Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6829 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לרכב גולף V5 שנת 2001.

כרגע יש נגן רדיו מיני-דיסק עם צ'יינג'ר שלא קורא MP3 וחייב לעוף.

אני לא יודע מה אני צריך באמת..

אני מניח שזוג אחוריים, קידמיים, אולי סאב ומגבר?

מעבר לכך שלפני כמה שנים אני יודע ש-Rockford נחשבו מצויינים, אני לא יודע יותר מדי בתחום.

אני לא אודיופיל, אבל אני מחפש מערכת איכותית שתחזיק זמן, ותהיה מסוגלת להקפיץ כמו שצריך.

רצוי שתהיה תמיכה בדיסקים של DVD בשביל מוזיקת MP3 על 4GB. מסך אני מניח שלא נכנס בתקציב כמו שצריך.

סאב יתפוס חצי מהתא מטען או שיש כאלה קטנים יחסית שמספקים את הסחורה?

מקווה להשקיע 4000-5000 ש"ח אם זה אפשרי..

אשמח לשמוע הצעות מה כדאי לקנות, וגם על מתקינים באיזור ת"א אם יש.

אני מוכן גם להזמין מ-EBAY כמה חלקים אם זה יוצא משתלם יותר (כמו כן אשמח לדעת מה אחוז המס על מוצרים אלו).

תודה מראש לכל מי שיכול לעזור :wink:

פורסם

היי,

המלצתי לך, בתור התחלה, לעבור על שירשורים דומים לשלך. חיפוש של ערכים "מערכת 5000".

ככה תוכל ללמוד ולראות מהם הרכיבים המומלצים למערכת בתקציבך, איזה עוד פרטים כדאי שתספק לנו, ומהי הקונפיגורציה הטובה לך.

תקרא קצת - לא התשנה הרבה ברכיבים ה"מומלצים". תתאפס קצת יותר על קונפיגורציה ואתה מוזמן לחזור עם שאלות, למרות שאני מאמין שאת רוב התשובות תקבל כבר בחיפוש.

שמתי לב שבחישובים של מה שאתה צריך - לא רשום התקנה. זהו חלק חשוב שיש להקצות לו חלק מהתקציב. זה כולל חיווט, עבודה, כיוון, בנייה עם צריך (למשל קרש למגבר).

נ.ב. סאב הוא חלק מאוד מאוד חיוני במערכת, שלא כמו זוג רמקולים אחוריים. סט קדמי - מומלץ קומפוננט. וסאב לא חייב לתפוס את כל הבגאז', אלא אם כן אתה מאוד מאוד כבד ב SPL (מה שלא נראה לי, לפחות על פי הרושם הראשוני). אצלי ב 206, תיבה של 30 ליטר אטומה לא תופסת יותר מדיי. יש תיבות עוד יותר קומפקטיות, שכמובן מתאימות לסאבים אחרים.

בהצלחה,

יואב

יואב :arrow:

• תוכן חדש...