Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1120 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב.

קרה לי את אותה בעיה בפג'ו שלי.

קודם כול באמת תבדוק אוויר במערכת, אך רוב הסיכויים שנגד המהירויות של המאוור פגום/שבור/תקול במקרה כזה המאוור לא נכנס לפעולה במהירות הנמוכה והמנוע מתחמם ורק כשהוא מגיע למהירות הגבוהה הוא נדלק.

החלף נגד מהירויות וחזור לעדכן

בברכה טל

צרפתיה היא כמו אישה, אתה מוציא כרטיס אשראי רק בשבילה:brickwall: :brickwall: :brickwall: :brickwall: :brickwall:

• תגובות 68
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• ספונסר פורום
פורסם

טל,ברכב שלך המאוורר עובד בשיטה שונה מזו של הפוקוס,לדעתי יש צורך לחבר סורק מקורי כדי לראות אם ישנה עליה בטמפרטורה כשהמחוג קופץ

להזכירכם,המחוג בפוקוס יעמוד במרכז מ70-110 מעלות,ורק מעל 110 הוא יתפס למעלה,ז"א שמעבר מ110ך-115 יקפיץ את השעון למעלה,צריך לשים לב לזה כשמסתכלים על הפרמטרים במחשב.

אורן

פורסם
)

נ.ב

אני מאוד מעריך אותך כבעל מקצוע המאבחן בדלק מוטורס, אך הדרך של תגובות מתנשאות לדעתי אינה הדרך הראוייה לפורום זה, שים לב להתייחסותך כלפי המגיבים רק בשני הפוסטים האחרונים.

רז לא התכוונתי לפגוע ואני מצר על כך, אך עשיתי זאת כיוון שישבתי השקעתי וכתבתי ופתאום אני רואה תשובה כזאת אחרי אז באותו הרגע זו הייתה תגובתי, שוב אני מתנצל. :wink:

פורסם
רז לא התכוונתי לפגוע ואני מצר על כך, אך עשיתי זאת כיוון שישבתי השקעתי וכתבתי ופתאום אני רואה תשובה כזאת אחרי אז באותו הרגע זו הייתה תגובתי, שוב אני מתנצל. :wink:

אחד התגובות הנדירות שאני מכיר, ציפיתי לתגובה מסוג שונה, אך מסתבר שאתה אדם שמכבד את עצמו ואת זולתו, אני מוריד את הראש בפניך, ומעריך אותך כפליים. ומצטער ג"כ אם היו בהודעותיי בכדי לזלזל בתגובותיך שאין צל של ספק שהן מקצועיות!

המשפט הבא הוא אמת,

המשפט הקודם הוא שקר !

פורסם
אם זו הגישה שלך אז כן כך אותו לספרד שימצאו לך פיתרון, עדיף מאשר לטפל בלקוחות כמוך במוסך כלשהו.

ובתקווה תחליט לשנות גישה אז אני יתייחס יותר ברצינות לבעיה שלך, כאשר אתה אומר שקראו לך את הנתונים דרך המחשב הכל היה תקין אז זאת אומרת שגם בזמן אמת כשהמחוג קפץ הטמפ' שהמחשב הוציא הייתה תקינה?

דבר שני באיזה סוג מכשיר השתמשו להוציא נתונים מהרכב?

* אני לא פתחתי שרטוטי חשמל של הרכב הנ"ל אך למייטב זכרוני אם יהיה נתק כלשהו בחוט המחוג דווקא יפול ולא יטפס.

האם בוצעה לך איזושהי התעסקות במערכת קירור המנוע לאחרונה?

אתה יודע אם קיים לך מעקף במערכת הקירור? (אם אתה לא מבין על מה אני מדבר חפש בשרשורים קודמים).

כמה ק"מ עבר המנוע?

האם התקלה מופיעה לעיתים קרובות רחוקות או באופן קבוע?

תענה על כל השאלות ונראה לאן נמשיך.

שלום לך ותודה שהתעניינת בבעיה שלי זו לא הגישה זה פשוט משגע אותי ולאף אחד אין תשובה מדוייקת

מדובר על המכשיר SKANER שקורא את הנתונים ממחשב של הרכב. המחשב מראה טמפרטורה נכונה גם כאשר מחוג קופץ, לגבי נתק בחוט אתה צודק אבל אין נתק יש קצר במינוסץ החלפתי טרמוסטט ומשאבת מים ובעיה לא נפטרה, המנוע עבר 125000 ק"מ

התקלה מופיע בתדירויות לא עקביות לפעמים במהלך היום הכל תקין ולפעמים השעון קופץ כל הזמן

בקדתי צמת חוטים המחברת לוח שעונים בשני פורדים אותו דגם ואותה שנת ייצור וסמתי לב שברכב שלי חסר 3 חוטים (ברכב שלי 19 חוטים וברכב אחר 21) אולי זה גם משפיע? כי ברכב שהשוותי אין בעיות.

מה אתה חושב על זה

תודה מראש

פורסם

לפי מה שאתה כותב, יותר מנראה לי שמקור התקלה שלך הוא בתוך לוח השעונים.

לגבי החיווט זה לא נכון לבדוק כך יכול להיות אותו אותה שנה וחודש מאוחר יותר תאריך הייצור ויהיו שינויים במערכת כך שלהשוות לרכב אחר זה לא אינדיקציה נכונה.

פורסם
לפי מה שאתה כותב, יותר מנראה לי שמקור התקלה שלך הוא בתוך לוח השעונים.

לגבי החיווט זה לא נכון לבדוק כך יכול להיות אותו אותה שנה וחודש מאוחר יותר תאריך הייצור ויהיו שינויים במערכת כך שלהשוות לרכב אחר זה לא אינדיקציה נכונה.

החלפתי לוח שעונים ללוח החדש ותקין וזה לא עזר. תוכל לעזור לי איך עובדת המערכת, מי למי שולח פקודה? שעון ליוניט או יוניט למחשב או מחשב לשעון? מה אתה חושב איפו התקלה? אולי אפשר להתיעץ איתך בטלפון ?

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

שלום

אני עובר כאן על השרשור הזה ובשום מקום לא צויין שאחד המאבחנים למיניהם ניסה בזמן אמת למדוד טמפרטורה ריאלית בעזרת לייזר בראש המנוע כדי לאבחן אם זו אכן טמפרטורה אמיתית או בעיה חשמלית ודבר שני בענין הוצאת הטרמוסטט זה רק יגרום לדחיית הבעיה ולא לפתרונה .

בברכה :-)

נא ליישר קו עם כללי החתימה באתר.

פורסם

חברה בתור אחד שעובד על פוקוס מהיום שהיא נולדה בערך אז כולכם צריכים לבדוק אם עשו לכם קמפיין מים(שזה מין צינור שעוקף את הטרמוסטט)הבעיה הזאת נפוצה בפוקוס יש לדאוג להחליף את הטרמוסטט מהרגיל לגדול יותר ולעשות מעקף מים והבעיה תעלם!

• ספונסר פורום
פורסם

כבר דובר על זה בשרשור הנ"ל,בכ-10 רכבים שהגיעו אלי עם הבעיה הנ"ל לפני ובעקבות השרשור הנ"ל,מעקף מים והחלפת אטרמוסטט או קדיחת חורים בו לא עזרה,רק החלפת אטם ראש מנוע.

• ספונסר פורום
פורסם

מצאתי אפיקומן..

וברצינות,לרוב הראשים לא נאכלים,האטם הוא אטם מתכת תלת שכבתי,בכל המקרים מצאתי סימני פריצת קומפרסיה למערכת הקירור בין שכבות האטם בצילינדרים 2 ו3,ובמקרה אחד האטם נפרץ לגמרי.

אורן

פורסם

מעבר דחיסה גורם לאיבוד נוזל קירור יחד עם התחממות, בתופעה המוזכרת כאן לא מדברים על איבוד מים אז יתכן שאטם הראש הפרוץ הוא התפתחות עקב בעית הניקוז של המערכת והתחממויות חוזרות ונשנות.

הכוונה שהאטם כנראה אינו מקור הכשל אלא התוצאה וכדאי בשלב ראשון, שמזהים את התופעה, לבצע את התיקון עם צנרת המעקף והתרמוסטט המשופר, לפני שרצים לפרק ראש מנוע.

פורסם

שלום

אני חייב לציין שמוסכינו מטפל בכ37 פורד פוקוס ופעם אחת לא ראיתי את המעקף המדובר וגם נראה תמוה שרכב היה בסדר רוב חייו ופתאום ממציאים לו איזה שיפור של צינור עוקף .

בברכה

נא ליישר קו עם כללי החתימה באתר.

• תוכן חדש...