Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6718 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום היה חבל על הזמן.

אני ותום התחלקנו בשני מקצים, חצי עם המיאטה שלי וחצי עם שלו.

בשלי היה פאן אדיר של מסלול אמיתי, האצות, קווים וקצת החלקות בסיבובי ה 180 מעלות.

בשל תום היה טרוף אמיתי, רכב שמכוייל ב 120% לדריפטים. היו ממש פניות רבות שנעשו בדריפט מצד לצד, מפניה לפניה.

הייתי בכיף עושה עוד שני מקצים אלמלא הייתי חייב לרוץ לאיזון פרונט שנקבע מראש לשניינו.

אני כבר מת שיהיו שם ארועים מסודרים, מדידות זמנים ואולי אפילו איזה ארוע דריפט מדהים.

גל - אני בספק כמה אנשים יכולים להגיע באמצע השבוע, אבל אולי אם יש זמן מסלול פנוי ניתן לקבוע מראש ימי מסלול בהתחייבות של מינימום אנשים.

אני כבר מת להגיע שוב, אולי הפעם עם המיאטה שלי בכיול הדריפט ;-)

• תגובות 254
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ניב - עכשיו אתה קולט כמה חנון יצאת כשכל פעם דחית את ההגעה שלך למסלול ועוד כשהיה בחינם :shock:

:lol:.

כייף לשמוע את ההיענות של החברים כאן .

גל שיהיה המון בהצלחה ולפי מה שנראה אתה בכיוון הנכון.

אני כבר רואה את טבלת זמני המסלול ושיאיו העתידיים 8).

Not the sound of silence -ABARTH

פורסם

גם אני טעמתי קצת מהמסלול אתמול...והיה טעים!!!

המסלול משלב סוגים שונים של פניות כולל שיקינים, ממש מגניב....מישהו אמר אירופה?טוב כמעט אבל זה הדבר הכי קרוב

למסלול מרוצים אמיתי שיש בארץ,ויש אפשריות רבות לשינוי תאווי,כולל שוליים רחבים ובטוחים לטעויות נהג.

גל,ברכות על היוזמה ושיהיה המון המון הצלחה!!!

נ.ב.

ימי מסלול באמצע השבוע?יכול להיות אחלה...

בברכה

קובי כהן

פורסם

מועדון STI הוא המועדון הראשון שכבר סגר עם גל שני ימי מסלול בחמישי ושישי הקרובים.

נשתף אתכם בחוויות והתרשמות נהגי קטגוריית "המפלצות", בתקוה שמועדונים אחרים יעשו כמונו ויארגנו ימי מסלול.

גל, המון הצלחה במיזם החדש! אנחנו איתך!

שי

פורסם
ניב - עכשיו אתה קולט כמה חנון יצאת כשכל פעם דחית את ההגעה שלך למסלול ועוד כשהיה בחינם :shock:

שמעתי מספיק על השיחים, האבנים בצידי המסלול והחול על המסלול. נכון, זה בטוח היה כיף גם אז אבל מאוד מסוכן, מעבר לעובדה שאם הייתה מגיעה משטרה זה היה יכול להסתיים לא נעים.

אני מעדיף להגיע שזה מאורגן, נקי ובאחריות של מישהו אחר...

מת כבר לחזור לשם :-)

פורסם
שמעתי מספיק על השיחים, האבנים בצידי המסלול והחול על המסלול. נכון, זה בטוח היה כיף גם אז אבל מאוד מסוכן, מעבר לעובדה שאם הייתה מגיעה משטרה זה היה יכול להסתיים לא נעים.

אני מעדיף להגיע שזה מאורגן, נקי ובאחריות של מישהו אחר...

מת כבר לחזור לשם :-)

כמו שטענתי - חנון!!!

סתם :wink:.

צודק אבל עדיין הפסדת הרבה... לגבי אבנים\חול\שיחים - לא זכור לי משהו חריג..

בקטע שהיה "חסום" באבנים פשוט עברנו אותו בEASY..

Not the sound of silence -ABARTH

פורסם

עם כבר משטרה, איך מסתדר המסלול הזה מבחינה חוקית?..

ושיהיה בהצלחה,נשמע טוב:-)

מנהל תחום אופנועי שטח בחברת HM-MOTO, יבואנית אופנועי SHERCO, AJP וRIEJU

פורסם
עם כבר משטרה, איך מסתדר המסלול הזה מבחינה חוקית?..

ושיהיה בהצלחה,נשמע טוב:-)

נוו... אז מבחינה חוקית זה סבבה?

רק מה שחסר כרגע זה תוכנית מוטורית ואני מאושר.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

לצערי נאלצתי להשאר את החמשו"ש האחרון בהגנה על המולדת (או יותר נכון, בשמירה על שער נעול).

מתי המסלול יהיה פתוח פעם נוספת ?

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

• תוכן חדש...