Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כיוון פרונט לאוטו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6796 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
באילו מיקרים צריך לעשות כיוון פרונט?

תודה

אולי התשובה שלי לא תהיה מלאה, נמתין לתגובת המומחים. אבל לפי מה שאני יודע צריך לכוון פרונט בכל מקרה שהרכב מושך לאחד הכיוונים (ימין או שמאל), הגה לא ממורכז בנסיעה ישרה, ובמקרה ורואים שחיקה לא אחידה של הצמיגים (כלומר רואים בצמיג שנניח החלק החיצוני של הסוליה שחוק יותר מהחלק הפנימי של הסוליה/ או להפך).

פורסם

כיוון פרונט- התשובה הקודמת נכונה.

אם אתה עולה הרבה על מדרכות , נכנסתה לבור בכביש.

הרכב קיבל מכה בינונית ויותר, בחלק הקידמי - רצוי לבדוק פרונט .

אם אתה לא בטוח, כנס למוסך לכיוון פרונט, לפני שיהיו בעיות בצמיגים .

יש מוסכי " פרונט " אמינים כגון " פרונט התחיה " ביפו. אם אין בעיה, הם אומרים אמת.

בהצלחה - אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

אם יצא לך לסוע לאחרונה עם בולמים לא במיטבם והחלפת אותם.... מומלץ גם לבצע כיוון פרונט ולבדוק על הדרך מסרק, הגה משולושים וכו'.

כי זה מה שקרה לי בזמן האחרון , מאז שאני החלפתי את הבולמים שלי שהיו על הפנים , כל פעם אני מגלה משהו אחר משוחרר בפרונט של האוטו , ובין היתר גם עשו לי כיוון פרונט.

כי שהבולמים לא טובים אז האוטו מקבל יותר מכות ויותר דברים נהרסים.

פורסם

שאני חושב על זה באמת עד לפני שבועיים נסעתי עם בולמים שחורקים כמו משרוקית והרפידות היו דקות מאוד כבר שחוקות

אלך לבצע

תודה

PEUGEOT 206CC 2006:arrow:

אם המצנח לא נפתח, לפחות תהנה מהנוף.

פורסם
שאני חושב על זה באמת עד לפני שבועיים נסעתי עם בולמים שחורקים כמו משרוקית והרפידות היו דקות מאוד כבר שחוקות

אלך לבצע

תודה

בולמים לא בלמים , בולמי זעזועים. מטרתם לבלום את הזעזועים בכביש משובש , ולכן אם הם לא טובים אז החלקים באוטו מתחילים להשתחחר או להשבר. בלמים (ברקסים) לא קשורים לנושא הנ"ל מכיוון שהם רק אמורים לבלום את הרכב.

• תוכן חדש...