Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תקלת מנוע מאגנום 2000

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6798 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מחפש עצה בתיקון תקלה במאגנום מודל 2000

(מנוע דיזל 2500 ליטר)

לאחרונה המאגנום מניע התנעה ראשונה בבוקר בקלות,

נורית חימום הפלאגים נדלקת, והכל נראה בסדר.

אלא - שבמהלך היום כאשר המנוע חם ההתנעה איטית וקשה,

נורית החימום לא תמיד נדלקת (ואם כן - אז לזמן קצר מאוד)

בדקתי כבר מצבר, טעינה, החלפתי פלגי חימום ולכאורה הכל תקין.

אם יש למישהו רעיון טוב - אשמח לשמוע ולבדוק.

אגב - כאשר אני מנתק את הUNIT חום נדלקת נורית חימום הפלאגים בזמן ההתנעה

ובנוסף מתחת לINTERCOOLER יש בנוסף לUNITחום שני UNIT נוספים . האם מישהו יודע מיהם ומה תפקידם?

בתודה מראש, אריק.

פורסם

אני מודה שמומחה לדיזלים אני ממש לא אבל נתקלתי במהלך ביקור אחד או שניים של חבר עם רכב דיזל במוסך בתופעות הבאות ששוות בדיקה:

משאבת סולר בעייתית /נוזלת או בעיה במרססים של המשאבה או אם קיימים ברכב מצתי להט (שוב אם),צריך לבדוק שהם תקינים.

מכון להזרקות דלק שמתמחה בדיזל יעזור ויקדם את אבחון התקלה ואם תכתוב מהיכן אתה בארץ ימליצו לך על מכון כזה בהתאם.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

אין מה לבדוק מצתי להט מכוון שאינן משפיעים כמעט כלל בהתנעה חמה. כן יש לבדוק הוא את מסנן האויר - משיכות אויר של סולר וכוון בסיסי של תזמון משאבה ומצב מרססים.

יוכל לתרום לנו רבות באבחון בעיתך אם תפרט מהו צבע העשן היוצא מהאגזוז בזמן ההתנעה ולאחר המנוע הותנע שהוא חם.

• תוכן חדש...