Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6835 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבת שלום לכולם.

חבר טוב שלי מתחיל את לימודיו בירושלים והוא השכיר דירה.

הדירה ריקה כעיקרון, והוא רוצה לקנות מיטה. איפה ניתן למצוא דברים זולים ושלא יתפרקו אחרי חודשיים בירושלים? (עדיף באיזור מבשרת, אבל לא כ"כ משנה).

בלי קשר, אם מישהו מחליף סלון, פינת אוכל או דברים כאלו שהם במצב טוב וחבל לו לזרוק אז נשמח לשמוע.

או שיש לו איזשהיא טלוויזיה חסרת שימוש שהוא מוכן להפטר ממנה במחיר סמלי משהו.

בעקרון הדירה דיי קטנה, אבל נשמח לשמוע על כל דבר.

תודה רבה לכם!

פורסם

את הבסיס הפשוט אפשר לקנות גם ב150 ש"ח.

בקשר למזרון, כשהתחלתי את התואר שלי לפני כ5 שנים הייתי בעשרות חנויות מזרנים/מרכזי שינה / מחסני שינה ומה לא, שכבתי על עשרות אם לא מאות דגמים של מזרנים ,חלקם יקרים מאוד- ואף אחד לא הרגיש מתאים.

בסופו של דבר המזרן הכי נוח לי היה דווקא מזרן של סימונס באיזה 2500 ש"ח , שאחרי מיקוח הורדתי אותו ל1500 ש"ח במזומן כולל הבסיס הפשוט.

(קניתי אותו באיזו חנות קטנה בנתניה ליד תחנה מרכזית.)

המיטה הזאת ליוותה אותי כל התואר ובעלות מצחיקה.

תגיד לחבר שלך ששינה טובה במהלך התואר יש לה משקל חשוב ביותר, לכן עדיף שלא יתפשר על מזרנים מפוקפקים יד 2,

ושכדאי להשקיע קצת יותר.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

בבית יש לו מיטה טובה.

הקטע הוא שלא בטוח שהוא הולך לגור מחוץ לבית למשך כל התואר וייתכן שאף במהלך שנה הבאה הוא יחזור הביתה, ואין כוונה לזרוק 1500 ש"ח על מיטה לשנה אחת שאח"כ לא יהיה מה לעשות איתה.

• תוכן חדש...