Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1120 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ראשית, אל תשכח שמערכת הקרור עוברת בלאי וגם תחזוקה (אולי גם תחזוקה לא מדוייקת) עם השנים ובעיות עלולות להתפתח עקב כך.

שנית, התיקון הזה מגיע מצד היצרן אז אני מניח שמהנדסי פורד לא טפשים.

ואחרון, יתכן שהדגמים אצלך כבר עברו שינוי מערכת קירור בפס היצור, תכנון מובנה במערכת הקירור, כך שאתה לא מבחין בכך.

• תגובות 68
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

שלום

האמת את הפרוצדורה הזו זו הפעם הראשונה שאני רואה, אך קראתי בפורופ TALK TECK שזה לא תמיד מצליח ודרך אגב גם שיבשו קצת את הסדר שם בהשוואה לפרוצדורה שמצוינת כאן .

בברכה .

נא ליישר קו עם כללי החתימה באתר.

פורסם

שלום רב

אם באמת אנו מבקשים לדון בעינין אז מצינור אספקה של חימום תא נוסעים לצינור עליון רדיאטור(כפי שכתוב במסמך של חברת פורד)זאת אומרת שנוזל קירור יעבור בצורה לא מבוקרת (לא דרך טרמוסטט )ברדיאטור ובזמן נסיעה המנוע יעבוד קר יחסית .

*צינור האספקה מחובר לפני הטרמוסטט ומאפשר למים לעבור באופן חופשי לחימום תא הנוסעים ולפי הפרוספקט של חברת פורד צינור זה יספק עכשיו נוזל קירור מאולץ ישירות לרדיאטור ללא בקרת טרמוסטט.

בברכה יובל :-)

• ספונסר פורום
פורסם

לא מדוייק,כרגע המעקף החדש מאפשר סיחרור של המים בתוך בלוק המנוע ולא אל הראדיאטור,שכן צינור החימום מחובר אל צינור המים העליון ולא אל התחתון,ככה שהמעגל הקטן(מעגל זרימת המים כאשר הטרמוסטט סגור) יהיה מהצינור העליון,אל הצינור התחתון,מה שגורם לניקוז אוויר קל יותר,בכל מקרה,צינור הראדיאטור התחתון נשאר סגור כל עוד הטרמוסטט סגור.

פורסם

שלום רב

טוב אכן אם חושבים על זה אי אפשר באמת להגיד אם המים ילכו לבלוק או לרדיאטור אך בכל מקרה ככה או ככה הם לא יקררו את המנוע אורן אכן צודק ,בכל אופן נראה לי קצת מופרך השקעה כזו רק כדי להוציא אויר . אני בכל אופן בצעתי זאת ברכב המדובר וזה לא פתר את הבעיה (עזר חלקית) ורק לאחר הוצאת הטרמוסטט החדש הרכב לא התחמם ,בכל אופן שחררתי את הרכב לכמה ימים ללא טרמוסטט .

בברכה .

• 9 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

שלום חברים

אני כרגע בתוך הבלאגן שאתם מתארים עם פוקוס שנת 2003 1.6

רק שאצלי המנוע באמת מתחמם אתמול האוטו התחמם לי ושמתי לב לזה רק כאשר

מחוון חום מנוע קפץ לשניה לאדום וירד חזרה+ נדלקה נורית הזהרה.

מיד עצרתי וראיתי שמים גולשים דרך המיכל עיבוי והמאווררים לא עובדים.

מה שמוזר זה שכאשר אני מדליק מזגן אז שני המאווררים עובדים האוטו לא מתחמם או שלפחות המים לא גולשים החוצה.

כרגע המצב הוא שהאוטו נמצא במוסך מורשה של פורד והם חפרו באוטו כל היום ובדקו יוניט חום , משאבת מים , תרמוסטט ושום דבר לא עזר , כרגע הולכים לכיוון ראש מנוע .

האם זה הפיתרון ?

פורסם

הקפצת פה שרשור די עתיק.. :-)

אצלי הבעיה נפתרה בסוף ע"י ניקוי הרדיאטור..

וזה אחרי ששילמתי אלפי שקלים במוסך המרכזי "הבירה" בירושלים

שבה החליפו כל פעם משהו אחר :מיכל עיבוי וטרמוסטט וצינורות וויוניט ולוח שעונים ומה לא..

ושלחו אותי שוב ושוב והבעיה לא נפתרה.

רק לאחר שהלכתי לקבל חוות דעת ממוסך אחר (לא מרכזי) שהציע את ההצעה הפשוטה לנקות את הרדיאטור ,

וביקשתי בעצמי מהבירה שיעשו זאת וזה אכן פתר את הבעיה..

אם היה לי זמן וכח לתבוע אותם על דיאגנוסטיקה חובבנית ורשלנית הייתי עושה את זה..

הדבר הראשון שצריכים לבדוק זה את תקינות הרדיאטור ומערכת הקירור.

בהצלחה

• 12 שנים מאוחר יותר...
פורסם
בתאריך 9.11.2007 בשעה 19:51, da970 כתב:

שלום לך

יש לי פוקוס 2001 וקרה לי ככה בדיוק אותו הדבר,שבדקו את הבעיה במוסך לא מצאו כלום.

מה שאמרו לי שזה יכות לקרות בגלל היוניט חום,שבהתחלה הוא מרגיש חום גבוה ועד שהוא מסדר את העצמו החום יורד לחצי כמו שצריך.

מישהו יכול לומר מה היה הפיתרון בסוף לבעיה זו ??

• תוכן חדש...