Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8307 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כולכם מתעלמים פה מנקודה אחת פשוטה.

השוטרים לא עצרו אף אחד על רייסים או על עבירת נהיגה (תקנו אותי אם אני טועה - לא הייתי שם.). הם באו בגלל מודיעין על רייסים, אבל עצרו אנשים על ספויילרים, פנסים שקופים ואגזוזים.

אמנם באמת קיים חוק הדורש אישור לשינוי במבנה הרכב, אבל פירוש כל כך מחמיר של החוק הוא ניצול לרעה של סמכות.

מה שהולך בפשיטות האלו זו נקמנות קטנונית ומכלילה. הם לא מצליחים (ולא מנסים כל כך) לתפוס נהגים פושעים, אז הם נטפלים לשטויות.

מדובר פה על רדיפה ואפליה לרעה של ציבור מסויים שנחשד (אולי בצדק) בעבירות מסויימות, אך נרדף על "עבירות" אחרות. בדיוק כמו שאת אל קפונה הכניסו לכלא על עבירות מס...

לא משנה מה דעתי או דעתכם על יופיים של הרכבים במפגש ההוא (וולגרי לטעמי, אגב), אבל אתם חושבים שצריך בגלל זה להוריד אותם מהכביש? בגלל המדבקות והספויילרים?

תסכימו שגם השוטרים יודעים שזו לא סיבה מספיק טובה. הם הורידו את המכוניות מהכביש בגלל שלדעתם המכוניות משמשות לרייסים אבל הם לא מצליחים להוכיח את זה.

נקמנות קטנונית וילדותית, שימוש לרעה בסמכות. וכל זה לא על ידי מתנדב מושתן, אלא בפקודה מלמעלה.

זה פשוט מחליא אותי.

• תגובות 56
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אישפוז אתה צודק ב100 אחוז!!!

וזאת התגובה שרציתי להגיע אליה , לא "איך שהמכוניות במפגש נראות"

אתה סיכמתה את מה שהלך ביום שישי בתגובה נכונה , וזה בדיוק מה שהלך שם , הם לא עצרו אנשים על מרוצים אלה על ספולירים , ועל בקליות שקופות!!!!.

1.6 206

פורסם
אני עם רוני בקטע הזה.

כל אותם "משפרים" ידעו טוב מאד שזה יבוא. זה קרה לא פעם ברמת גן וקרה לא פעם בראשון. זה היה רק ענין של זמן עד שזה יבוא גם לצפון. וכל מי שהביא בודי קיטים וספוילרים וכל הדברים האלה, וידע שזה לא חוקי , וידע שזה יבוא אליו - אין מה להתלונן.

להטפל או לא להטפל זה לא חוקי ואין מה לעשות חוץ מלשנות את החוק או לדבר אליהם עם היגיון ולנסות לשכנע. לצעוק עד כמה שדופקים אותנו ועד כמה שהשוטרים חארות זה טיפשי ומיותר כי מה לעשות שמבחינה יבשה - הם צודקים.

מי שנוסע ברכב לא חוקי מקומו לא במפגש עם סכנת פשיטה.

ראלימן

תסלח לי אדון ראלימן , רוב באי המפגש ( לא המפגש בצפון אלא זה ברמת גן )

הן מכוניות לא חוקיות , הרכב שלי הוא לא חוקי לדוגמא..

ועוד עשרות אם לא מאות רכבים.

מפגש עם סכנת פשיטה זהו כל מפגש , אנחנו לא נתן לחארות לובשי הכחול

למוטט אותנו , הם טפשים אנחנו לא.

הגיע הזמן להפסיק את הפלצנות , השוטרים עשו את הקופה שלהם הם הורידו

רכבים על כלום על ספויילרים ובקליות שבכל מקום אחר בעולם חוקיות למהדרין

ורק במדינה המצורעת שלנו המצב הוא כזה...

אני שואל אותך , במידה ואתה רוכש רכב ספורטיבי אתה לא תשפר אותו?

לשפר זה אומר סתם להוסיף כנפון או לשפר - להנמיך את האוטו או לשים

ראם אייר כמו שחלק מחברי הפורום עברו על החוק ושמו קיט שכזה...

פורסם
אני עם רוני בקטע הזה.

כל אותם "משפרים" ידעו טוב מאד שזה יבוא. זה קרה לא פעם ברמת גן וקרה לא פעם בראשון. זה היה רק ענין של זמן עד שזה יבוא גם לצפון. וכל מי שהביא בודי קיטים וספוילרים וכל הדברים האלה, וידע שזה לא חוקי , וידע שזה יבוא אליו - אין מה להתלונן.

להטפל או לא להטפל זה לא חוקי ואין מה לעשות חוץ מלשנות את החוק או לדבר אליהם עם היגיון ולנסות לשכנע. לצעוק עד כמה שדופקים אותנו ועד כמה שהשוטרים חארות זה טיפשי ומיותר כי מה לעשות שמבחינה יבשה - הם צודקים.

מי שנוסע ברכב לא חוקי מקומו לא במפגש עם סכנת פשיטה.

ראלימן

תסלח לי אדון ראלימן , רוב באי המפגש ( לא המפגש בצפון אלא זה ברמת גן )

הן מכוניות לא חוקיות , הרכב שלי הוא לא חוקי לדוגמא..

ועוד עשרות אם לא מאות רכבים.

מפגש עם סכנת פשיטה זהו כל מפגש , אנחנו לא נתן לחארות לובשי הכחול

למוטט אותנו , הם טפשים אנחנו לא.

הגיע הזמן להפסיק את הפלצנות , השוטרים עשו את הקופה שלהם הם הורידו

רכבים על כלום על ספויילרים ובקליות שבכל מקום אחר בעולם חוקיות למהדרין

ורק במדינה המצורעת שלנו המצב הוא כזה...

אני שואל אותך , במידה ואתה רוכש רכב ספורטיבי אתה לא תשפר אותו?

לשפר זה אומר סתם להוסיף כנפון או לשפר - להנמיך את האוטו או לשים

לירן כשאתה יוצא מהבית באוטו לא חוקי ביודעין, אתה לא מפחד שיעצרו אותך ויתנו לך קנס?

אז גם הרחוב וכל כביש הוא מקום עם סכנת פשיטה, גם שם אתה לא תתן לשוטרים למוטט אותך?

לירן כדאי שתתעורר, במדיה בה יש חוק - העוברים עליו יענשו. אם בחומרה או בקלות זה כבר החלטה של השוטר. אבל כל מי שנוסע ברכב לא חוקי יענש במוקדם או במאוחר.

זאת כמובן עד שישונו החוקים. אגב אני בכלל לא מסכים עם החוקים אבל עם עובדות אי אפשר להתווכח , או כמו במקרה זה , להתבכיין.

אתם מדברים כאילו מישו בא ודפק לכם ת'צורה, בסה"כ זה יכל היה לקרות לכל אחד בנפרד על איזה כביש חשוך אל. גם אז הייתם מתבכיינים?

ראלימן

קורס 154 RESTEPA.

פורסם

אני יוצא מהבית בידיעה שבכל ארץ נאורה ולא דיקטטורית האוטו שלי חוקי.

אני יוצא מהבית בתחושת שנאה ללובשי הכחול .

"אנחנו " זה גם אתה , ומרבית חברי הפורום .

אם אנחנו מתבכיינים , אז זה אומר שגם בנושא המהירות אנחנו מתבכיינים נכון?

לא , אנחנו מוחים , ואנחנו רוצים לשנות , כרגע לשנות אי אפשר .

להילחם נגד כל שוטר בנפרד אפשר גם אפשר...

כן מישהו בא ודופק לנו ולך ולכל חובבי המוטוריקה את הצורה , חבל שאתה לא פותח

עיניים לראות את זה והולך אחרי אנשים אחרים בעניים עצומות...

בסה"כ סימנו את המפגשים כמטרה .

ואת הרכבים הספורטיביים בכלל.

אגב גם מי שנוסע ברכב חוקי נענש , למה חבר שלי עם אימפרזה סנדרתית

צריך להעצר בכל פעם ולקבל איומים להורדה מהכביש ?

ועוד 1001 מקרים...

פורסם

ועוד 1001 מקרים...

נו בטח שיסמנו את המפגש כמטרה, אבל לא כמו שאתה חושב.

המשטרה לא סימנה את המפגש כדרך להרוס ולהחריב את המפגש או את התרבות המוטורית. המשטרה סימנה את המפגש כי זה ריכוז של המון רכבים עם דברים לא חוקיים עליהם, ועל כן המפגש הוא מכרה זהב בשבילהם. ים של כסף!.

אני לא הולך אחרי אף אחד, לי יש דעה משלי. אני מסכי םעם דברים מנכונים ובמקרה הזה לדעתי דבריו של רוני היו נכונים. אל תרד לפסים אישיים.

בנושא המהירות גם יש כמה שמתבכיינים, מי שרוצה לנסוע מעל המהירות המותרת (גם אני נוסע מעליה, אני לא מתיימר לנסוע 90 באיילון), שיהיה לו ברור שאם תופסים אותו הוא מקבל קנס עסיסי עם נקודות. זה ברור לי מאד כשאני עובר על המהירות. מי שלא רוצה שיתפסו אותו שיסע 90. כמו שמי שלא רוצה לקבל קנס שלא ישים ספויילר שלא היה מבייש את רוב הטייסות בחצרים. זה מושך גם תשומת לב של שוטרים, ולא רק ילדים בני 15 עם הבנה מוטורית של עץ במבוק.

שים לב לכל הרכבים המשופרים באמת, על כמה מהם אתה יכול להגיד שהם באמת משופרים? כמעט על אף אחד. כי הם כבר למדו טוב טוב שכשנוסעים ברכב לא חוקי - לא מושכים תשומת לב ולא מגיעים לריכוזי קהל מאסיביים של רכבים יענו משופרים שמושכים ים תשומת לב - כי שם סביר להניח שתהיה פשיטה. אז כל מי ששם 4 מטר של להבות וספוילר ענק שידע שיש לזה מחיר. ושיקבל את הקנס שלו כמו גבר כי זה מגיע לו.

ולירן ביננו - מתי לאחרונה הייתה בחו"ל מספיק זמן כדי לוודא שבכל מדינה אירופאית עם דמוקרטיה באמת לא נטפלים למשפרים. חוק ספורט מוטורי לא ישנה את העובדה שרכב שנוסע על הכביש עליו להיות חוקי, ורכב שלא חוקי שיצפה לקנסות והטרדות.

ראלימן

קורס 154 RESTEPA.

פורסם

ועוד 1001 מקרים...

נו בטח שיסמנו את המפגש כמטרה, אבל לא כמו שאתה חושב.

המשטרה לא סימנה את המפגש כדרך להרוס ולהחריב את המפגש או את התרבות המוטורית. המשטרה סימנה את המפגש כי זה ריכוז של המון רכבים עם דברים לא חוקיים עליהם, ועל כן המפגש הוא מכרה זהב בשבילהם. ים של כסף!.

אני לא הולך אחרי אף אחד, לי יש דעה משלי. אני מסכי םעם דברים מנכונים ובמקרה הזה לדעתי דבריו של רוני היו נכונים. אל תרד לפסים אישיים.

בנושא המהירות גם יש כמה שמתבכיינים, מי שרוצה לנסוע מעל המהירות המותרת (גם אני נוסע מעליה, אני לא מתיימר לנסוע 90 באיילון), שיהיה לו ברור שאם תופסים אותו הוא מקבל קנס עסיסי עם נקודות. זה ברור לי מאד כשאני עובר על המהירות. מי שלא רוצה שיתפסו אותו שיסע 90. כמו שמי שלא רוצה לקבל קנס שלא ישים ספויילר שלא היה מבייש את רוב הטייסות בחצרים. זה מושך גם תשומת לב של שוטרים, ולא רק ילדים בני 15 עם הבנה מוטורית של עץ במבוק.

שים לב לכל הרכבים המשופרים באמת, על כמה מהם אתה יכול להגיד שהם באמת משופרים? כמעט על אף אחד. כי הם כבר למדו טוב טוב שכשנוסעים ברכב לא חוקי - לא מושכים תשומת לב ולא מגיעים לריכוזי קהל מאסיביים של רכבים יענו משופרים שמושכים ים תשומת לב - כי שם סביר להניח שתהיה פשיטה. אז כל מי ששם 4 מטר של להבות וספוילר ענק שידע שיש לזה מחיר. ושיקבל את הקנס שלו כמו גבר כי זה מגיע לו.

ולירן ביננו - מתי לאחרונה הייתה בחו"ל מספיק זמן כדי לוודא שבכל מדינה אירופאית עם דמוקרטיה באמת לא נטפלים למשפרים. חוק ספורט מוטורי לא ישנה את העובדה שרכב שנוסע על הכביש עליו להיות חוקי, ורכב שלא חוקי שיצפה לקנסות והטרדות.

ראלימן

ניקי , הייתי בחו"ל מספיק , ואני יודע מספיק בשביל להגיד שבחו"ל ( אני יכול להגיד על אירופה בלבד כרגע ) כל העניין הרבה יותר פתוח ומוכר ובלי שום קשר לספור המוטורי

שם שיפורי רכב הם דבר מקובל , וכמובן שיפורי יופי כמו ספויילרים , יצא לך לאחרונה

לנסוע ברחובות יוון , כל רכב שם עם ספויילרים יפים או לא , כך גם בהרבה ממדינות

אירופה , אם זה יפה או לא זה לא עניינינו אלא עניין בעל הרכב בלבד.

עוד משהו , בארץ יש המון רכבים משופרים "אמיתיים" המון , פשוט כל אחד והטעם שלו

כמו הלאנצ'יה אינטגרלה הצהובה המדהימה לדעתי ולדעת המון שאני מכיר , לשוטר

היא תראה לא חוקית בדיוק כמו הונדה סיוויק עם ספויילרים..

אז כן גם רכבים משופרים "אמיתיים" לא מקבלים את רוע הגזירה ונלחמים אם אפשר

לקרוא לזה ככה במשטרה , מלחמה שאני חושב שכל אחד צריך לעשות

במקום לעמוד פה כמוך ולהצדיק את מעשיהם...

אפילו אם הם חוקיים ..

זהו ויכוח או דיון שלא יסתיים לעולם.

אז בוא נגמור אותו פה בשורה התחתונה

כולנו רוצים את אותה המטרה - תרבות מוטורית והכרה בספורט

על שלל סוגיו , אם דראג מסלול או כל דבר אחר , וכמובן תחום השיפורים.

פורסם

לירן אני לרגע לא הסכמתי עם הפעולות שלהם. ואתה יודע את זה טוב מאד. אני נגד הענין בדיוק כמוך.

רק שלדעתי אין טעם להתבכיין. ובכלל לשרשור הזה אין טעם. כל עוד יושבים ומתבכיינים שהשוטרים עשו קופה ברגבה ולא פועלים לעשות שינוי כלשהו - לשומדבר אין טעם.

כל מה שאמרתי זה שאם מישהו שם דברים לא חוקיים באוטו שלו שלא יתפלא אם המשטרה תעשה עליו קופה, ושלא יתבכיין על זה.

זה הכל, באמת.

מלבד הדברים האלה אני מסכים עם רוב דבריך..

ראלימן

קורס 154 RESTEPA.

פורסם
אז כל מי ששם 4 מטר של להבות וספוילר ענק שידע שיש לזה מחיר. ושיקבל את הקנס שלו כמו גבר כי זה מגיע לו.

:roll:

פורסם
לירן אני לרגע לא הסכמתי עם הפעולות שלהם. ואתה יודע את זה טוב מאד. אני נגד הענין בדיוק כמוך.

רק שלדעתי אין טעם להתבכיין. ובכלל לשרשור הזה אין טעם. כל עוד יושבים ומתבכיינים שהשוטרים עשו קופה ברגבה ולא פועלים לעשות שינוי כלשהו - לשומדבר אין טעם.

כל מה שאמרתי זה שאם מישהו שם דברים לא חוקיים באוטו שלו שלא יתפלא אם המשטרה תעשה עליו קופה, ושלא יתבכיין על זה.

זה הכל, באמת.

מלבד הדברים האלה אני מסכים עם רוב דבריך..

ראלימן

אני שמח שהגענו למסקנה , אתה מוזמן לשבת ולשנן את החתימה שלי...

:idea:

פורסם
או לשים

אני רוצה לראות אותם מנסים להוריד אותי מהכביש על הראם איר... :p

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

נכון. מבחינת החוק היבש אתה צודק.

אבל לדעתי המחוקק התכוון לשינויים במרכב הרכב שמפריעים בטיחותית. לשינויים שמשנים את התנהגות הרכב. שלא ילך אזרח ויתחיל לחתוך ולרתך חלקים ברכב שלו בצורה מסוכנת.

אגב, החוק לא נאכף נגד כל הטנדרים שמתקינים מגיני חזירים. אמנם אסור להתקין אותם כיום, אבל לא מורידים אף אחד מהכביש בגלל זה. החוק גם לא נאכף על שינויי מרכב מטורפים בג'יפים. ראית פעם פשיטה על מסלול טיולים בנגב שבה מורידים מהכביש רכבים מוגבהים או ממוגנים?

זה שבן אדם מתקין ספויילר ומדבקות של להבות על הרכב שלו עושה ממנו עבריין קטן מאוד. זה דבר די זניח מבחינת אכיפה סבירה של חוק.

מה שהולך שם זה לא כוחות הצדק במאבקם נגד עבריינים. מה שהולך שם זה נקמנות. בגלל שאנשים נחשדים בביצוע עבירות אך אין הוכחות נגדם, שולפים נגדם חוק זניח - בדיוק כמו במקרה המפורסם של ה"עבריין" ל.א. (השם המלא שמור במערכת) שקיבל דו"ח על עבירה (סעיף 112 אם אני לא טועה) של עמידה במגרש חניה שלא במסגרת תפקידו רק בגלל ששוטר חיפש לדפוק לו משהו. זה שימוש לרעה בסמכות. זה עבד כי ימלוך. זה רשעות.

אז נכון - זו אכן עבירה על החוק היבש. אבל בחיייייייייך - זה לא האכיפה סבירה לטובת שלום הציבור. רחוק מכך.

ואגב - אני בכלל לא בטוח שחלק גדול ממתקיני הספויילרים יודעים שזה לא חוקי. מישהו פעם נכשל בטסט על ספויילר? על מדבקה של להבות? לא נראה לי שאפילו מכוני הטסטים שמים איזה שהוא דגש על זה.

פורסם
או לשים

לא ציינתי שמות אבל אם אתה מתעקש , וברצינות הם יכולים להוריד על ראם

אייר בלי הרבה בעיה , כבר הורידו על דברים שאתה לא מתאר לעצמך..

הורידו על פילטר פתוח , הורידו על מוט מייצב ועוד דברים כאלו ואחרים....

אה מה גם שגרגור חתול מושך שוטרים....

:D

* זה לא משפר את האוטו אבל..... ( מפסיד ל 106 ראלי עלומת שם...)

פורסם
או לשים

לא ציינתי שמות אבל אם אתה מתעקש , וברצינות הם יכולים להוריד על ראם

אייר בלי הרבה בעיה , כבר הורידו על דברים שאתה לא מתאר לעצמך..

הורידו על פילטר פתוח , הורידו על מוט מייצב ועוד דברים כאלו ואחרים....

אה מה גם שגרגור חתול מושך שוטרים....

באיזו תואנה בדיוק הם מורידים על פילטר פתוח? זה פילטר תחליפי וזה הכל. אני בכלל יכול להגיד שמערכת תיעול האוויר ברכב נדפקה אז החלפתי בתחליפית מותאמת לרכב (כתוב על זה הרי VTS :wink: )

והאוטו שקט מאוד אם לא לוחצים :wink:

בנוגע להפסד - זה כי הנהג חאפר, נו, אתה יודע. (מצד שני שניה פחות הוא יודע לעשות על המסלול :wink::p )

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תוכן חדש...