Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6825 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רכב פיאט אונו שנת 90 נמכר ב3500 ש"ח

דוד שלי מכר אותה לאדם שלאחר ונסע עליה שבוע התלונן כי הלך ראש מנוע והוא רוצה את כספו חזרה . אינו מוכן לשלם את נזקוהוא דורש מדוד שלי שיתקן לו.

לא נעשה זכרון דברים והעברת בהבעלות בוצעה כהלכה .

Seat Ibiza Cupra 07:twisted:

פורסם

אותו אדם יכול להתפוצץ מבחינתך.

ברגע ביצוע העברת הבעלות הרכב היה לשביעות רצונו, אחרת הוא לא היה מעביר בעלות.

מה שאומר, שהנזק שנגרם לא היה ביום המכירה וזה שקרה מה שקרה שבוע בודד לאחר קניית האוטו אומר שיש לבן-אדם מזל רע או שהוא עשה משהו שגרם לנזק.

כמובן שכל זה בהנחה שדוד שלך מכר לו את הרכב תקין למיטב ידיעתו ולא דחף לו אוטו בידיעה ברורה שימיו של המנוע ספורים.

החוק לצד דוד שלך - שוב, במידה ונהג בהגינות והרכב היה תקין למיטב ידיעתו.

כמו כן, האחריות על בדיקת הרכב היא של הקונה כמובן - שכן הוא צריך לבדוק על מה הוא משלם, ועצם זה שהעביר בעלות ושילם את הכסף אומר שהרכב מצא חן בעיניו והוא החליט שהרכישה כדאית לו.

זה ששבוע אחרי, הלך לו הראש מנוע או התרסק לו מטוס בדיוק על האוטו - לא צריך לעניין אותך, מהסיבה הפשוטה שאין למקרה שום קשר אליך.

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

פורסם

טוב לדעת .

בכל מקרה היא יכולה באמת לתפוצץ . לגבי המצב של אוטו דוד שלי לא מכונאי ואין לו מושג בזה מה שצריך לתקן או להחליף הוא היה מתקן בזמן מטפל בזמן וכל יותר מזה הוא לא יודע האוטו לא היה מעשן ולא אוכל שמן ולא שותה מים . וכי מצחיק שהבנאדם בדק בעצמו והביא מכונאי מטעמו שיבדוק לו את האוטו

פורסם

הוא יוכל להוציא מדוד שלך כסף, אם הוא יצליח להוכיח שנעשה מעשה הונאה בכוונה תחילה.

הסיכוי שהוא יצליח לעשות את זה הוא קטן, להערכתי, אלא אם הוא יצליח למצוא תיעוד במוסך כלשהו על כך שהיתה תלונה על הנושא הזה, והתלונה נבדקה, ודודך קיבל התראה על כך שראש המנוע נמצא בסיכון.

אין שום בטחון בדברים כאלה. אני מסרתי להורים שלי רכב במצב מושלם, ושבועיים אח"כ נפל שסתום לתוך אחת הבוכנות והרכב התפגר. כמובן שאין שום אשמים במקרה כזה. זה מה יש. מי שהרכב אצלו אכל אותה.

התסכול של הקונה מובן, זה ברור. מדובר במצב לא נעים, ובמצב שבאופן טבעי מעלה חשד גדול באשר להגינות המוכר. אבל זה חשד שיכול להיות לא מוצדק, ובכל מקרה לקונה אין מה לעשות איתו.

פורסם

זאת הסיבה העיקרית למה לא מוכרים רכב לחברים.

מרפי נוהג לבקר אצל חברים שבדיוק קנו ממך את הרכב :roll:

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

עצם העובדה שהוא הביא טכנאי מטעמו שיבדוק את הרכב ולאחר הבדיקה קנה אותו באה לרעתו....

הוא הבעלים הקנייני של הנכס מול כל העולם ולכן הבעיה היא שלו.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

דוד לי הוא אדם ישר פשוט הוא אינו מבין גדול ברכבים . יודע רק לתדלק לנסוע ולבקר במוסך לבדיקות שגרתיות וטיפולים וכמובן תקלות אם יש.

הוא הציע לקונה שהוא מוכן לשאת בחצי מהנזק.

ואגב קונה הוא לא חבר שלו

פורסם

שיחזור בו ומהר,הרכב נמכר ב 3.5,שיגיד לקונה שיתן ויסע,או שדוד שלך יקנה ממנו את הרכב במקס' 1000 ש"ח.

opel astra,כבר מרגישים יותר טוב

פורסם

הטעות הכי גדולה שדוד שלך עשה, היתה שהוא הסכים להשתתף בחצי מהנזק.

בעצם ההסכמה הזאת אפשר לראות לכאורה שדוד שלך ידע שהרכב לא תקין.

מחר יתקלקל משהו אחר ברכב ושוב יבואו לדוד שלך שיתקן

מי שיוצא פרייאר פעם אחת - יהפכו אותו לפרייאר פעם נוספת.

מדובר באיזה קומבינטור שתופס טרמפ על הגב של הדוד.

לא להסכים - שיחזור בו ופשוט לא לדבר על הענין יותר.

אחרת דוד שלך לא רק ישתתף בחצי, הוא עוד ישלם על הרבה תיקונים שיהיו לרכב (ויהיו) וזה יעלה לו יותר מ- 3,500 שקל.

רכב ב- 3,500 שקל, מראש ידוע שיהיו תקלות ועוד תקלות ועוד תקלות.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

• תוכן חדש...