Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6810 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם. אני מחפש תפוח לידית הילוכים לרנו קליאו של בני, היום אחרי אין ספור חיפושים מצאתי בסוכנות רנו במחיר:evil:260+מע"מ

כמובן לא רכשתי בשלב זה מה אתם יכולים ליעץ?

(קראתי שרשורים בנושא אבל אין שם יותר מידי פרטים היכן...)

תודה

פורסם

אמנם 260 ש"ח + מע"מ הוא סכום מקומם, אבל ללכת לחפש בפרוקיות כדי לחסוך את ההפרש ולקבל חלק משומש שאין לדעת את מצבו - לי לא נראה שזה שווה את הטירחה.

ממליץ לחפש באינטרנט חלק חדש ובמחיר מופחת.

פורסם

יאיר בוקר טוב,ניתקלתי במודעה ביד 2 של מכירה של ידית יפה ספורטיבית של רנו ,ניראה לי משתלם ביחס למחיר ולעובדה שהיא חדשה.[המחיר הנידרש 150 שח]

אם תרצה לדעת יותר פרטים פנה בה"פ ואני יפנה אותך לעסק]

ידית רנו.jpg

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

התפוחים הללו יוצאים מאוד קשה ממקומם לפעמים צריך ממש לחתוך אותם לכן אופציית הפירוק יורדת, בקליאו יש את המנוף של הרוורס מתחת לתפוח ולכן תפוח לא מקורי עלול להפריע.

פורסם

אסף, הידית אכן יפה וספורטיבית, אבל היא לא חוקית - אין עליה סכמה של ההילוכים.

אני מסכים שהחוק הזה דבילי, אבל הוא עדיין קיים.

יאיר, קח בחשבון שאת הידית החלופית רצוי להתקין במוסך מורשה, שכן פירוק המנגנון של הרוורס

מחייב ניסיון מסויים וידע מוקדם. במצב כזה, יתכן והם לא יסכימו להרכיב חלק שלא נקנה אצלהם.

אופציה נוספת היא לבקש עזרה מאחד המומחים לרנו בפורום. במידה ותמצא ידית מתאימה, סביר

להניח שהם יוכלו לעזור לך בהרכבה.

לגבי קניית ידית חדשה, מומלץ לחפש ב-eBay הבריטי. יש שם שוק גדול לאפטרמרקט.

בהצלחה. 8)

פורסם
אסף, הידית אכן יפה וספורטיבית, אבל היא לא חוקית - אין עליה סכמה של ההילוכים.

אם אין מפה על הידית אז אפשר שתהיה אחת ברכב

(על דף למשל)

"I teach the fools some basic rules"

פורסם

אוקיי התייחסתי לידית בלבד,לא לחוק.

כיום כימעט כלום לא חוקי.

גם הפילטר פתוח והדוד זרימה חופשי אצלי ואצל רבים נחשבים ל"לא חוקי".

זה לא מפריע לנו להשתמש בהם.

וכשמדובר במשהו אלמנטרי ופשוט כמו ידית הילוכים[אל אף שהדבר לא חוקי בארצינו] אני לא רואה שום דבר מיוחד לא להשתמש בידית הנ"ל מעבר לעובדה שהיא אינה כוללת מספרים.

אם הדבר אינו מפריע לפותח הדיון,אז לדעתי האופציה שהבאתי כאן היא מאד ראויה הן לתמורה והן למחיר.

על כל פנים-המון בהצלחה.

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

אם הדבר אינו מפריע לפותח הדיון,אז לדעתי האופציה שהבאתי כאן היא מאד ראויה הן לתמורה והן למחיר.

מסכים בהחלט, ולפי התמונה היא גם אמורה להיות די נוחה לשימוש.

פורסם

תודה על ההסברים כנראה בלית ברירה אגש למוסך בשבוע הבא ואחליף אותה במה יומלץ לי על ידיו.

דרך אגב אכניס עוד שאלה: טימינג בקליאו 95 כל כמה עושים? והאם ידוע לכם המחיר? אני לא רגיל לטפל במכוניות כה ישנות.

(רכב שנרכש על ידי לבני הסטודנט)

תודה

יאיר

.

פורסם

יש לי קליאו 95 בעיקרון אני לא בטוח לגבי כל כמה קילומטרים צריך להחליף טיימינג אבל אני יכול להמליץ לך פשוט להחליף כי זה הרבה יותר זול ממנוע ואתה כנראה לא יכול להצביע מתי נעשתה החלפה אחרונה ועל ידי מי.

בכל מקרה לגבי מחיר אני שילמתי 600 כולל מע"מ על טיימניג, מחזיר שמן פולי תחתון + רצועות אביזרים המחיר כולל עבודה ונעשה במוסך מורשה (לא יבואן).

הרצועות היו יפניות (ראיתי אותן במו עיניי) אני לעולם לא עוזב את הרכב לבד במוסך, ואני ממליץ לכולם לעשות זאת.

כרגע יש לי 215000 קילומטר ונוסע יופי טפו טפו טפו.

גילעד

נ.ב

אתה מוזמן לכתוב לי לפרטי אני אוכל ליעץ לך לגבי עוד כמה דברים ברכב כולל מחלות למינהם ומחירים.

למרות שנכנסתי למוסך, כמה פעמים, בעיקר לישור קו הרכב לא איכזב פעם אחת.

:turn-l:מכונאי וחשמלאי אופנועים מוסמך :turn-l:

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

הי

אז דאגתי לכך שיוחלף הטיימינג + מותחנים באותו היוםהוחלפו כל החגורות האחרות שיש לחדשות והוחלפו 2 צינורות מים והוחלף תומך גיר "בצורת משקפיים" לא זול אבל עכשיו אני רגוע שלפחות בני לא יתקע על תקלוה שלחגורות.

ידית או תפוח עדיין לא מצאתי ,בפירוקיות לא מתלהבים ואפילו נראים אפטים לדעתי הם מתפרנסים מדברים גדולים ולא מידית זו או אחרת.

לכן אני ממשיך לחפש לו ידית או תפוח, עכשיו ראיתי שהגומי שעוטף את הידית קרוע גם הוא.

מי שמכיר ויכול ורוצאה לעזור בהכוונה אני כאן..

פורסם

מתוך סקרנות - כמה עלה הטיפול ?

ולגבי ידית הילוכים - מכיוון שמדובר במשהו בין קוסמטי-לסופר פונקציונלי, ובכלל שזה כנראה יחזיק יותר זמן מהרכב עצמו, אולי כדאי לנסות להתגמש עם המחיר של המוסך (נסה לברר טלפונית בכמה מוסכים מורשים) ולמרות שעדיין סביר להניח שתשלם 200 ש"ח עבור חתיכת חומר פלסטי, לפחות זה ירגיש נורמלי ולא פרטאץ'. מה זה 200-250 ש"ח לחלק ל ?

בהצלחה.

• תוכן חדש...