Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8306 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא היתי שם כי כל החברה הקבועים נסעו לתל אביב ולכן חשבנו שלא יהיה עוד פעם נהריה ... אבל מסתבר שהרבה אנשים התלהבו מהמפגשים שם , אז הנה מה שחבר שלי רשם ממקור ראשון.

"טוב אז ככה היום לא היה אמור להתקיים מפגש ברגבה גם בגלל המשטרה וגם בגלל הנסיעה למרכז ובאמת מהפורום איך אחד לא הגיע אבל כנראה שהקטע תפס חזק שמה ובאו מלא אבל מלא מכוניות בקיצור כמה דקות אחרי זה הגיעו משהו כמו 15 נידות עם בוחני תנועה ועם קציני משטרה ועם ניידות סמיות בקיצור חסמו את כל היציאות והכניסות של המתחם ולא נתנו לאף אחד להכנס או לצאת כל מי שהיה במקום משופר לא משופר ספורטיבי לא ספורטיבי עבר בדיקה מא' עד ת'...

99% אחוז מהמשופרות ואני לא מגזים קיבלו דוחות והורדות מהכביש בגלל מדבקות, ספויילרים, בקליות שקופות, אגזוזים, צנרות, ג'נטים, צמיגים, בודי קיטים, בקיצור הכל מה שלא בא עם האוטו הוא לא חוקי בקיצור הבוחנים חגגו שמה על ימין ועל שמאל רק היה חסר שיפרקו את המנועים וזהו כל חלק הם בדקו אפילו על גומיה קרועה איזה משהו קיבל הורדה קנס זימון לעוד בוחן נסיעה למשרד הרישוי וטסט מחדש פשוט זה לא להאמין.

ואנחנו נכנסנו לשם בחזור מהמרכז אני וש**** ושמנו את הרכבים בחוץ והלכנו ברגל לשם ופשוט הינו בשוק זה היה פשוט ביזיון למדינה ולמשטרה שהגענו למצב שאפילו על ספוילר מקבלים הורדה בקיצור זה היה פשוט טירוף מה שהלך שם וזה היה מבצע מתוכנן היטב של הכחולים ועשיית קופה מרשימה מאוד לסוף שבוע שתספיק לממן את כל משטרת נהריה ועכו לחודש חודשיים הקרובים!!!

אז שיהיה לכולם שבת שלום ושבוע טוב ותזהרו מהם הם כמו גו'קים הם בכל מקום!!! "

http://www.ynet.co.il/Ext/Comp/CdaNewsFlash/0,2297,L-2796076_184,00.html

חברה תביעו תגובות.! אולי אנשים שהיו שם.

1.6 206

• תגובות 56
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
פשוט אנחנו צריכים להיות יותר מאורגנים, לא לחזור לאותם מקומות, לתת לערסים ולילדים להדפק.

איזה שטויות!!!

מה זה ללכת למקומות אחרים?! זאת אומרת לתת להם לנצח? אנחנו לא עושים שום דבר לא בסדר, זה ממש לא יאומן הקטע הזה הוא לא נגמר!!

השאלה הבאמת חשובה היא האם באמת היו שם מירוצים, כי תשמע ידידי היקר אם היו מרוצים אני לא יכול להאשים אותם, אסור לעשות מירוצים לא חוקיים אין מה לעשות, אבל אם זה היה סתם מפגש אז זה ממש לא נורמלי, אני כבר ממש מיואש ואובד עצות אין לי מושג מה לעשות כדי להפסיק את הרדיפה הזאת... :x

X כ"ס יפניים = X כ"ס צרפתי כפול 1.5

1.כועס ומנצח, כועס ומנצח - כמו חתול

2.כרגע למדתם שיעור מהיר איך הופכים לימון ללימונדה

(ממיטב אמירותיו השנונות של מודי בר-און בעת שידור חצי גמר אליפות "ניין בול" בספורט +5)

פורסם
מתי שאני הייתי - היו מירוצים. (לפני חודש בערך)

לא שאני נגד זה או משהו :)

נו אז מה אתם בוכים?!

אתם כמו מפגרים, תסלחו לי, עושים שטויות ואז מתפלאים שבאים אליכם שוטרים, וגם בגללכם אחרי זה מסתכלים על כולנו כאילו אנחנו פושעים ומביאים אלינו משטרה, אתם עושים שם רע לכולנו אז אל תבואו אחרי זה בטענות.

(ממיטב אמירותיו השנונות של מודי בר-און בעת שידור חצי גמר אליפות "ניין בול" בספורט +5)

פורסם

מה בדיוק אתם חושבים שאתם עושים את המרוצים האלה?

מה אם למישהו מתפוצץ צמיג, סתם מאבד שליטה, או אלף ואחד דברים אחרים

אין שם נוכחות של כוחות הצלה לא כלום. הכבישים שאתם משתמשים בהם לא נועדו לזה.

כל מה שאתם עושים זה עוזרים למשטרה להוכיח את הטענה שכל מי שמפשפר את האוטו הוא נהג מרוצים בלה בלה בלה...

תחשבו לפני שאתם עושים דברים

כל חור שחור בלילה.... גם אגזוז.

פורסם
והרייסים בראשון לא נחשב?

מה אתה מדבר שטויות?!

רייסים בראשון, פ"ת, קריית אתא, כל מקום שהוא זה אסור ודפוק והורס לכולם, תחשבו לפני שאתם עושים שטויות, איך אחרי זה אנחנו יכולים לטעון שאנחנו סתם חובבי מוטוריקה תמימים שאוהבים לשפר מכוניות ולבקש שיעזבו אותנו בשקט כשאתם דופקים ככה את כולם?! תפסיקו עם זה!!

עובדה שהמשטרה לא פראיירית והם יודעים כשאתם עושים רייסים והם תופסים אתכם, אז תפסיקו לתת להם תירוצים לדפוק את כולנו!!

פורסם
והרייסים בראשון לא נחשב?

מה אתה מדבר שטויות?!

רייסים בראשון, פ"ת, קריית אתא, כל מקום שהוא זה אסור ודפוק והורס לכולם, תחשבו לפני שאתם עושים שטויות, איך אחרי זה אנחנו יכולים לטעון שאנחנו סתם חובבי מוטוריקה תמימים שאוהבים לשפר מכוניות ולבקש שיעזבו אותנו בשקט כשאתם דופקים ככה את כולם?! תפסיקו עם זה!!

עובדה שהמשטרה לא פראיירית והם יודעים כשאתם עושים רייסים והם תופסים אתכם, אז תפסיקו לתת להם תירוצים לדפוק את כולנו!!

דבר ראשון אני לא שייך לרגבה אני מת"א בכלל.

דבר שני, תמימים? אל תתחסד לי כי כל מי שאוהב מוטוריקה גם אוהב ללחוץ על הגז.

פורסם

99% אחוז מהמשופרות ואני לא מגזים קיבלו דוחות והורדות מהכביש בגלל מדבקות, ספויילרים, בקליות שקופות, אגזוזים, צנרות, ג'נטים, צמיגים, בודי קיטים, בקיצור הכל מה שלא בא עם האוטו הוא לא חוקי בקיצור הבוחנים חגגו שמה על ימין ועל שמאל רק היה חסר שיפרקו את המנועים וזהו כל חלק הם בדקו אפילו על גומיה קרועה איזה משהו קיבל הורדה קנס זימון לעוד בוחן נסיעה למשרד הרישוי וטסט מחדש פשוט זה לא להאמין.

ואנחנו נכנסנו לשם בחזור מהמרכז אני וש**** ושמנו את הרכבים בחוץ והלכנו ברגל לשם ופשוט הינו בשוק זה היה פשוט ביזיון למדינה ולמשטרה שהגענו למצב שאפילו על ספוילר מקבלים הורדה בקיצור זה היה פשוט טירוף מה שהלך שם וזה היה מבצע מתוכנן היטב של הכחולים ועשיית קופה מרשימה מאוד לסוף שבוע שתספיק לממן את כל משטרת נהריה ועכו לחודש חודשיים הקרובים!!!

אז שיהיה לכולם שבת שלום ושבוע טוב ותזהרו מהם הם כמו גו'קים הם בכל מקום!!! "

http://www.ynet.co.il/Ext/Comp/CdaNewsFlash/0,2297,L-2796076_184,00.html

חברה תביעו תגובות.! אולי אנשים שהיו שם.

רוצה תגובות? אני אגיד את דעתי.

אתה בכיין. אתם הרי יודעים שזה ככה, יודעים שהמשטרה פושטת על מכוניות "משופרות", אז למה אתם מצפים? שיתנו לכם להמשיך ככה לנצח? אתם כורים לעצמכם את הבור כשאתם עושים כאלו מפגשים.

רוצה עוד? הזבל המוטורי הזה שאתם קוראים לו מכוניות משופרות פשוט מגעיל אותי. ראיתי את התמונות - כל כך הרבה גועל נפש מוטורי לא ראיתי בחיי. כולם מעתיקים מכולם את הלהבות בצדדים, הכונסים העצומים, הספוילרים המגוחכים, הצביעה האדומה הזוועתית מבפנים. זוועה מוטורית זו באמת מילה מתאימה.

ועוד משהו - משטרת נהריה ועכו לא מקבלת את הכסף על דו"חות, בדיוק כמו שכספי דו"חות המהירות של משטרת התנועה הארצית לא מגיעים אליה.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
והרייסים בראשון לא נחשב?

מה אתה מדבר שטויות?!

שלום לך אדון תומר , להתחרות - "רייסים" "בדיקות יכולת" וכל שאר השמות

בהם אנחנו משתמשים בכדי לקרוא לזה , זה לא נקרא לעשות שטויות.

לעשות שטויות זה להשתולל על כביש ציבורי , לחתוך בין נתיבים , לעבור פס לבן

לנהוג בשכרות.

אתה סתם חובב מוטוריקה שאוהב לשפר את רכבך? , יופי למה אתה משפר את רכבך?

כי אתה אוהב מוטוריקה הרי אתה לא תעמוד כל היום בבית ותסתכל ל הרכב שלך

ששיפרת אותו נכון או לא?

אתה לא יכול להפסיק דבר שהולך וגדל מיום ליום , ואני ממש לא מדבר על ילדים

שבאים להת]רע עם הרכב של הוריהם , אני מדבר על מכוניות שהושקעו בהם הרבה כסף ומחשבה , אנשים שמזמן עברו את גיל ה20 , ואפילו בעלי משפחה .

בכל העולם " רייסים" הם תרבות מוטורית לגיטימית.

בארץ שלנו לצערנו הדבר לא חוקי עקב אטימות המדינה ועוד 1001 דברים שלא נכנס

כרגע אליהם.

המשטרה לא פראיירית ויש חוק שהיא תופסת אנשים במהלך רייס מסויים אז נכון

המשתתפים צריכים לשאת בכל האשמה וגם הם נושאים .

אבל שמשטרה פושטת בעזרת בוחנים על מתחם שלם של חובבי רכב כמו למשל

באצטדיון רמת גן לפני חודשיים ( אני לא מזכיר פה את ראשון ) וסתם פשיטות והורדות

מהכביש. זה פסול.

שלא נזכיר פה את האלימות של המשטרה .

רוני , אני גם לא תומך נלהב של המפגשים בצפון , ההפך אני שונא את כל תופעת המדבקות

לדים ושאר ירקות על הרכב .

אתה סתם מדבר לא לעניין לאנשים שתחום העניין שלהם כמו ששלנו הוא מוטוריקה

אולי לא בדרך שלנו , אולי לא בדרך שלך , אבל כל עוד הם נפגשים

ולא מסכנים אנשים אחרים , או לא משתוללים ועוברים על החוק , זכותם להיפגש

זכותם להדביק אי אלו מדבקות שהם רוצים על הרכב.

אל תשכח שלאנשים אחרים זה שאתה נוסע הרבה מעל הגבלת המהירות בארץ

נראה בדיוק כמו התגובה שלך כלפי אלו מהצפון לדוגמא.

אם היו שם באמת רייסים זה סיפור אחר ושם יש למשטרה את כל הלגיטימציה לפעול

אבל במידה והיה המקום מפגש אז הסיפור מסריח.

פורסם

למה אני מדבר לא לעניין? לא אמרתי שאסור להם להדביק דברים על האוטו. אמרתי שאני לא סובל את זה. זכותי להגיד, לא? מצדי שיגידו שהם לא סובלים את הדברים שאני אוהב - שליטה ברכב, נהיגה מתקדמת, טיולים בשבת בבוקר. אני לא אעלב.

באמת זכותם להפגש ולהדביק מה שבא להם. אבל אם הם עושים דברים לא חוקיים - שלא יבכו אח"כ. אני מכיר הרבה אנשים שברכב שלהם יש דברים שהמשטרה אוהבת להטפל אליהם - אז הם נמנעים ממפגשים, או נזהרים הרבה יותר.

ולמיטב ידיעתי כן נערכים בצפון רייסים, לא יודע בדיוק איפה, אבל נערכים. (אני חושב שהמדבקות והעזרים האירודינמיים מורידים את האפס למאה בחמישים אחוז לפחות)

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

למה אני מדבר לא לעניין? לא אמרתי שאסור להם להדביק דברים על האוטו. אמרתי שאני לא סובל את זה. זכותי להגיד, לא? מצדי שיגידו שהם לא סובלים את הדברים שאני אוהב - שליטה ברכב, נהיגה מתקדמת, טיולים בשבת בבוקר. אני לא אעלב.

באמת זכותם להפגש ולהדביק מה שבא להם. אבל אם הם עושים דברים לא חוקיים - שלא יבכו אח"כ. אני מכיר הרבה אנשים שברכב שלהם יש דברים שהמשטרה אוהבת להטפל אליהם - אז הם נמנעים ממפגשים, או נזהרים הרבה יותר.

ולמיטב ידיעתי כן נערכים בצפון רייסים, לא יודע בדיוק איפה, אבל נערכים. (אני חושב שהמדבקות והעזרים האירודינמיים מורידים את האפס למאה בחמישים אחוז לפחות)

רוני

רוני אמנם לא אמרת שאסור להדביק על רכבים מדבקות ולהתקין ספויילרים אבל

ההודעה שלך לא הייתה לעניין , כאילו הם מורידים מהתרבות המוטורית , אתה יודע

יש דעה ויש דעה ומי כמוך יודע שהדעה שלי לדוגמא בנוגע לחיצוניות קרובה יותר לשלך

( כן האוטו שלי נקי ממדבקות ) אבל יש הבדל בין דעה לבין מה שרשמת

הזבל המוטורי הזה שאתם קוראים לו מכוניות משופרות פשוט מגעיל אותי. ראיתי את התמונות - כל כך הרבה גועל נפש מוטורי לא ראיתי בחיי. כולם מעתיקים מכולם את הלהבות בצדדים, הכונסים העצומים, הספוילרים המגוחכים, הצביעה האדומה הזוועתית מבפנים. זוועה מוטורית זו באמת מילה מתאימה

הזבל המוטורי - בצורה כזו לא נגיע כולנו לשום מקום.

דבר נוסף גם כאן במרכז נערכים מפגשי בדיקת יכולת , אז זה אומר שצריכים לפשוט

על כל איזור המפגש שלנו ולהוריד רכבים מהכביש ופשוט לעשות טרור משטרתי ?

ואתה יודע מה מעבר מה שחלק מחברי הפורום עושים בין אם ג"מאיקנות ובין אם

טיולי נהיגה אינם חוקיים שבעתיים מאשר רייסים ... זה אומר שצריכים לבוא לפשוט עלינו?

רוני גם אם זה לא נראה לך אתה לא צריך לכתוב דברים כאלו אל תשכח

איך צורת ההתנהגות שלנו לדוגמא נראית מהצד , איך היא נראית מהצד שאנחנו מצדדים

במהירות שבכל מקום מוצגת כהורגת ? , איך אנחנו מצדדים בספורט מוטורי חוקי

שהרי כל הזמן שומעים שילדים נהרגו בתחרות בגלל שראו סרט זה או אחר.

אל תשכ איך כל דבר נראה מהצד , בעיני המתבונן...

פורסם

חברה רק עכשיו אני רואה את כל התגובות.

אז אני רוצה להבעיר משהוא. אתמול כמו שצינתי לא היתי במפגש

אלה חבר שלי ראה את הכול, מה שכן כל המפגשים הקודמים שהם 3 במספר כן היתי,

וחץ מהראשון לא היה באף אחד רייסים!!!!!

המשטרה יזמה פשיטה על המקום והשבוע הם שיחוקו אותה בלשון המעטה.

מה שכתוב באתר של YNET זה שטיות , לא היה במקום רייסים!!! אין איפה לעשות רייסים במקום , אלה בכביש ליד שהוא כביש ראשי וצריך לסוע עוד איזה 10 דקות רק כדי להסתובב כי יש קיר בטון שם. אני יודע שזה לא תרוץ אבל מהמפגש השני לא היה אף רייס , בגלל הסכנות ובגלל המרחק הרב.

1.6 206

• תוכן חדש...