Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6853 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי מערכת שאני רוצה לשים ברכב והיא יותר קטנה מהמקורית של הרכב המערכת היא מסך של dvd touch

כמו בתמונה

השאלה היא אם אני יכול לבנות דבר כזה כמו בקישור לבד

Toyota Avensis

תודה

o1_7_79536_20070923190934.jpg

פורסם

אני תמיד בעד עבודה עצמית , אני מקווה לעשות תמונות ולעדכן את הרשרשור שלי (עשיתי בניות חדשות.)

אבל במקרה הנל' לדעתי לך למתקין מקצועי .

מאיפה אתה בארץ?

:twisted: ...............:twisted:

למכירה VCVR עם תיבה מקורית! דנדש!

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=165846

diverdolphins.gif

פורסם

תהייה בקשר בתחילת שבוע ביום א ונשמח לבדוק לך שהכן קיים מתאם בארץ אם לא תמיד ניתן לבנות.

וחג שמח

אוסף ביתי :-)קפריס הרטופ1966,מנוע V8 8)טנדר GMC אפא'צ 1964 מנוע V8 :-P רכבים בבניה ואיבזור לאחרים.

פורסם

EBAY בדרך כלל זה ה"מוצא האחרון" שמוצאים בו הכל בסופו של דבר.

או יבואן הרכב שלך.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

תגידו מצאתי קיט שמתאים לקורולה עכשיו לא רשום קורולה רניקס אתם יודעים אולי אם זה אותו דשבורד יש להם??

תודה

פורסם

יחיאל הוא רשם שהוא מנתניה 8).

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
  • תוכן חדש...