Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פאנטיק אינדורו 50CC.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4998 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
באותה ירייה וממבט על משתיק האגזוז על צינורו הייתי מעוניין לרכוש ממך את המשתיק -אלוני.

אני מייעד אותו לפאנטיק כשאמצא.

דרך אגב יש לך פאנטיק?

יש ניירות?

"ברוכים הבאים לעולם הטילונים"

אלבום צילומים - http://public.fotki.com/ufd41/

אתר הטילונים הקלאסיים I.C.M וכל השאר - http://icmisrael.com/

פייסבוק - http://www.facebook.com/groups/icmisrael/

פורסם

אינני יודע ספציפית לגבי חלק זה או אחר, אך מזכרוני, הפאנטיק קומפטישן ענק לעומת הדרבי המדובר.

גדול ממנו בהרבה!

עכשיו היה אז לדוד שלי פאנטיק אינדורו, רגיל שהיה קצת קטן יותר ולפי דעתי חולק מכלולים של ג'ילרה מאותה התקופה.

ד"א - בפנטיק אינדורו לכשפתחנו את המנוע שלו התגלתה בוכנה קטנה יותר משל הקומפטישן עם 2 רינגים עליה, וכשפתחנו את הקומפטישן היתה בוכנה גדולה (בקוטר) יותר עם רינג אחד עליה.

בג'ילרה היה מנוע והצורה שלו + הגודל היה בדיוק כמו של הפנטיק אינדורו.

האקסיות: שתי חיפושיות, פורד ברנדה, אלפא 33, אלפא ספרינט, קייזר פריזר cj5, וולוו 121... הנוכחיות: חיפושית גרמניה שנת 71 ועוד איזו שרירנית אמריקאית מנופחת ונוהמת.

פורסם

הפאנטיק קומפטישן היה עם רינג אחד בלבד בוכנה ,המנוע היה זקוק לחריטה בגלל שהרינג היה נשבר

ממה שאני זוכר היה יותר במוסך מאשר בכביש...

בפייסבוק- "המפגש הצפוני לרכבי אספנות"

היום רנו פואגו 1983 :-)

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

האקסיות: שתי חיפושיות, פורד ברנדה, אלפא 33, אלפא ספרינט, קייזר פריזר cj5, וולוו 121... הנוכחיות: חיפושית גרמניה שנת 71 ועוד איזו שרירנית אמריקאית מנופחת ונוהמת.

פורסם

וזה רק 2000 ש"ח.

ועוד לפני מקח וממכר.

פורסם

זה לא אותו אופנוע.

הריידר היה שונה מהותית

האינדורו/קבלרו/קומפטישן היו שנת 83.

אךךךך... הזכרונות הורגים אותי :-D

היו לי גרלי, ג'ילרה 80, קומפטישן, דרבי...

היו ימים

ג.

• על ארבע: ALFA 156 TS + GOLF GTI MK2 8V 19E+GTV 916
    על 2 עם קליפאונים:HONDA VTR-SP2 + YAMAHA YZF-R1 5JJ + SUZUKI RGV250+R750SRAD+ducati 1098++ZX7R+ZXR750
    My pride and joy: 1989 GSXR750RK ONE OF 500-unit limited-edition homologation for World Superbike competition

•  

• 4 שנים מאוחר יותר...
פורסם
יש למישהו ניסיון עם שיפוץ של כזה כלי?

עד כמה קשה להשיג חלקים? מנוע??

יש עוד אקזמפלרים בארץ? יש סיכוי למצוא כלי שני לחלקים?

תודה מראש לעונים.

מה עם הפאנטיק אחי?

אני מחפש אחד כזה לחלקים,מעוניין למכור?

מכיר אולי?

• 6 חודשים מאוחר יותר...
  • תוכן חדש...