Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6805 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכל התותחים, שלשום הכנסתי את הרכב שלי למוסך (לנטרה 95 1.6 אוט') בעקבות רעשים ורעידות.

המוסכניק בדק ואמר שמה שצריך להחליף זה ככה:

- 2 תושבות על הגשר

- 2 כריות בולם קדמיות

- משולש צד ימין

- בול ג'וינט צד שמאל (בולם כדורי כזה)

- תפוחי הגה

הוא ביקש על העבודה (בלי חלקים), כולל כיוון פרונט 650 ש"ח.

את החלקים אני הבאתי לו, עלה לי 850 ש"ח.

בנוסף, הדוד האחורי של האגזוז היה רקוב והיה גם רעש שבא מעוד דוד קטן יותר שנמצא מלפניו. על שתיהם ביחד ביקשו 500 שקל כולל עבודה (החלפה ולא שיפוץ).

האם המחירים הנ"ל סבירים?

שאלה נוספת: אשמח אם תוכלו להמליץ לי על מישהו שיחליף לי רדיאטור חימום (רק עבודה, את הרדיאטור יש לי אפשרות להביא בזול), וכן על מישהו שיוכל לסדר לי את האזעקה (דיברתי על זה כאן בעבר, מה שקורה זה שמשהו במנגנון שם דפוק והמפתח לא יכול לנעול אלא רק לפתוח, וגם לא את כל הדלתות אלא רק זו של הנהג אבל סיבוב של הכפתור מבפנים נועל וסוגר בצורה יעילה. אני רוצה להתקין שלטי נוחות אם אין אפשרות לסדר את האזעקה.)

תודה מראש לכולכם, מעריך אתכם מאוד על כל העזרה שאני מקבל מכם.

פורסם

לגבי הדודים המחיר בסדר גמור לדעתי.

לגבי האזעקה יש לך 2 אפשרויות או להחליף את מוח הנעילה מרכזית או שאם יש לך ידיים לא שמאליות לפרק אותה ולראות שיש שם ברזלון שטוח קטן שסוגר מעגל כאשר אתה לוחץ על כפתור הסגירה, יש שם ריקבון או שפשוט זה נהיה שחור והפסיק להוליך, אתה צריך למצוא ברזל קטן שמוליך כמו בכל כפתור או מפסק פשוט של בית אפילו ולהלחים בצורה יפה, אני יודע שזה נשמע מסובך אבל אם יש לך קצת ראש טכני אתה תפתח ותבין על מה מדובר. מנסיון ב2 לנטרות שהבעיה חזרה עליהם.

206 XS

פורסם

ברוך השם, יש לי פחות או יותר ידיים, אני כותב את ההודעה הזאת ומיד אחר כך יורד לראות מה קורה מאחורי הדיפון של הדלת.

אכן, אני מב"ש. הבקשה להמלצה על בעלי מקצוע עדיין בתוקף.

הרעידות ברכב לא פסקו לחלוטין אך נרגעו קצת עם החלפת התושבות, יכול להיות שמדובר בניקוי מצערת? טיפים יתקבלו בברכה.

• תוכן חדש...