Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6801 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אני חושב לקנות מכשיר חדש והתלבטתי בקשר לשני מכשירים.

הראשון הוא של פנסוניק :

http://www.adisound.co.il/Product.asp?Pid=5401&Cat2Cat1ID=73&Cat2ID=86&aff=Zap&lang=he

במחיר מצויין לדעתי בשביל הנתונים שהוא מציע , כמו יציאה למגבר 5 וולט וכו..

השני הוא של פלנט אוודיו:

http://www.hanizoz.co.il/newStore/store/viewItem.asp?idProduct=8239

שגם הוא לדעתי במחיר מצויין בגלל המגבר הפנימי החזק לרמקולים שלא מוגברים וגם לו יש יציאה למגבר 5 וולט.

חברה אני לא כ"כ מבין במערכות לרכב אז אני סומך עליכם שתיעצו לי על שני המכשירים האלו מה חסרונות יתרונות וכו...

יוגב.

פורסם

חח סבבה אחי אני לא הבנתי אותך כ"כ לקלריון יש יציאה פחות חזקה ומגבר פנימי פחות חזק מהפלאנט.

אני רוצה יותר מידע על המכשירים האלו .

וכמו שהבנתי לקלריון אין יציאה לסאב.

גם המתקין שלי הציע לי לא לקנות קלריון למרות שאני יודע שהיא חברה ממש אבל ממש טובה .

אז הנה עוד מכשיר נכנס לרשימה מה שרשמת .

אם אפשר עוד פרטים אני ישמח.

יוגב.

פורסם

ממליץ להתרחק מהפלנט וכמה שיותר מהר יותר טוב

מסכים עם זה וזה וזה

בעניין הקלריון זה בהחלט שיקול נבון כנ"ל גם אלפין ופיוניר וקנווד

בסדר הזה

D.C

earthquake sound frik

פורסם

בסדר תודה לעוזרים חשבתי שהפלאנט הוא מכשיר איכותי אבל כנראה שלא.

תודה לכולם כנראה שאני ילך או על הפנסוניק או על הקלריון באותו תקציב.

פורסם

לא צריך תמיד לאמין למה שרשום על האריזות של מכשירים. בעיקר אם אתה לא יודע מה זה ביכלל.

מגבר חזק יותר בכמה וואטים. יש שם סה"כ איזה 20. על איזה שוני מדובר על 2 וואטים, 3? זה לא רציני וגם שם מדובר על וואטים אחרים אבל זה לא מעניין אותנו. כי עוד מעט תיקנה מגבר. אם לא אז למה אתה צריך את הוולטים ליציאות בקדם מגבר של הרדיו דיסק.

קלריון חברה מכובדת. לא חושב שפלאנט אכח אותך בגלל 5 וולט.

פורסם

שם של מתקין אני לא יפרסם פה ני יודע שקלריון איכותית בגלל זה שאלתי אותו.

תמיד יהיו רמקולים שאני לא יגביר ביינתים יש לי רכב פרטי שלי ויש לי מגבר וסאב אני חיפשתי משהו חזק עם דיבורית בלוטוס עם יציאת וולט חזקה למגבר ומגבר פנימי חזק אבל אני מבין שזה כבר לא כזה משמעותי .

בקיצור ולעניין פלאנט לא איכותית וכנראה ירדתי מזה.

מה עם הפנסוניק.?

למה המחיר כזה.?

פורסם

לטעמי לפחות הפאנסוניק יותר טוב מהקלריון , יש לו יותר פיצ'רים שתוכל להשתמש בהם , ובמחירים האלו אני לא הייתי נוגע בקלריונים .

מאידך אם המתקין המליץ לך על פלאנט אודיו , לא הייתי קונה אצלו ו/או מבצע התקנה אצלו . כי ההנחה היא שאו שהוא אינו יודע ו/או אינו מקצוען , או שהוא איש שיווק שמוכן להטות את האמת ע"פ הרווח שלו . בשני המקרים מאוד מסוכן להתקין אצל אחד כזה (גם אם אתה מכיר אותו היטב וקבלת המלצות חמות )

בברכה יהודה

פורסם

לא לא לא הוא לא המליץ לי על הפלאנט הוא פשוט לא המליץ לי על הקלריון.

החשיבה היא שלי על הפלאנט.

ומישהו מוכן להגיד לי למה לא ללכת עליו ?

אני נוטה לכיוון הפנסוניק הכסוף ששמתי למעלה.

פורסם

פלאנט אודיו הוא לא מותג פופולארי במיוחד, לפחות בארץ. נראה לי כי ה HU בכלל זה לא הצד החזק שלהם.

כשאתה קונה HU - אתה מחפש אמינות, איכות בנייה ונוחות שימוש. הייתי בהרבה מפגשים ועוד לא יצא לי להתקל בשום HU של החברה הזו. אולי יש דברים בגו. מה שכן אם אתה חושב שזהו מכשיר טוב ומוכן להיות החלוץ שיוכיח לי ולאחרים אחרת - בבקשה.

ה PANASONIC שציינת הוא מכשיר נפוץ ופופולארי ורוב ההתנסות איתו חיובית. יש חברי פורום שמחזיקים את המכשירים הזה מספר שנים ומאוד מרוצים. כלומר "מכשיר עם קבלות".

מה שבאמת חשוב שתגדיר לעצמך את הצרכים שלך מהמכשיר ורק אח"כ תלך לחפש לך את הדגם. מחיר הוא לא מדד שצריך להנחות אותך, אלא להגביל אותך. כלומר רף עליון למחיר שאתה מוכן לשלם.

יואב

יואב :arrow:

פורסם

אה הבנתי תודה רבה על התגובה המפורטת.

אני כעיקרון אחרי שראיתי את הפלאנט אמרתי וואלה ביוק מה שאני צריך כי יש לי רמקולים שאני לא מגביר וכאלה שאני מגביר.

העוצמת מגבר פנימי שלו גבוהה (אומנם אני לא יודע כמה rms אבל זה צריך להיות גבוהה כי המכשיר עצמו 70*4) יציאת מגבר חזקה (5 וולט) ודיבורית בלוטוס זה רק תוספת שראיתי במכשיר.

אבל אם אתה אומר שאף אחד לא התנסה איתו אז מפחיד לקנות כזה מכשיר.

אני יחקור יותר לעומק את הפנסוניק.

תודה .

יוגב.

פורסם

בכל אופן, יותר לעומק תוכל לראות אולי פה:

http://www.planetaudiousa.com/main/543

שים לב שזה לא בדיוק הדגם שלך, אבל מכאן ניתן "להקיש".

למרות שבאתר שלהם - אין גישה ל MANUAL המפורט, כך קשה לוודא לאיזה 70 WATT בדיוק הם מתכוונים. לא הייתי מתלהב מהעוצמה הזאת יות מדיי.

נכון ש 5V ושאר התוספות (BT) הן אופציות טובות, אבל במחיר הנמוך שזה מוצע לך - הייתי חושב פעמיים.

השחקנים המוכרים במגרש ה HU - הם קלריון, אלפיין, פיוניר, פאנאסוניק, קנווד, JVC ועוד...

כנראה שיש סיבה טובה לכך שהם הפופולאריים. החברות האלה מציעות מגוון רחב של מכשירים.

יואב

יואב :arrow:

פורסם

סבבה תודה רבה לך עזרת לי מאד.

אני באמת יחשוב פעמיים לפני שאני יהיה החלוץ הראשון שקונה את המכשיר הזה.

אני נוטה יותר לכיוון של פנסוניק , אבל נראה מה יהיה.

יוגב.

פורסם
בכל אופן, יותר לעומק תוכל לראות אולי פה:

http://www.planetaudiousa.com/main/543

שים לב שזה לא בדיוק הדגם שלך, אבל מכאן ניתן "להקיש".

למרות שבאתר שלהם - אין גישה ל MANUAL המפורט, כך קשה לוודא לאיזה 70 WATT בדיוק הם מתכוונים. לא הייתי מתלהב מהעוצמה הזאת יות מדיי.

הם בטוח לא מתכוונים לRMS :-).

• תוכן חדש...