Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש אתרים שמוכרים מנועים.

TurboMan
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7885 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

הוא בן 14.. הפרוייקט היחיד שהוא מחביא במחסן זה אופני BMX משופרות בקידון של ראלי ו 21 הילוכים מאופני הרים

BMX עם מנוע קוזי?! :shock: נשמע מפחיד מאוד!!! :shock:

:lol:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הוא בן 14.. הפרוייקט היחיד שהוא מחביא במחסן זה אופני BMX משופרות בקידון של ראלי ו 21 הילוכים מאופני הרים

לא פרקטי (הנה הולך עוד שרשור הזוי) תחשוב על כל הסמתוכה שישב לו על האופניים, מנוע קוזי, מחשב, מע' הזרקה/קרבורציה (לא יודע). הוא ייצטרך לסוע על גלגלים של מכונית בשביל לא ליפול מחוסר שיווי המשקל אלא אם כן הוא מתכנן מרכז כובד מדוייק שלא יהיה בעיות.

כבר עדיף לשפר קורקינט עם מנוע TDI של בורה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא פרקטי (הנה הולך עוד שרשור הזוי) תחשוב על כל הסמתוכה שישב לו על האופניים, מנוע קוזי, מחשב, מע' הזרקה/קרבורציה (לא יודע). הוא ייצטרך לסוע על גלגלים של מכונית בשביל לא ליפול מחוסר שיווי המשקל אלא אם כן הוא מתכנן מרכז כובד מדוייק שלא יהיה בעיות.

כבר עדיף לשפר קורקינט עם מנוע TDI של בורה.

אולי הוא בונה משהו בסגנון הטומהוק (אופנוע עם מנוע של וויפר) של דודג' :?::D

If you treat your car like a racing car, then it will develop expensive racing problems

If it's stupid but it works, it isn't stupid.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לחלקי מנוע ושיפורים לפורד יש לי נסיון טוב עם :

http://www.burtonpower.com/

חברה מבריטניה שמתמחה בפורד. ראיתי שהם מוכרים את כל סוגי החלקים למנועי קוזוורת, כולל בלוקים וראשים - ייתכן שהם גם מוכרים מנועים שלמים. שווה לבדוק - הם רציניים ושמחים לעזור.

אם אתה מרכיב מנוע קוזוורת על אופני BMX הייתי ממליץ לך לשקול שדרוג של הבלמים, לכל הפחות. לדעתי כדאי שתתחיל עם מנוע קטן יותר (נניח של מברשת שיניים חשמלית), ותראה איך הפרוייקט מתקדם לפני שאתה מתקין קוזוורת'. אם אתה עומד להתחרות בצורה רצינית עם האופניים האלו, קח בחשבון שתצטרך לייצר נוספות למטרות הומולוגציה.

מקווה שעזרתי.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

חברה מבריטניה שמתמחה בפורד. ראיתי שהם מוכרים את כל סוגי החלקים למנועי קוזוורת, כולל בלוקים וראשים - ייתכן שהם גם מוכרים מנועים שלמים. שווה לבדוק - הם רציניים ושמחים לעזור.

אם אתה מרכיב מנוע קוזוורת על אופני BMX הייתי ממליץ לך לשקול שדרוג של הבלמים, לכל הפחות. לדעתי כדאי שתתחיל עם מנוע קטן יותר (נניח של מברשת שיניים חשמלית), ותראה איך הפרוייקט מתקדם לפני שאתה מתקין קוזוורת'. אם אתה עומד להתחרות בצורה רצינית עם האופניים האלו, קח בחשבון שתצטרך לייצר נוספות למטרות הומולוגציה.

מקווה שעזרתי.

:lol::lol::lol:

צריך כמה אלפים לא?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בקשר לכסף , אין ממש בעיה..

(אגב, עדיין מחפשים סיירה , אז אם מישהו ראה סיירה למכירה , שנת 89 או משהו.... מומזן לפרטי שלי..:) עדיפות לסיירה GIA 2.0)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מקווה שעזרתי.

תודה, עזרת מאוד.

צריך כמה אלפים לא?

לזה לא צריך לדאוג.

תמשיך לזלזל....

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מקווה שעזרתי.

תודה, עזרת מאוד.

צריך כמה אלפים לא?

לזה לא צריך לדאוג.

תמשיך לזלזל....

עכשיו אני כבר לא יכול להבדיל בין ציניות לרצינות תהומית.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

עכשיו אני כבר לא יכול להבדיל בין ציניות לרצינות תהומית.

אני לא ציני. אני רציני לחלוטין.

ishpuz - תודה על הלינק , אך המחירים שם גבוהים מאוד.

תודה בכל מקרה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...