Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

DLS Monoblock A6 Vs. JL 500/1

tamnam
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6788 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

קצת עזרה בבחירת המונובלוק הבא שלי..

מה לפי דעתכם יהיה איכותי יותר, מנובלוק של חב' DLS ULTIMATE A6, ("היי אנד" לכל הדיעות)

או JL 500/1 שנחשב למונובלוק מעולה גם כן.

אני רוצה להגביר סאב כנראה של JLW6V2, או MB QUART PWH302/304

אגב הייתי שמח לתגובות גם בקשר לסאב, כמובן ש - JL זה SQ טהור, אבל אולי למישהו

יש דיעה על ה - MB QUART, שלפי מה שהבנתי נשמע מעולה לא פחות...

האם מישהו יכול להסביר את ההבדל ב"סאונד" שלהם, באיכות ובדיוק? מי יותר "חם", ונעים לאוזן?

אשמח לכל תגובה, ותודה מראש לכל אלו שיעזרו! :)

8) ...So When The Sun Meets The Sky

HU: Eclipse CD7100/F.S: Pioneer TS-C720PRS

F.S : Kicker SS65.2/SAmp: Kicker SX900.4

Sub Amp: DLS A6/Sub: JL12W6V2

פורסם

שלום קיקר

A-6 של DLS

קשה להתחיל לפרט על המגבר הנ"ל ובכלל על כל סדרת ה"אולטימט"

אסכם את זה במילה אחת או שתיים מגבר החלומות

לא מכיר טוב יותר ולא מכיר איכותי יותר

בעיה אחת קטנה: עלות

לגבי הסאב :

סאב אירופאי תמיד יהיה קצת יותר SQ וקצת פחות SPL מסאב אמריקאי (ברמת העיקרון) עכשיו אפשר לפתוח נושא אם MB QUART נחשב בכלל עדיין ליצרן סאונד אירופאי וזאת לאחר שהחברה נמכרה לבני דודינו בעבר הירדן המזרחי שחיים עכשיו בארה"ב ומנהלים חברת שיווק בשם MAXXSONIC

בכל מקרה סאב אירופאי קלאסי ייצר סאונד יותר "חם" ומדויק מאחיו האמריקאי האגרסיבי יותר

תוכל להבין זאת בהאזנה למוסיקה "אמריקאית" בהבדל מהאזנה למוסיקה "אירופאית"

רק לשם הסקרנות למה אתה לא שוקל את 12" אירידיום של DLS

בברכה

D.C

earthquake sound frik

פורסם

היי!

תודה רבה על התגובה...

בהחלט, ציינת עובדה חשובה לגבי MB QUART שנמכרו ואינם נחשבים "אירופיים" יותר.. למרות שחל שינוי לפי מה שהבנתי, הסדרות החדשות כן שבו להיות מיוצרות באירופה... אבל אולי זו רק שמועה :)

יצא לי לשמוע את ה - MB QUART PREMIUM הישן יותר, והיה לו צליל לא רע בכלל, אבל לצערי לא הספקתי לא לשמוע לא את ה - JLW612 ולא את ה- - MB QUART החדש.. ולכן אני לא יודע מה לבחור

לגבי DLS IRIDUM 12, הייתי שמח לשמוע ולבחון, עד אז באמת יהיה לי קשה לענות על השאלה שלך

למה לא אותו.. כי אין ספק שכל מה ש - DLS מייצרים, הוא איכותי ביותר!

אגב אמרת שלפי דעתך מגברי ULTIMATE של DLS, הם מגברי החלומות והכי טובים שיש... ומה לגבי...GENESIS

2 חברות שהיו יחד, אני חושב שיהיו כמה שיחלקו ויטענו ש - GENESUIS עדיפה.. אבל שוב זה עניין של טעם לא?

פורסם

ג"נסיס יצרני מגברים מהטובים בעולם כנ"ל DLS

עד כמה שאני יודע ובטוח שיימצא מי שיחלוק עליי בפורום

אבל משיחות עם מר פיני בורגן שהוא הבעלים של DLS USA והיה בעברו בין היתר סמנכ"ל מונסטר קבל ומנהל מפעל מונסטר בארץ ועוד המון חברות שהוא ייצג ברחבי העולם ונחשב כדמות רצינית בעולם הסטריאו המקצועי לרכב

DLS ייצר בעבר מגברים לג"נסיס ושני החברות מייצרות היום ליינים דומים כמובן שכל חברה הוסיפה את הטא"ץ המיוחד שלה

קח בחשבון שהמעלה הגדולה של DLS היא שקיים יבואן רשמי למותג שנותן שירות ואפשר לרכוש אצלו את כל רכיבי החברה כולל אם צריך להזמין חלקי חילוף

שזה עדיין אינינו בארץ לגבי ג"נסיס

כדי למצוא את היבואן כנס לאתר הבית של DLS חפש בדילרים במזרח התיכון ותמצא לאן DLS תפנה אותך בארץ

WWW.DLS.SE

בברכה

D.C

earthquake sound frik

פורסם

מבין 2 המגברים המדוברים הDLS טוב יותר משמעותית, מגבר פשוט מעולה.

בכלל הסדרה הזו של המגברים היא יותר ממוצלחת, אם זה הA3 שהוא מעולה בתור 2 ערוצים וכמובן המונו המדובר.

המגבר הנ"ל בנוי בצורה מעולה,כפי התכנון של ג'נסיס שזה האב הרוחני של DLS.

אני ממליץ עליו בחום.

המגבר הנ"ל בנוי פשוט מעולה!

inside1.jpg

inside3.jpg

היתרון היחידי של הJL הוא כמובן הספק מתח מיוצב שיודע לעבוד עד 1 אוהם ומספק הספק זהה ב4-2-1 אוהם(וכמובן גם במה שבינהם עקב שינוי עכבות במהלך פעולה של סאב).

אבל גם פה, ישנם אלטרנטיבות טובות יותר כמו הXENON600.1 של פיניקס גולד שיודע לעשות את אותו דבר רק בהספק של 600 וואט RMS מול ה500 של JL, הפיניקס גולד בעל 2 ספקים עם כניסות פלוס ומינוס עצמאיים לכל ספק.

מעבר לכך רק בשביל הציון , הJL והDLS לא מתומחרים זהה לא בארץ ולא בעולם(בעצם אולי בארץ הם די קרובים עקב התמחור השערורייתי של מילאנו).

הDLS עולה כמעט כפול מהJL.

פרט לכך, הJL נשאר איזה מותג מהולל שכבר מזמן המון חברות פורצות דרך על טכנולוגיות חדשות וJL צועדת במקום למעט הסאבים שלהם שזוכים לעיתים לעדכון(סדרת הV3 החדשה של W3 לדוגמא).

אני הייתי ממליץ על הDLS A6 שיעבוד על זוג סאבים של W3V3 החדשים אחד השילובים המוצלחים לדעתי, ואם כבר את הW3 אז בגודל 10 אינטש(לטעמי נשמע טוב יותר,מהיר ומדוייק להפליא).

under construction..

פורסם

יגאל ערב טוב

חבל מאוד שאתה חושב כך ועוד יותר חבל שאתה רושם ומטעה את כולם

לידיעתך אהובי שי מחזיק כמעט את כל הסדרות של DLS כולל המגבר המדובר אצלו במלאי ממש כרגע

"ירקות רקובים" לא הגזמת קצת

EARTHQUAKE זה ירקות רקובים

SOLID AUDIO זה ירקות רקובים

ALMANI זה ירקות רקובים

PRESENCE זה ירקות רקובים

אפשר להתווכח שעות על איכות המותגים הללו מול מותגים אחרים (תשאל את ניר מהמפלצת הירוקה) והכל ברוח טובה

אבל "ירקות רקובים" אנא ממך תראה בגרות וקח את מילותיך בחזרה

דרך אגב יהלומים עולים כמו יהלומים

ובאותה נשימה DLS עולה כמו DLS

ניר להשכלה כללית מילאנו כבר מזמן לא מייצג את DLS לכן הוא כבר לא פונקציה שקובעת מחיר בשוק למותג הזה

בברכה

D.C

earthquake sound frik

פורסם

השאלה זה כמה כסף אתה מוכן להשקיע.

וכמה באמת חשוב לך מגבר כ"כ איכותי לסאב וופר. במיוחד שמגבר הרמקולים איננו היי אנד או משהו שמתקרב אליו.

תאמין לי שלסאבים האלו תקח לך פייז RS2 גם איכותי , לא דיגיטלי , יתן לך בגישור 500 RMS בלי למצמץ וגם ישאר לך המון עודף בכיס.

פורסם

דרך אגב יהלומים עולים כמו יהלומים

ובאותה נשימה DLS עולה כמו DLS

D.C

בוא תגיד לי בבקשה כמה עולה המגבר המדהים הזה אצל החבר שלך (שאתה כל כך מגן על חברות בינוניות ומטה שהוא מייבא(חוץ מDLS)) היבואן של DLS .

פורסם

שניהם מגברים טובים שיעשו יופי של עבודה.

את הבחירה בין שני המגברים הייתי עושה אך ורק לפי המחיר.. ה JL הוא מגבר טוב וה DLS הוא מגבר טוב מאוד. לכן מה שיותר משתלם לך מבחינת המחיר זה הבחירה הנכונה.

לגבי הסאבים - את ה MB אני לא מספיק מכיר , אבל על ה W6 אני יכול להגיד שמדובר בסאב מצוין שבהחלט הייתי ממליץ עליו בתור סאב SQ.

אסכם את זה במילה אחת או שתיים מגבר החלומות

לא מכיר טוב יותר ולא מכיר איכותי יותר

D.C

לא מפתיע שאתה אומר את זה...:?

מדובר במגבר טוב מאוד . בטח שלא מגבר החלומות ובודאי ובודאי שיש טוב יותר ואיכותי יותר.

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

יש למישהו מוסג כמה הDLS עולה בארצינו הקטנטונת כי בEBAY הוא עולה 420$

אני רוצה להגביר שני סאבים של 500רמס כל אחד

שששששששששש

אני במעקב!!!!!!!

פורסם

ניר להשכלה כללית מילאנו כבר מזמן לא מייצג את DLS לכן הוא כבר לא פונקציה שקובעת מחיר בשוק למותג הזה

בברכה

D.C

אני יודע, כיום זה מיובא ע"י "אהובי שי".

למילאנו עוד מעט לא ישארו מותגים, אחרי שMB-QUART עברו למאקסוניק הם איבדו את המותג.

עכשיו זה DLS.

רק חסר שגם JL יעלם והם ישארו עם אודיוטק-פישר בלבד(בראקס,הליקס).

וימכרו סטריאו לעשירים בלבד.

under construction..

פורסם
השאלה זה כמה כסף אתה מוכן להשקיע.

וכמה באמת חשוב לך מגבר כ"כ איכותי לסאב וופר. במיוחד שמגבר הרמקולים איננו היי אנד או משהו שמתקרב אליו.

תאמין לי שלסאבים האלו תקח לך פייז RS2 גם איכותי , לא דיגיטלי , יתן לך בגישור 500 RMS בלי למצמץ וגם ישאר לך המון עודף בכיס.

תשמע... אני תמיד שואף לאיכות הכי גבוהה עד כמה שניתן, ואני חושב אם כבר להשקיע סכום נחמד במונובלוק

לפחות שיהיה של חברה מעולה, עם אחוז עיוות נמוך, סאונד "חצי אלוהי" ושקט נפשי... שזה לא משהו שארצה להחליף

אחרי כמה חודשים (כמו שקורה לרוב חברי הפורום כאן... חחח)

לגבי ההערה שרשמת על "מגבר הרמקולים אינו היי אנד או משהו שמתקרב אליו", אומנם קיקר לא נחשבת בעיני רבים

כחברה שנמנית עם "חברות היי אנד" הגבוהות ביותר, אבל במקרה הזה תן לי לחלוק עליך, המגבר הנ"ל: SX900.4

הוא אחד המגברים היותר מדהימים שיצא לי לראות (ויצא לי לראות/לשמוע המון מגברים), אז נכון שהשם שלו זה לא GENESIS

אבל האיכות לא כזו רחוקה ממותגי העל... אתה מוזמן לבוא ולשמוע במפגש הבא, ואז תחליט בעצמך ;)

בכל אופן לפי התגובות כאן ולפי חישובים שונים, נראה לי שה - DLS יהיה בחירה מעולה אם לא מצויינת... בשביל מה שאני

מחפש וצריך... ואם ארצה להוסיף עוד סאב, הוא יוכל להרים את שניהם בקלות!

עכשיו השאלה על איזה סאב ללכת... חבל שאנשים לא מגיעים כמו פעם למפגשי האודיו כך שאפשר לשמוע ולהתרשם...

למישהו כאן יש JL W6? MB QURART? או אולי... DLS?!?!

• תוכן חדש...