עליו!

אני אומר זאת בעדינות והיה ולקחת את האוטו בעלים רשום לא רשום לא מעניין אף אחד=לקיחה ללא רשות.

בברכה אבי.

אסקורט MK1 בתהליך שיפוץ כאן

כל מידע על חלק למכירה\נטוש לאסקורט יתקבל בברכה.

פורסם
אני אומר זאת בעדינות והיה ולקחת את האוטו בעלים רשום לא רשום לא מעניין אף אחד=לקיחה ללא רשות.

שבל"ר

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם
עלה לי רעיון: האם אני יכול להחתים אותו על הנייר כלשהו (שגם אני אחתום, מן הסתם, ושיהיו העתקים אצלי ואצלו), שכביכול אומר, שהוא מעביר בעלות לפי בקשתי, והוא מבחינתו הודיע לי, ואני מודע לכך, שטכנית האוטו לא שלו, ובמידה ויופיע ה"קונה" מן העבר- לו יש את כל הזכויות? האם זה ישחרר אותו מהאחריות, במידה ו(חס וחלילה) אכן המצב יקרה? או שזה יעשה עוד יותר בלגן?:roll:

הרעיון שלך לא רע

אני אנסה לשכלל אותו

אתה יכול לחתום לו על כתב שיפוי מעין התחיבות שלך לשאת בכול נזק שיגרם כתוצאה מהעברת הבעלות

אני חושב שהרבה נזק לא יגרם שכן הרכב לא שווה הרבה במצבו הנוכחי ולכן גם אם אכן פגעתם בבעלים הנוכחי אז לא ממש נוראי.

אבל עדיין היתי עושה תחקיר רציני בבירור הבעלים, היתי מתחיל בזירת הפשע- מיקום הרכב הנוכחי , תחקיר מעמיק של כול עובר אורח.

ורק אם אן ברירה אז עובר לאפשרות של לחץ פיזי מתון על הקשיש.

פורסם

לא הבנתי- כמובן, שאינני מתכוון לקחת אותו ללא כל אסמכתה חוקית(:shock:)- אבל, נניח, ואני כן אהיה רשום כ"בעלים החוקי" על הנייר במשרד הרישוי- חוקית- מה הבעיה, שאבוא, ואקח את האוטו משם? אם יבוא מישהו, ויטען, שהוא הבעלים- שיוכיח, ואם אכן יצליח (הקשיש יזהה אותו, נניח, או שיש לו את נזיכרון דברים מאז)- שיקח את האוטו, לבריאות! אם לא- כ"א יכול עכשיו לבוא, ולהגיד, שהאוטו שלו- ללא הוכחות- מה זה שווה?

פורסם

לא כל אחד יכול לטעון שהרכב שלו. רק מי שיש לו ביד מסמך כלשהו שמעיד כי הוא אכן הבעלים של הרכב.

ההתחכמות שלך לא מספיק טובה:

1. נניח שכיום הרכב יד ראשונה. מי שקנה את הרכב יודע שהוא קנה יד ראשונה.

אתה קונה את הרכב וכבר גרמת לקונה המקורי נזק - כשהוא יבוא לבקש את הרכב, זה כבר יהיה יד שניה.

אין אפשרות להחזיר את הגלגל לאחור. הוא ידרוש פיצוי? אתה יודע כמה הפיצוי ? אולי בשבילו הפיצוי זה 5,000 שקל ?

2. קנית את הרכב השקעת ושיפצת. פתאום מגיע הקונה המקורי ודורש את הרכב. אתה תרצה את מחיר ההשקעה לפחות, והוא מבחינתו לא יהיה מעונין לשלם. נפגשים בבית-משפט ? אל תהיה בטוח ששופט יצדיק אותך.

יש הרבה חלומות בחיים, לא את כולם אפשר להגשים. בכל אופן לא את כולם אפשר להגשים באופן חוקי.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

תעביר בעלות על הרכב, עכשיו תכנס לתוך סניף של חוקים פרטיים שימצאו את הבעלים שאמורים היו לקחת את הרכב וסיימת עם הבלגן.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
הרעיון שלך לא רע

אני אנסה לשכלל אותו

אתה יכול לחתום לו על כתב שיפוי מעין התחיבות שלך לשאת בכול נזק שיגרם כתוצאה מהעברת הבעלות

אני חושב שהרבה נזק לא יגרם שכן הרכב לא שווה הרבה במצבו הנוכחי ולכן גם אם אכן פגעתם בבעלים הנוכחי אז לא ממש נוראי.

אבל עדיין היתי עושה תחקיר רציני בבירור הבעלים, היתי מתחיל בזירת הפשע- מיקום הרכב הנוכחי , תחקיר מעמיק של כול עובר אורח.

ורק אם אן ברירה אז עובר לאפשרות של לחץ פיזי מתון על הקשיש.

הרעיון של שניכם לא רע ואני אנסה לשכלל אותו:

בנוסף אתה יכול לקחת שמאי שיעריך את ערכו הנוחכי של הרכב ובמידה ויתעוררו בעיות ואכן תצתרך לשלם פיצוי לפחות תוכל לטעון שבמצב שלקחת אותו הוא היה שווה X לאחר שעמד מספר Y שנים ללא תזוזה.[בנוסף לתמונות ממצבו הנוחכי וכו']

לשם הבידור:

תוכנית מספר 14

תחת הכותרת:"אז כמה אני חייבת לך?" לילי מסרבת להאמין

http://www.keshet-tv.com/cashcab/lobbyvideo.aspx

http://www.benko.co.il

בנקו - יבוא תאורת לד

פורסם

שאלתי שכנים- לא יודעים, של מי זה...:? אומרים, שעומד המון זמן, והם אפילו שאלו בעיריה- ושם לא עשו כלום...

פורסם

benboom,

ההצעה שלך בהחלט תגרום הפסדים כספיים ניכרים לקונה האחרון.

נניח שרכש את הרכב ב-10 שקלים או ב-2,000 שקלים או בחינם.

ונניח שהשקיע ברכב 20,000 שקל שיפצים ותיקונים.

פתאום מגיע הקונה המקורי ודורש את הרכב.

הקונה המקורי טוען שאינו רוצה את כל השיפוץ וההשקעה, הוא רוצה את הרכב במצבו הקודם.

מה בדיוק תעשה אז.

לדעתי שופט יפסוק ששמת את כספך על קרן הצבי ועוד ביודעין מראש.

פורסם

באסה... חשבתי, שאחכה, עד ש(אם בכלל) העיריה תגרור את האוטו, ואז אראה, שאף אחד לא מתעסק בשחרורו- לפחות יהיה לי מה להגיד לבעלים הקשיש, וגם יהיה לי בטחון (מסויים, כמובן), שאף אחד לא רוצה את האוטו. מה שמפחיד אותי- זה שאו, שעיריה תקח את זה ישר כ"גרוטאה" עם שופל למיגרש הברזל, או שאיזה קבלן פרטי יקח את זה לפני זה- ואז, לך חפש...

• תוכן חדש...