Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שלט הגה בקליאו ספורט mk2

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6827 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי קליאו ספורט 2003 ובה מותקנת המערכת המקורית (רדיו דיסק) ושלט הגה מקורי. מידי פעם שלט ההגה פשוט לא מגיב ובמצב זה הכפתורים על הרדיו עצמו כן מגיבים. הדבר קורה באופן אקראי, מידי פעם בצורה לא מוסברת. בדקתי את חיבורי הפלגים של הרדיו והכל נראה תקין. נאמר לי שהבעיה מוכרת בקליאו ספורט וקיימת גם ברנו לגונה, לה יש מערכת מקורית + שלט זהים. דרך אגב, בקליאו הקודמת שלי, ספורט mk1, היה רדיו מקורי (טייפ, לא דיסק) ושלט הגה מקורי, שונה במעט מזה שב - 2003, והוא עבד בצורה מושלמת.

אם מישהו נתקל בתופעה או מכיר את הבעיה אשמח לשמוע.

פורסם

גם לי ייצא לקרוא בקליאוספורט הבריטי שקיימת בעייה והשלט נדפק. תוודא שזה אכן השלט ואז תעוב ב-EBAY הצרפתי והבריטי אחרי אחד חדש כזה. לפעמים הם צצים למכירה.

מזל טוב על הרכישה "ואישתך" לשעבר בידיים טובות.:wink:

Veni Vidi Vici

פורסם

תודה רבה, אחפש ב - EBAY, אם כי אני עדיין לא משוכנע שהשלט הוא הבעיה.

אני בטוח ש"אשתי" לשעבר בידיים טובות, ולי יש "אשה" חדשה וזה תמיד מרגש אותנו הגברים...

פורסם

החדשה אכן מעודנת יותר ומרוסנת במעט, ממש כפי שאומרים, אך היא בהחלט מהירה ומהנה מאד. פחות עצבנית, יותר חלקה ואיכותית, "בוגרת". tvr - אתה עמוס? קצת קשה לי עם כל הכינויים האלו...

אשמח למפגש מרובה קליאוסים.

• תוכן חדש...