Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8306 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לירן בגלל זה לא הבגבתי אף על פי שהיתי פה וראיתי את השטיות של אדון אורן!.

בכלל מקרה רוני , לירן אנחנו סוטים מהנושא בכך שאנחנו מדברים על המדבקות הספוילרים וכל שהשטיות האלה.!

שבוע שעבר היה מפגש אחד הגדולים בצפון ואני באחריות אומר לכם גם אם אתם לא חושבים ככה , וכבר אז היו 4 נידות ובולשת על טרופר.

הם עמדו בצד המרוחק של המגרש ולא התערבו ... החלק הזה היה מוזר בעיני ...

כנראה שהם תיכננו איזה משהוא עוד לשבוע עבר , אבל ממודיעין שלנו התחפפנו למקום אחר תוך 20 דקות....

ולפי המסקנות שלי שבוע שעבר הם כבר תיכננו על השבוע , וכמו שכולם יודעים הלך להם.

והם באמת הרסו לנו מפגש שרק באנו להסתכל על מכוניות , לא רייסים , כמו שאמרתי אין איפה לעשות רייסים.!!!!!!!!

וזאת הפואנטה שלי

1.6 206

• תגובות 56
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
רוני אמנם לא אמרת שאסור להדביק על רכבים מדבקות ולהתקין ספויילרים אבל

ההודעה שלך לא הייתה לעניין , כאילו הם מורידים מהתרבות המוטורית , אתה יודע

יש דעה ויש דעה ומי כמוך יודע שהדעה שלי לדוגמא בנוגע לחיצוניות קרובה יותר לשלך

( כן האוטו שלי נקי ממדבקות ) אבל יש הבדל בין דעה לבין מה שרשמת

דבר נוסף גם כאן במרכז נערכים מפגשי בדיקת יכולת , אז זה אומר שצריכים לפשוט

על כל איזור המפגש שלנו ולהוריד רכבים מהכביש ופשוט לעשות טרור משטרתי ?

ואתה יודע מה מעבר מה שחלק מחברי הפורום עושים בין אם ג"מאיקנות ובין אם

טיולי נהיגה אינם חוקיים שבעתיים מאשר רייסים ... זה אומר שצריכים לבוא לפשוט עלינו?

רוני גם אם זה לא נראה לך אתה לא צריך לכתוב דברים כאלו אל תשכח

איך צורת ההתנהגות שלנו לדוגמא נראית מהצד , איך היא נראית מהצד שאנחנו מצדדים

במהירות שבכל מקום מוצגת כהורגת ? , איך אנחנו מצדדים בספורט מוטורי חוקי

שהרי כל הזמן שומעים שילדים נהרגו בתחרות בגלל שראו סרט זה או אחר.

אל תשכ איך כל דבר נראה מהצד , בעיני המתבונן...

לירן, הבנת הנקרא. כתבתי "לדעתי" ואז כתבתי מה אני חושב על זה. אז מותר לי לכתוב שאני חושב שזאת לא תרבות מוטורית. לכן ההודעה שלי כן לעניין ולכן אין הבדל בין דעה לבין מה שאני רשמתי.

אני לא הייתי מתבכיין אם היו תופסים אותי מחליק עם האוטו או עושה ג'ימקאנה "לא חוקית". הם כן מתבכיינים. זה ההבדל.

ולא מעניין אותי איך צורת ההתנהגות שלי נראית מהצד בידי הלא מבינים. בעיה שלהם. מקסימום אני אנסה להסביר להם, יותר מזה כנראה שאני לא יכול לעשות.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

רוני .... מי מתבכיין?!?!??!?!

אני לא היתי במקום הזה בזמן הארוע , אלה אני מראה לך עוד פעם התעללות השטורים כלפינו אוהבי המכוניות המשופרות וכל מה שקשור למפגשים. אנחנו לא עושים "מרוצים" אנחנו באים לראות מכוניות משופרות.

מה איתכם שם במרכז כשעליכם עשו פשיטה וסגרו את היצאות....? גם אתה היתה בין אלה ש"התבכינו" וכולנו תמכנו בך או בכל אלה שהיו שם ואמרנו שזה לא לעניין מה שהמשטרה עושה , ואפילו לקיים מפגש לא מאפשרת לנו.

1.6 206

פורסם

לכל אחד יש דעה וטעם שונה .... על טעם וריח אין מה להתווכיח !

זה סיימו את הוויכוח הזה .

ולירן אני חושב שכל אחד יכול להביע את דעתו כולל רוני :wink:

ולרוני נכון שכל אחד יכול להביע את דעתו אבל תנסה לא לפגוע בתגובה (אני יודע שיהיה לך ממש קשה :wink: )

אבל סתם חומר למחשבה ......

בעניין הפשיטה עצמה אם היו רייסים (אתה לא יודע אם היו או לא רק שמעת ובשמועות אני לא ממש מאמין ) אז למשטרה היתה סיבה ממש טובה להוריד רכבים מהכביש והסתער עליכם .

אם לא היו רייסים והכל היה מסודר ותקין אני חושב שהמשטרה הגזימה ופעולתה היתה ממש לא במקום , אבל בגל מקרה מי שרוצה לשפר את המכונית צריך לדעת שהוא עלול ליפול במצבים דומים לזה שאתה מזכיר או למצב של בדיקה רגילה בכביש .

Every man has his own destiny: the only imperative is to follow it, to accept it, no matter where it leads him

Henry Miller

פורסם
רוני אמנם לא אמרת שאסור להדביק על רכבים מדבקות ולהתקין ספויילרים אבל

ההודעה שלך לא הייתה לעניין , כאילו הם מורידים מהתרבות המוטורית , אתה יודע

יש דעה ויש דעה ומי כמוך יודע שהדעה שלי לדוגמא בנוגע לחיצוניות קרובה יותר לשלך

( כן האוטו שלי נקי ממדבקות ) אבל יש הבדל בין דעה לבין מה שרשמת

דבר נוסף גם כאן במרכז נערכים מפגשי בדיקת יכולת , אז זה אומר שצריכים לפשוט

על כל איזור המפגש שלנו ולהוריד רכבים מהכביש ופשוט לעשות טרור משטרתי ?

ואתה יודע מה מעבר מה שחלק מחברי הפורום עושים בין אם ג"מאיקנות ובין אם

טיולי נהיגה אינם חוקיים שבעתיים מאשר רייסים ... זה אומר שצריכים לבוא לפשוט עלינו?

רוני גם אם זה לא נראה לך אתה לא צריך לכתוב דברים כאלו אל תשכח

איך צורת ההתנהגות שלנו לדוגמא נראית מהצד , איך היא נראית מהצד שאנחנו מצדדים

במהירות שבכל מקום מוצגת כהורגת ? , איך אנחנו מצדדים בספורט מוטורי חוקי

שהרי כל הזמן שומעים שילדים נהרגו בתחרות בגלל שראו סרט זה או אחר.

אל תשכ איך כל דבר נראה מהצד , בעיני המתבונן...

לירן, הבנת הנקרא. כתבתי "לדעתי" ואז כתבתי מה אני חושב על זה. אז מותר לי לכתוב שאני חושב שזאת לא תרבות מוטורית. לכן ההודעה שלי כן לעניין ולכן אין הבדל בין דעה לבין מה שאני רשמתי.

אני לא הייתי מתבכיין אם היו תופסים אותי מחליק עם האוטו או עושה ג'ימקאנה "לא חוקית". הם כן מתבכיינים. זה ההבדל.

ולא מעניין אותי איך צורת ההתנהגות שלי נראית מהצד בידי הלא מבינים. בעיה שלהם. מקסימום אני אנסה להסביר להם, יותר מזה כנראה שאני לא יכול לעשות.

רוני

רוני לפי הבנתי לא היו רייסים במקום , פשוט באו והרסו להם את המפגש

סביר להניח שביקשו מהם להתפנות מהמקום.

עכשיו נגיד ויבואו ויעשו שוב דבר כזה ברמת גן אבל הפעם

גם יבקשו ממך להתפנות איך תרגיש . ולא לא עשית דבר ישבת ודיברת.

אבל המשטרה חושבת שאתה זה שהתחרה .

אתה מבין את העניין , אני קראתי והבנתי את דבריך אני יודע שזו דעתך , דעתי לא

רחוקה משלך. אבל לכתוב דבר כזה גם בתור דעה - לא לעניין.

פורסם
רוני .... מי מתבכיין?!?!??!?!

אני לא היתי במקום הזה בזמן הארוע , אלה אני מראה לך עוד פעם התעללות השטורים כלפינו אוהבי המכוניות המשופרות וכל מה שקשור למפגשים. אנחנו לא עושים "מרוצים" אנחנו באים לראות מכוניות משופרות.

מה איתכם שם במרכז כשעליכם עשו פשיטה וסגרו את היצאות....? גם אתה היתה בין אלה ש"התבכינו" וכולנו תמכנו בך או בכל אלה שהיו שם ואמרנו שזה לא לעניין מה שהמשטרה עושה , ואפילו לקיים מפגש לא מאפשרת לנו.

אתה חושב שאני לא יודע שהמשטרה מנסה להתעלל בנו? זה לא חדש. מבחינתם הם היו מורידים אותך מהכביש על אגזוז גדול בחצי סנטימטר מהמידה המקורית. העניין הוא ש- if you can't do the time, don't do the crime. אותו הדבר תקף גם לגבי מהירות מופרזת.

גם כשעשו את זה במרכז אז אנשים התבאסו וקיללו, אבל די כבר, חלאס. פעם, פעמיים לקלל ולהתבכיין. או שתנסו לעשות משהו בנידון (אני בספק) או שתשבו בשקט ותקבלו את העונש.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

אבל העניין והשאלה העקרונית שלי.. אם רכב חונה במקום מסודר וחוקי ובעל הרכב לא נימצא לידו איך השוטרים יכולים לתת לו רפורט?

לדוגמא בקניון הזהב לפני חודש הסיויק הירוקה הבעלים התחפף והשוטרים נשארו עם זיין ביד...

מה אתם חושבים?

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

פורסם

מצאת את הבנאדם הלא נכון לשאול אותו. אני לא לוקח דברים קשה מדי. אני מן הסתם אנסה לדבר איתם בהגיון (מסתבר שאפילו על שוטרים זה עובד לפעמים, אם אתה יודע למה אני מתכוון). אם לא יצליח - נזוז, ונחזור שוב שבוע הבא. הרי אי אפשר להרחיק אותנו לנצח.

עוד משהו - אני מבטיח לך שהמשטרה לא תחשוב שאני התחריתי. יש צורה לדבר איתם, ואני בטוח שזה אפשרי להסביר להם (תראה, אולי אצלך הם ראו אותך, ערס מרוקאי שחור, ומיד החליטו שאתה פושע :wink: ).

ולכתוב דבר כזה בתור דעה - מאוד לעניין.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

מצאת את הבנאדם הלא נכון לשאול אותו. אני לא לוקח דברים קשה מדי. אני מן הסתם אנסה לדבר איתם בהגיון (מסתבר שאפילו על שוטרים זה עובד לפעמים, אם אתה יודע למה אני מתכוון). אם לא יצליח - נזוז, ונחזור שוב שבוע הבא. הרי אי אפשר להרחיק אותנו לנצח.

עוד משהו - אני מבטיח לך שהמשטרה לא תחשוב שאני התחריתי. יש צורה לדבר איתם, ואני בטוח שזה אפשרי להסביר להם (תראה, אולי אצלך הם ראו אותך, ערס מרוקאי שחור, ומיד החליטו שאתה פושע :wink: ).

ולכתוב דבר כזה בתור דעה - מאוד לעניין.

רוני

כמה דברים , קודם כל קובי , בסופו של דבר ניסו לגרור את ההונדה הירוקה

ולא הצליחו כי היא הייתה נמוכה מידי , כמובן שאם היו גוררים אותה הם היו אוכלים

זק שכן אסור להם לגרור את האוטו מחניה חוקית , ואם יש חשד מותר להם לפרוץ ולערוך

חיפוש - חדש לחומרים אסורים או חומר נפץ.

רוני , נכון יש דרך לדבר ואפילו לעיתים השוטרים מבינים , אבל הגישה של הכניעה

ממש נראית לי פסולה , הכניעה שלך של נילך ונחזור שבוע הבא.

למה בגלל משטרה מושחתת והשקפה פסולה ובגלל דברים שאנשים אלו או אחרים

עשו אתה צריך לשלם את המחיר שאתה לא עשית כלום מלבד לבוא לפגוש את חבריך

וזה עוד במקרה הטוב לא התחלנו לדבר על קניון הזהב.

גם אותי עד עכשיו לא הורידו מהכביש ולא תפסו ולא כלום ( טפו טפו טפו)

למה ? כי אני גם לא מנסה

להתחכם ( שאני עם אוטו ) אני מקבל דוחות רק בתור הולך רגל...

אה ואני לא מרוקאי ושחור בטוח בטוח שלא.. אני לירן "אחד החזקים" ארואטי .

ואני חושב שבתור אחראי פורום עליך לדעת זאת.

:wink:

פורסם

שנה טובה וגמר חתימה טובה ,

המוטוריקה זה חלק נכבד מחיי מלימודי וגם כתחביב...

ציינתי זאת כדי שתבינו שאני מתיחס ברצינות למבצעי "הפוגרומים" של משטרת ישראל נגד חובבי המוטוריקה!

וכאן יש "אליה וקוץ בה"...

בעולם הנאור באורופה, וארה"ב, מקובלים מאד מפגשי חובבי מכוניות משופרות אם בתחום האסטתיקה ואם בתחום המכני.

אין פסול בספוילרים, בבודי קיטים, בצבעי הקשת או בשיפורי מנוע!

תחום זה הוא לא רק תחביב הוא מתעלה עד לרמה של אמנות מוטורית ומכנית - אם תרצו או לא!

וכאן בנקודה הזאת אציין שיש משמעות רבה למפגשי חובבים וגם מקצוענים בתחום השיפורים ולא רק... :roll: במפגשים אלו רואים, מעשירים את הידע ויש כאלו שגם מוכנים להשכיל.

זאת "האליה" והנה הקוץ...

במשך השנים השתתפתי בהרבה מפגשים כאלו בארץ וגם בחו"ל ונוכחתי לדעת

(ביחוד בארץ) שרבים מבצעים שינויים "ושיפורים" שיכולים לסכן את הנוהג ואחרים ללא כל מודעות!

והנה באה המשטרה ומצליחה ע"י מכות "עוקץ" לפגוע גם ברעים וגם בטובים...

אנסה להסביר...

אין לי כל ספק שחובה על משטרת ישראל ועל משרד התחבורה לפקח על חוקיות ותקינות של שיפורים אלו-השאלה היא האם בשיטת ה"פוגרום"היא משיגה מטרות אלו?

לדעתי לא!

נראה לי שבכירי המשטרה לא מבינים שהם גורמים ל"אפקט" הפוך,ומצליחים ליצור מצב של שנאה והתנגדות דווקא מצד ציבור שכן איכפת לו וכן חשוב לו הנושא המוטורי...(לא כולם) :roll:

:roll: אישית אני מנסה לתרום במפגשים לחובבי המוטוריקה מהידע המקצועי שלי ולא רק ,אני עושה זאת גם באתר שלי למכוניות ספורט בישראל - http://www.carinfocus.com וכמובן במסגרת הפורומים בארץ ותאמינו גם בחו"ל.

אציין שעד היום לא הובא אלי דו"ח אחד שניכתב לא בצדק בתחום שינויי מרכב

ואו מנוע,אם יהיה כזה אני מתחייב לעזור וליעץ למי שיפנה אלי ,עיתונאית ואף לתת חוות דעת מקצועית בבית המשפט.

באשר לריסים שמתקימים במפגש זה או אחר, אני מקווה שכל אחד מבין את המשמעות של קיום רייסים כאלו גם מבחינה בטיחותית וגם מבחינה חוקית.

לסיום אציין כדי לשנות את תפיסת "העליהום" של משטרת ישראל, רצוי להקים צוות חשיבה שיציג את המטרות החיוביות והמשותפות (גם מבחינה ציבורית) שיש במפגשים כאלו מול משטרת ישראל - אני מוכן להיות חלק מצוות כזה - מה איתכם?

פורסם
והרייסים בראשון לא נחשב?

מה אתה מדבר שטויות?!

רייסים בראשון, פ"ת, קריית אתא, כל מקום שהוא זה אסור ודפוק והורס לכולם, תחשבו לפני שאתם עושים שטויות, איך אחרי זה אנחנו יכולים לטעון שאנחנו סתם חובבי מוטוריקה תמימים שאוהבים לשפר מכוניות ולבקש שיעזבו אותנו בשקט כשאתם דופקים ככה את כולם?! תפסיקו עם זה!!

עובדה שהמשטרה לא פראיירית והם יודעים כשאתם עושים רייסים והם תופסים אתכם, אז תפסיקו לתת להם תירוצים לדפוק את כולנו!!

דבר ראשון אני לא שייך לרגבה אני מת"א בכלל.

דבר שני, תמימים? אל תתחסד לי כי כל מי שאוהב מוטוריקה גם אוהב ללחוץ על הגז.

יש הבדך בין ללחוץ קצת לבין רייסים...

גם אני אוהב לסוע מהר וגם אני אוהב לעשות רעש אבל זה לא קשור, יש הבדל בין מצב ששוטר מניאק בא ודופק לי מאתיים חמישים שקל על זה שנסעתי 115 לבין לעשות רייסים שזה הרבה יותר חמור... אני גם הייתי שמח אם היו יכולים להיות רייסים חוקיים בישראל, זה היה יכול להיות נחמד מאוד לראות, אבל כל עוד זה לא חוקי אז למה סתם לתת למניאקים האלה תרוצים לרדוף אותנו? כשזה יהיה חוקי תעשה את זה חופשי מה אכפת לי? אבל זה לא חוקי וזה שונה מנגיד לסוע קצת מהר כי ההגבלה של 90 קמ"ש מגוכחת אבל לדרוש שלא תעשו רייסים (דבר שיש בו הגיון כי כבר קרו אי אלו תאונות בזמן רייסים או סתם מרוצי רחוב קטנים אפילו בין חברים) זה דרישה הגיונית מאוד שאפשר להסתדר טוב מאוד גם איתה בניגוד להגבלת המהירות ל90 קמ"ש. שאיתה בלתי אפשרי לחיות.

X כ"ס יפניים = X כ"ס צרפתי כפול 1.5

1.כועס ומנצח, כועס ומנצח - כמו חתול

2.כרגע למדתם שיעור מהיר איך הופכים לימון ללימונדה

(ממיטב אמירותיו השנונות של מודי בר-און בעת שידור חצי גמר אליפות "ניין בול" בספורט +5)

פורסם
והרייסים בראשון לא נחשב?

מה אתה מדבר שטויות?!

רייסים בראשון, פ"ת, קריית אתא, כל מקום שהוא זה אסור ודפוק והורס לכולם, תחשבו לפני שאתם עושים שטויות, איך אחרי זה אנחנו יכולים לטעון שאנחנו סתם חובבי מוטוריקה תמימים שאוהבים לשפר מכוניות ולבקש שיעזבו אותנו בשקט כשאתם דופקים ככה את כולם?! תפסיקו עם זה!!

עובדה שהמשטרה לא פראיירית והם יודעים כשאתם עושים רייסים והם תופסים אתכם, אז תפסיקו לתת להם תירוצים לדפוק את כולנו!!

שלום לך אדון תומר , להתחרות - "רייסים" "בדיקות יכולת" וכל שאר השמות

בהם אנחנו משתמשים בכדי לקרוא לזה , זה לא נקרא לעשות שטויות.

לעשות שטויות זה להשתולל על כביש ציבורי , לחתוך בין נתיבים , לעבור פס לבן

לנהוג בשכרות.

אתה סתם חובב מוטוריקה שאוהב לשפר את רכבך? , יופי למה אתה משפר את רכבך?

כי אתה אוהב מוטוריקה הרי אתה לא תעמוד כל היום בבית ותסתכל ל הרכב שלך

ששיפרת אותו נכון או לא?

אתה לא יכול להפסיק דבר שהולך וגדל מיום ליום , ואני ממש לא מדבר על ילדים

שבאים להת]רע עם הרכב של הוריהם , אני מדבר על מכוניות שהושקעו בהם הרבה כסף ומחשבה , אנשים שמזמן עברו את גיל ה20 , ואפילו בעלי משפחה .

בכל העולם " רייסים" הם תרבות מוטורית לגיטימית.

בארץ שלנו לצערנו הדבר לא חוקי עקב אטימות המדינה ועוד 1001 דברים שלא נכנס

כרגע אליהם.

המשטרה לא פראיירית ויש חוק שהיא תופסת אנשים במהלך רייס מסויים אז נכון

המשתתפים צריכים לשאת בכל האשמה וגם הם נושאים .

אבל שמשטרה פושטת בעזרת בוחנים על מתחם שלם של חובבי רכב כמו למשל

באצטדיון רמת גן לפני חודשיים ( אני לא מזכיר פה את ראשון ) וסתם פשיטות והורדות

מהכביש. זה פסול.

שלא נזכיר פה את האלימות של המשטרה .

רוני , אני גם לא תומך נלהב של המפגשים בצפון , ההפך אני שונא את כל תופעת המדבקות

לדים ושאר ירקות על הרכב .

אתה סתם מדבר לא לעניין לאנשים שתחום העניין שלהם כמו ששלנו הוא מוטוריקה

אולי לא בדרך שלנו , אולי לא בדרך שלך , אבל כל עוד הם נפגשים

ולא מסכנים אנשים אחרים , או לא משתוללים ועוברים על החוק , זכותם להיפגש

זכותם להדביק אי אלו מדבקות שהם רוצים על הרכב.

אל תשכח שלאנשים אחרים זה שאתה נוסע הרבה מעל הגבלת המהירות בארץ

נראה בדיוק כמו התגובה שלך כלפי אלו מהצפון לדוגמא.

אם היו שם באמת רייסים זה סיפור אחר ושם יש למשטרה את כל הלגיטימציה לפעול

אבל במידה והיה המקום מפגש אז הסיפור מסריח.

כל עוד הם נפגשים ולא עושים שטויות אז זה באמת חרא כל הסיפור הזה וכשהיה את הקטע הזה בקניון הזהב מאוד התעצבנתי כי הם לא עשו כלום, אבל החבר'ה האלה עשו רייסים! ובקשר לכמה שהרייסים "בטוחים" אני רק יגיד לך שאני הייתי

ברייסים בצפון פעם אחת (אני לא יגיד איפה בדיוק) ומה שהיה שם הוא בדיוק ההפך ממה שאתה מתאר, אנשים עמדו על הכביש, מכוניות חזרו בדיוק כשמכוניות אחרות יצאו ובגלל זה חצי מהרייסים נפסקו באמצע תוך כדי עצבים רבים וצפירות רבות מצד המכוניות המשתתפות, המכוניות שלא חזרו דרך המסלול חזרו דרך החול שעליו עמדו אנשים ופעם אחת מישהו היה כ"כ קרוב לדרוס ילדה כי הוא איבד שליטה שלא היית מאמין, אז כפי שאתה רואה בגלל שזה לא חוקי זה גם לא מאורגן ובהחלט מסוכן למשתתפים ולצופים, אם זה היה חוקי זה היה מאורגן ואז זה היה בטוח ולא היו סיבות לשוטרים לרצות לעצור את זה. גם אני הייתי שמח שזה יהיה חוקי אבל זו לא הדרך, הדרך היא להראות שאנחנו רציניים, לחתום על עצומות, כמו העצומה להעלאת מהירות הנהיגה בארץ שחתמתי עליה אבל לא לעשות את מה שלא חוקי, בדיוק כמו שאני לא נוסע 180 כל הזמן כאקט מחאתי נגד החוק הטיפשי של 90 קמ"ש אלא מנסה דרך שיכנוע ורוגע לשנות משהו.

X כ"ס יפניים = X כ"ס צרפתי כפול 1.5

1.כועס ומנצח, כועס ומנצח - כמו חתול

2.כרגע למדתם שיעור מהיר איך הופכים לימון ללימונדה

(ממיטב אמירותיו השנונות של מודי בר-און בעת שידור חצי גמר אליפות "ניין בול" בספורט +5)

פורסם

אני עם רוני בקטע הזה.

כל אותם "משפרים" ידעו טוב מאד שזה יבוא. זה קרה לא פעם ברמת גן וקרה לא פעם בראשון. זה היה רק ענין של זמן עד שזה יבוא גם לצפון. וכל מי שהביא בודי קיטים וספוילרים וכל הדברים האלה, וידע שזה לא חוקי , וידע שזה יבוא אליו - אין מה להתלונן.

להטפל או לא להטפל זה לא חוקי ואין מה לעשות חוץ מלשנות את החוק או לדבר אליהם עם היגיון ולנסות לשכנע. לצעוק עד כמה שדופקים אותנו ועד כמה שהשוטרים חארות זה טיפשי ומיותר כי מה לעשות שמבחינה יבשה - הם צודקים.

מי שנוסע ברכב לא חוקי מקומו לא במפגש עם סכנת פשיטה.

ראלימן

קורס 154 RESTEPA.

• תוכן חדש...