Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מהי המכוניות היקרה בישראל?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6836 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בנמל ת"א ראיתי השבוע M6 עם לוחית צהובה ככה שה-M5 כבר ירדה מהפרק.

אם אני זוכר נכון אז נסעה לידי לפני כשנתיים SL AMG.

• תגובות 58
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

יש גם את ה G55 AMG החדש.

בטח לא כסף קטן.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
אם התמונה הזו אמיתית ובישראל, הM6 ירדה מהפרק.

זה לא בארץ וזה לא מספר ישראלי בכלל.למרות שהיו פה שמועות על אוסטין מרטין.

ואגב,מה עם הפרארי 575?

פורסם
discover, מה עם CL63AMG? אגב ראיתי יותר מSL AMG אחת.

M5 יש גם לבנה 2007. הA8 W12 היא לא של סמי עופר אלא של עידן עופר שגם מתהדר בלוחיות דיפלומטיות.

אתה רואה DISCOVER? גם לעידן יש אבא טוב שקונה לו אוטו יפה.:wink:
פורסם

כן, אבל כמו האבות שקונים לילד אופניים ובסוף משתמשים בהם בעצמם, גם אבא-סמי כנראה אוהב לקחת את האאודי לסיבוב. ראיתי אותו יוצא מה-A8 המדוברת ליד מסעדה (הוא לא נהג כמובן, בשביל זה יש נהג-בוס). עידן עופר לא היה שם, אבל כן היה איתו שגריר איטליה (או מדינה אחרת, לא זוכר) שחנה ליד האאודי את הג'יפ השגרירותי.

פורסם

נו בחיאט.

אם היה לבן שלך A8 W12 לא היית לוקח אותה לסיבוב מידי פעם?

אני די משוכנע שראיתי פעם את האוטו הזה לפני השתלבות לכביש שמוביל לנתב"ג.

GS300.

פורסם

יש בארץ מייבאך כסופה שעולה בסביבות ה 5 מיליון (מהצפון)

הייתה גם את הפרארי, אבל היא הייתה לצורך צילומים אז אני לא יודע אם זה נחשב.

אה, והיה מישהוא שהיתכוון ליקנות את הקאררה GT אבל אני לא בקשר איתו יותר אז לא יודע מה ניסגר איתו בסוף (6.5 גלינג גלינג ישראליים).

וכמו שפיתגם סיני עתיק אומר: "אם אין לך משהוא חכם להגיד - תגיד פיתגם סיני עתיק אמר"

פורסם

doren02, לא ראית שגריר אלא ראית את הרכב השני של עופר, הקאיין נכון? מדובר בקאיין עם לוחיות דיפלומטיות שקיבל מהשגרירות של צרפת משום שהוא קיבל את תואר דיפלומט הכבוד.

פורסם

נתחיל?

נתחיל...

בנמל ת"א ראיתי השבוע M6 עם לוחית צהובה ככה שה-M5 כבר ירדה מהפרק.

אם אני זוכר נכון אז נסעה לידי לפני כשנתיים SL AMG.

יש כמה וכמה M6 בארץ. אני ראיתי אישית 2 כאלה במתחם הבורסה בר"ג חונות אחת ליד השני (עד שלאחת מהן נכנס מישהו ולחץ על הגז הרחק לעבר השקיעה).

SL55 AMG יש בארץ כמה וכמה, אבל המחיר יחסית "זול".. מליון ו600 אלף שקלים לפני תוספות.

זה לא בארץ וזה לא מספר ישראלי בכלל.למרות שהיו פה שמועות על אוסטין מרטין.

ואגב,מה עם הפרארי 575?

האסטון מרטין שבתמונה אינה בעלת מספר ישראלי, היא בעלת מספר הולנדי.

פרארי 575M יש למיכאל לוי (הבעלים של סמל"ת ולשעבר יו"ר אלעל). אבל היא בייבוא אישי (בערך..). זה לא נחשב :)

discover, מה עם CL63AMG? אגב ראיתי יותר מSL AMG אחת.

M5 יש גם לבנה 2007. הA8 W12 היא לא של סמי עופר אלא של עידן עופר שגם מתהדר בלוחיות דיפלומטיות.

אני לא זוכר בדיוק מה שם הדגם של הCL החדשה, אם זה 63AMG או 65AMG.

אבל בכל מקרה, אם אתה מדבר על AMG מהדור הקודם, אז לא. היא הייתה יותר זולה ועלתה באיזור ה1.8 מליון שקל לפני תוספות מיוחדות.

אתה רואה DISCOVER? גם לעידן יש אבא טוב שקונה לו אוטו יפה.:wink:

מה אתה רוצה בדיוק שאני אראה?

משפחת עופר מחזיקה את שתי הA8 W12 היחידות בארץ (לפחות בייבוא רשמי).

ועידן עופר לא היה צריך את אבא שלו בשביל שיקנה לו.. היא מרוויח מספיק בזכות עצמו (כמובן שהוא מקבל מימון מאבא שלו בשביל העסקאות, אבל זה כבר סיפור אחר).

יש בארץ מייבאך כסופה שעולה בסביבות ה 5 מיליון (מהצפון)

הייתה גם את הפרארי, אבל היא הייתה לצורך צילומים אז אני לא יודע אם זה נחשב.

אה, והיה מישהוא שהיתכוון ליקנות את הקאררה GT אבל אני לא בקשר איתו יותר אז לא יודע מה ניסגר איתו בסוף (6.5 גלינג גלינג ישראליים).

אין בארץ מייבאך. שום מייבאך. לא 57 ל62 ולא 57S או 62S. נאדה. כלום. הייתה בארץ פעם אחת ל"נסיעות מבחן" לכמה לקוחות פוטנציאלים. הרכב נדפק והוחזר לגרמניה.

אף אחד עוד לא הסכים לשלם 4.5 מליון שקל בשביל לנסוע במייבאך בכבישיה המשובשים של ארצינו.

הפרארי מהצילומים הייתה עם לוחית זרה, משמע לא שולמו עליה מיסים, משמע היא "ממש לא" יקרה (פחות ממליון שקל) ולא נחשבת רכב ישראלי.

אין שום קררה GT בארץ. אפילו לא הייתה כוונה להביא. אז נכון שפירסמו בעיתון שמישהו מתעניין, ונכון שאמרו שליבואן יש 2 הקצאות לקררה GT לארץ. אבל הכל דיבורים.

היה אדם אחד שהתעניין על הזמנה של הרכב דרך הסוכנות בארץ ולקבל אותו בגרמניה. ככה שהוא לא משלם את המיסים הישראלים מצד אחד ועוקף את כל התור הארוך ארוך ארוך שהיה לקררה GT במדינות אירופה וארה"ב.

למיטב ידיעתי, המהלך ה"נועז" לא יצא אל הפועל.

אני עדיין דובק בגרסאתי שהCL החדשה בגרסאת הAMG שלה היא הרכב בעל מחיר המחירון הרשמי הגבוהה ביותר בארץ.

ואילו הA8 W12 של סמי עופר היא הרכב היקר ביותר שנוסע על כבישי הארץ והגיע לכאן בייבוא רשמי ולא פרטי.

חג שמייח ושלום על ישראל.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

• תוכן חדש...