Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שני קיקרים C12 = SQ ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6848 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חשבתי לעצמי אולי לקנות שני סאבים של קיקר C12 ... ולהתקין אותם בתיבה אטומה וקטנה

מה דעתכם ? איך זה ישמע אם אני מחפש באס נמוך , קראנצ'י ומדוייק ? , ומתמשךךךךך:)

לא לקח את התרופות שלו.

פורסם

בשביל לקבל באס מתמשך תמיד טוב להכניס קצת עיוות למוזיקה:)

[נאמר בהלצה]

בשביל באס מתמשך , צריך לבחור את השירים הנכונים , המונו הנכון ,כיוון נכון , תיבה נכונה ומערכת חשמל טובה.

באס קראנצ'י ומדוייק לא הולכים ממש ביחד , מה שאתה מחפש הוא באס פאנצ'י ומדוייק .

באס נמוך? מונו עמיד וקצת עתודות חשמל.

הכנסת פה כמה דברים שונים.

דובר על הC12 הרבה בנוגע לרמת הSQ שלו.

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

ניסית לבדוק את הסרווין ווגה?

היה לי את הS1200 רק 250 RMS והיה פנטסטי (ושמעתי הרבה) גם חם ועמוק וגם חזק פאנצ'י מהיר ומדוייק מאוד

אם שמעת ואהבת את הסאונד והסגנון יש את הסרווין ווגה ווגה

לצערי לא שמעתי עדיין אבל שמו הולך לפניו :mm_wink:

בהצלחה

אלעד

מי שמפחד מאחד לא מפחד מאף אחד

פורסם

וגה וגה זה הצד השני של הסקאלה מיבחנת דיוק וקראנצי, הוא נותן באס רך, עמוק והרבה הד

ואי אפשר לשים אותו בתיבה אטומה, שאני אומר אי אפשר אני מתכוון לזה, הוא פשוט לא מוציא שום באס (משהו בכיוון של וופר 4" 20W)

אני ניסיתי לעשות זאת עם תיבות מ 18- 70 ליטר.

פעם שעברה שהיה לי את הסאב שלחתי אימייל לסרוין וגה לגבי עניין התיבה האטומה, קיבלתי תשובה שהוא יכול לעבוד (להישמע) רק בתיבה אטומה שהיא מעל נפח ה VAS שלו (137 ליטר) :loco:

ולכן בהמלצות שלהם הם נותנים נתונים רק של תיבות פורטד

ואכן אם אתם זוכרים בתחרות SPL של אוטופרט הוא היה שם בתיבה אטומה בנפח 140 ליטר.

אז למהליץ לו וגה וגה זה כמו להמליץ גיפ למי שמחפש אוטו לגימקאנות.

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

זה ניראה ככה:

dc4671.jpg

אין את זה יותר בחנויות, הפסיקו לייצר אות לפני כמה שנים

סביר להניח שתימצא אותו בארץ כמשומש בעלות של 900-1000 שח.

בכל אופן , לא הבנתי מה מעניין אותך אבל האופי שלו הוא ממש לא מה שאתה מחפש.

הוא נישמע טוב ויש לו באס יפה אבל לא עונה לקטגוריית ה SQ

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

סלט - איזה דבר טעים, המצאה מוזרה. לוקחים כמה ירקות, חותכים אותם - כל הצבעים והכל הטעמים מתערבבים, מוסיפים קצת שמן, פלפל ומלח (לפעמים קצת יוגורט במקום השמן) ויוצא משהו טעים.

קודם כל באס פאנצ'י. זה לא קורנפלקס זה סאבוופר.

אתה רוצה גם באס פאנצ'י וגם באס עמוק ומלטף - לא הולך ביחד ברוב הסאבוופרים.

סאב וופר פאנצ'י - הייתי מציע לך במקום שני C12 שהם לא משהו מי יודע מה אבל הם נותנים תמורה אדירה למחיר, ללכת על רוקפורד P2. אבל הוא פאנצ'י מאוד ולא בדיוק מלטף.

אם אתה רוצה להשאר עם המלטף - תשאר עם הC12.

שילוב של שניהם - לא מדוייק מידי וגם לא מלטף מידי - אינפיניטי קאפה או קאפה פרפקט.

אבל אלה הן ההמלצות שלי.

לגבי SQ - אפשר להוציא תוצאות נעימות לאוזן מC12 והוא מתחיל לדגדג את ההגדרה של עולם הSQ למתחילים.

שני סאבים או סאב אחד זאת שאלה של עוצמה וזאת גם שאלה של יכולת.

בשביל לתת לסאב וופר את היכולת לספר באס מתמשך לאורך זמן צריך שהוא יישב על מערכת חשמל חזקה מספיק - דהיינו עובי חוטים ואלטרנטור ומצבר מספיק חזקים בשביל לספק לסאב וופר את מה שהוא צריך - לזה אלי התכוון בעתודות חשמליות או איך שהוא לא קרא לזה.

ואם אתה מחפש סאב שממש ירד נמוך - אז כבר אולי עדיף שתלך על סאב בודד של 15 אינטש - הבעיה כאן היא שסאבים כאלה שגם שומרים על רמת SQ טובה - עולים הרבה כסף.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...