Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6825 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים יש לי שאלה בעיקר לכול בוני הקיטים למיניהם מסיבי -זכוכית

האים ניתן לתקן חורים\סדקים בדש-בורד בעזרת דבק אפוקסי {מריחה והנחת יריעות סיבי זכוכית ו\אל- בד}ולאחר מיכן שיוף והדבקת וויניל או עור או בד ??

פורסם

אם הסדקים לא גדולים ומדובר במשהו יחסית זעום אז אולי מבחינה כלכלית ישתלם לך להזמין כיסויי לדשבורד , כידוע לי אפשרי להזמין כזה אצל "הפרסי" בת"א.

למכירה : סט מזרקים דנסו בהספק 230CC במחיר שפויי , ניתן לפנות בה"פ.

פורסם

אני מדבר ממש על חידוש מצב מפוצץ לחלוטין ,ניראה לי שעם הדרכה מתאימה וידיים טובות ניתן להגיע לתוצאות מקצועיות .

השאלה אם דבק אפוקסי במריחה על הדש לא יתנתק עם הזמן ואז חזרנו לנקודת ההתחלה עם הרבה עבודה מצד שני כמו שאני מקווה אם החיבור יהייה חזק מדובר בדש יותר טוב מחדש ולאחר ציפוי וויניל גם יראה כך בהבדל אחד הוא בחיים לא יתפוצץ.

למי שייש נסיון בחומרים הנ"ל נא להגיב מדובר ברעיון שאם יהייה מוצלח יפתור לחלוטין את הבעייה

פורסם

תודה על ההפנייה קיבלתי הרבה רעיונות {גם ראיתי שהעלת אותו בשרשור חדש }.

אבל השאלה שלי אם פיברגלס ודבק לא יתנתקו מהדשבורד ??

ואם למשהו יש שרשור של תיקון \שיפוץ דש בורד קומפלט שיעלה שרשור או יפנה {עשיתי חיפוש לא מצאתי}

פורסם

אם זה שבר לא הייתי סומך על אפוקסי !

אם זה סתם סדק אפוקסי יהיה טוב

אתה יכול לעשות הכל עם פיבר ! תיקון \ שיחזור \ אפילו בניה של דשבורד

למכירה , מגבר 2 ערוצים , 2מגברים 4 ערוצים , 2 מגברים מונובלוק, מחשב נייד ,קרוס 3 WAY , פורטים , מידים אילייט , רמקולים פולק אודיו לבית , בקיצור הכל לחץ כאן

פורסם
מה זאת אומרת ,?מה אפוקסי לא יחזיק פלסטיק של דשבורד

השאלה שלי היא פשוטה האם דבק אפוקסי או שם של דבק אחר בהנחה שאני רוצה לתקן רק את החלק העליון \חלק ממנו ולא רוצה שבמשך הזמן? הדבק יתנתק ,תודה לכול העונים.

פורסם

אני הבנתי שהפיבר לא מתחבר כל כך טוב לפלסטיק,אני עצמי גם משפץ עכשיו את הדש שלי(שני חורים מרמקולים),בהתחלה ניסיתי לשים את זה ישירות זה לא כל כך החזיק עכשיו אני ממלא את החורים בפוליאורטין(קצף כזה שמשתמשים בבניה למשקופים של החלונות והדלתות) ועל זה אני אניח את הפיבר אם הפוליאסטר,בונדו,ואז צביעה.

פורסם

תודה,אני שואל בעיקר לגבי הדבק ,זה מה שחשוב לי כי אפשר להשתמש גם באל -בד או קרטון דק או החומר בידוד הלבן שמשמש לעטיפות מוצרים ,במקום הפיבר שגם מסוכן בשיוף.

פורסם

לחבר

לשאלה המקורית שנשאלה בתחילת השרשור

בהחלט כן

שילוב של שרף אפוקסי עם בד יעודי (רק בד שתי וערב לא סיבי זכוכית) אכן יחליקו את הסדקים,

הנח שכבה אחת של בד כדי לאפשר גמישות

יש למרוח סוכן קישור על הויניל קודם מריחת האפוקסי(פריימר פלסטיק)

יגאל

• תוכן חדש...