Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

DLS Monoblock A6 Vs. JL 500/1

tamnam
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6788 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
שלום קיקר

אסכם את זה במילה אחת או שתיים מגבר החלומות

לא מכיר טוב יותר ולא מכיר איכותי יותר

D.C

אני מקווה שאתה צוחק .. כי מה שאתה כותב כאן הוא מביך.

בתור מישהו שכותב על עצמו שהוא מומחה לסאונד , ובתור מי שמתהדר בהמון ניסיון .. מה שאתה כותב מעיד על אטימות או אינטרסים . תחליט אתה מה המוניטין שאתה מעדיף .. אלו כנראה האופציות שלך .

אין ספק שהמגבר הוא מגבר טוב , אולי אפילו טוב מאוד.. אבל אם אתה לא מכיר שום דבר טוב יותר כנראה שאתה צריך לקרוא בפורום ולא לכתוב בפורום. קודם תלמד קצת , אחרי זה תייעץ לאנשים תמימים שאתה מטעה מתוך בורות או אינרסים (שוב , אני מספיק לארג איתך בשביל להשאיר לך את האופציה לבחור).

לעניין - אני אישית אוהב את ה JL - הוא מגבר ותיק אמין וטוב . הייתי מעדיף אותו בזכות המחיר - שני המגברים יעשו עבודה מצויינת לכן המחיר הוא שיקול כאן. אם במקרה אתה חושב להגביר מספר סאבים או משהו בסגנון אז היתרון הוא עם DLS שיתן הספק גבוהה יותר ויודע לעמוד בכבוד באום אחד. מצד שני יש אופציות יותר זולות מה DLS במידה ואתה רוצה הספק גבוה ביותר..

פורסם

ערב טוב מר גנדלף

כן אני צוחק

למעשה אני מתגלגל מצחוק נופל מהכסא מקבל מכה בראש נרגע ומסתכל על התגובה שלך ושוב נקרע מצחוק נופ ל מהכסא מקבל מכה נרגע

טוב זה נהיה כבר מסובך וכואב בראש מהמכות

אני חושב שאני פשוט ייצא מהכותרת הזו כל עוד אני יכול

ערב טוב

D.C

earthquake sound frik

פורסם

Gandlaf...

בסה"כ הבחור הנחמד הביע חוו"ד על ה - DLS, (שזה במקרה מה שבחרתי ללכת איתו, אחרי שבדקתי את כל האופציות הכספיות והתמורה לאיכות)...

אני לא מבין למה אתה צריך לרדת עליו כל כך, נכון יש מגברים הרבה יותר טובים מה - DLS ומ - GENESIS, ועוד ועוד...

בסה"כ העלתי כאן שאלה תמימה על איזה מגבר לפי דעתם של אנשים יהיה טוב יותר, ובעיקר מה התמורה שהוא נותן

אין צורך לרדת לרמה כזו, הבחור אמר שה - DLS הוא "מגבר החלומות", אז למה לא לתת לו להנות מהספק... בשבילו הוא מגבר החלומות ובשבילך זה משהו אחר, בדיוק כמו השרשור שנפתח כאן מקודם "איזו מע' הכי טובה בארץ"?

איזו... כל אחד והטעם שלו, יש כאלו שיאהבו קומפוננט של PIONEER סידרה צהובה ויש כאלו שיאהבו RAINBOW או UTOPIA BE

ב - $7,000, מה זה משנה כמה זה עולה, העיקר שאתה נהנה מהרכיבים ששמת, אם לא תבדוק חפש תשווה..

DC, תודה אגב על ההצעה לבוא ולתרשם, אכן אני אבוא אני מקווה בקרוב, וברגע שיהיה לי את המגבר יהיה נחמד לשמוע

מקירבה ראשונה איך לתפעל אותו נכון. ;)

מקווה שכולם חיים בשלום עכשיו... פיס!

8) ...So When The Sun Meets The Sky

HU: Eclipse CD7100/F.S: Pioneer TS-C720PRS

F.S : Kicker SS65.2/SAmp: Kicker SX900.4

Sub Amp: DLS A6/Sub: JL12W6V2

פורסם
Gandlaf...

בסה"כ הבחור הנחמד הביע חוו"ד על ה - DLS

העניין הוא שמר דיסי היקר הוא הרבה מעבר לסתם בחור נחמד .. אם היית עוקב אחרי הפורום לאחרונה היית מגלה שהכוכב החדש מעבר לשטויות שהוא כותב מבחינה מקצועית (ראה ערך המגבר הכי טוב שיש, מוסיף רמקולים מאחורה ועוד מתווכח עם אנשים שזה עדיף ועוד ) , מעבר לכך שהוא מטעה אנשים בשפתו הגבוהה , הוא מפרסם את המותגים המסוימים DLS אלמני ושוט בצורה אובססיבית ויש לו אינטרס כנראה לעשות זאת ולכן הוא גם נחמד ומציע לך דברים .. זה הכל ..

זה לא אומר שהמגבר המדובר הוא לא טוב. הוא טוב.. אבל אל תהיה תמים למה הוא כל כך עוזר לך..

ולך מר דיסי - התשובה שלך להודעה שלי רק מראה מה הרמה האמיתית שלך . חבל . לדעתי המנהלים צריכים לחסום אנשים שממליצים בצורה אובססיבית על מותג מסוים. אני לא מדבר רק אישית עליך אלה על כל מיני אנשים שדוחפים מוצרים מסוימים מתוך אינטרסים.

אני הגעתי לפורום הזה בתור בור (לפני המון זמן) ובתור בור ראיתי אנשים שכותבים בצורה סמכותית על מותגים מסוימים מתוך אינטרסים. בהתחלה לא יכולתי לדעת מי כותב מתוך מקצועיות ומי כותב מתוך מקצועיות מעורבת באינטרסים. חבל , כי היתרון האמיתי של הפורום זה שאני יכול לבוא ולשאול על מוצר מסוים ולקבל תשובה אמיתית מאנשים מקצועיים מה שבחנות תמיד יהיה את הספק כי הם מרוויחים עלי ויש להם אינטרס למקור דברים מסוימים.

מקווה שהדברים שלי ברורים.

פורסם

gandalf - זה שהוא לדוגמא לא אוהב מורל והרוב כן אוהבים - זה אומר שיש לו אינטרסים לכך שהוא אוהב את DLS וטוען שהמגבר הנ"ל הוא מגבר החלומות? אני לא מבין ממה אתה כל כך מתרגש. אז כתב. לדעתו ולטעמו זה מגבר החלומות. לדעתך לא. מפה ועד ללבקש ממנהלים לחסום חברי פורום כי אתה חושב שיש להם אינטרסים זה כבר ללכת רחוק. הוא טוען כך, אתה טוען אחרת. לשם כך יש פורום.

גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
...ולך מר דיסי - התשובה שלך להודעה שלי רק מראה מה הרמה האמיתית שלך . חבל . לדעתי המנהלים צריכים לחסום אנשים שממליצים בצורה אובססיבית על מותג מסוים. אני לא מדבר רק אישית עליך אלה על כל מיני אנשים שדוחפים מוצרים מסוימים מתוך אינטרסים. ...

תאמין לי שאנחנו משקיעים הרבה מאמץ בלאתר ולנטרל אנשים אינטרסנטים שמה שמעניין אותם זה קודם כל השיווק של המוצר שלהם ורק אח"כ(אם בכלל) לתרום לפורום ולעזור למשתמשים.

גיא, במקרה דנן הוא צודק, המשתמש המדובר הוכח כאחד שעוסק בתחום ובעל אינטרסים לשיווק מוצריו.

איציק.

פורסם

גיא אם עוד לא הבנת שמדובר באיש שיווק שמשווק כמו ספאם אתה טיפה תמים .

ולפותח השירשור , אני לא יודע מה מחירו של הJL בארץ , אבל יחסית להרבה מגברים , הוא מגבר מעולה מאוד , היתרון שלו הוא לא העובדה שהוא עובד עם כול התנגדות , אלא העובדה שהוא שולט בסאבים כמו מגבר קלאס A/B עם המון דאמפינג פאקטור , ועד כמה שאני יודע גם עם slue rate די גבוה . לא הייתי משווה אותו לקסנון או לכול שאר המגברים האלו , הוא עולה על כולם .

האם הוא יותר טוב מהאולטימייט אנני יודע (לא טרחתי אפילו לבדוק את הנתונים שלהם , אני אישית לא אוהב את החברה , ומודה בזה) , אבל אני מציע לך לבדוק , ואם יש הפרש מחירים , תלך על הכי זול מבינהם (במיוחד אם מספיקים לך 500 WRMS).

בברכה יהודה

פורסם

ולטעמי הקסנון 600.1 טוב יותר מהJL.

כמוכן הוא מצוייד בקרוסאובר מעולה של 24DB\סלופ בשיטת לינקוויץ' ריליי.

ועפ"י מיטב ידיעתי פיניקס גולד מודדים את הדאמפינג פאקטור ב50HZ ולא ב1KHZ כמו JL.

בכל מקרה שניהם מעולים ויעשו את העבודה נהדר.

הDLS טוב יותר מהJL ואין על זה בכלל ויכוח, מגבר מונו מעולה.

under construction..

פורסם
ולטעמי הקסנון 600.1 טוב יותר מהJL.

כמוכן הוא מצוייד בקרוסאובר מעולה של 24DB\סלופ בשיטת לינקוויץ' ריליי.

ועפ"י מיטב ידיעתי פיניקס גולד מודדים את הדאמפינג פאקטור ב50HZ ולא ב1KHZ כמו JL.

בכל מקרה שניהם מעולים ויעשו את העבודה נהדר.

הDLS טוב יותר מהJL ואין על זה בכלל ויכוח, מגבר מונו מעולה.

בהחלט כאן אני מסכים איתך עם ניר! אין טעם לזרוק כספים על מונובלוק אלא עם מדובר באיזה ID MAX שכל כך מוזיקלי ואמין פשוט להנות.. ומגבר יותר טוב רק יוסיף.

HU: ADDzest DRX 9255EX / Amp: Audison 4.1K / comp: Focal K2p / Sub: XXLS 10

פורסם

אני אהיה במפגש בצפון,שם תוכל לשמוע את ה-JL500/1 +JLW6 10 שילוב מנצח לדעתי,הדיוק,המהירות והעוצמה.

בברכה.

אריק שחזר מהכפור

• תוכן חדש...