Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרה: קליאו ספורט 2001

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6827 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
חבר'ה, מה הסיבה שרוב הקליאו ספורט הנמכרות בארץ הן עם יד כ"כ גבוהה? ( 4-5 )

אותה סיבה שרוב המכוניות הספורטיביות בנות 5-7 שנים הן עם יד גבוהה: רכב ספורטיבי סובל מתחלופה גבוהה של ידיים, ברוב המקרים.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תגובות 138
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
חבר'ה, מה הסיבה שרוב הקליאו ספורט הנמכרות בארץ הן עם יד כ"כ גבוהה? ( 4-5 )

בגלל שזה רכב לא מוצלח שאינו נותן תמורה למחיר ולא מצדיק את אחזקתו :wink:

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם
כספר, לא הצלחתי למצוא איפה אתה מדבר על זה.....

אני מסכים שצריך להנות מהרכב ולא לחשוב על למכור, אבל אחרי שנוסעים על הרכב תקופה מסויימת אפשר לשקול הצעות שאי אפשר לסרב להן.

אני אישית עדיין בשלב הסירוב. אבל אם בעוד שנה - שנתיים אני אקבל הצעה של 20 מעל אני לא חושב שאני אפסול זאת על הסף.

לא הבנתי מה אתה רוצה ממני. אתה הסכמת עם דעה X ואני הסכמתי עם דעה Y, זה לא אומר שאתה לא חושב לפעמים Y ואני לא חושב לפעמים X.

התגובה שלי היתה הסכמה גרידא עם מישהו אחר ולא התרסה נגד הדברים שלך, זה פשוט נראה לי מצחיק לרשום אותו דבר אבל לציטוט שונה.

מז"ט לרוכש הקליאו ועוד בצבע בורדו...אתה מוזמן לבוא למפגש ביום חמישי הקרוב להכיר את המשפחה החדשה.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

אני מסכים שצריך להנות מהרכב ולא לחשוב על למכור, אבל אחרי שנוסעים על הרכב תקופה מסויימת אפשר לשקול הצעות שאי אפשר לסרב להן.

אני אישית עדיין בשלב הסירוב. אבל אם בעוד שנה - שנתיים אני אקבל הצעה של 20 מעל אני לא חושב שאני אפסול זאת על הסף.

אייל, אז אתה בעצם מצדיק אותי.

אין שום סיבה שאני אמכור את הרכב אחרי שהוא רק 4 חודשים בבעלותי. אין שום סכום רלוונטי (גם לא 20K מעל) שיזיזו אותי

מהקליאו כרגע. הקליאו הייתה בגדר "חלום" עוד לפני הלאון. וגם אם אמכור אותה בסכומים האלה, עקב היותי חייל וסטודנט,

אין לי שום אפשרות להוסיף כסף ולקנות 'משהו יותר טוב'. אז, גם ב-60K, אין שום רכב מהנה/שווה/טוב/מרגש (ועוד אין ספור תיאורים...)

שאני יכול לרכוש במקום הקליאו.

לא עברו שנה שנתיים כמו שאתה טוען, ואולי אז הייתי שוקל את ההצעה לכיוון אחר.

מצב שונה היא הם הלאון הקודמת ולכן היא נמכרה. מה גם, אני יודע שהיא נמכרה לידיים אוהבות ומטפלות- ככה שהיה לי יותר נח

למכור אותה בצורה הזאת.

מקווה שהבהרתי את עצמי.

ולרוכש החדש, אכן מזל-טוב! עשית בחירה מעולה.

כמו שגיא אמר- אתה מוזמן בשמחה למפגש יום חמישי (ראה נושא נפרד).

בעבר: יאריס TS , פולו GTI , לאון 4 20VT , קליאו ספורט MK1.

היום​: טסים לחו"ל כדי "לנהוג" מדי פעם.

פורסם
סתם תהייה למה העברת בעלות באוקטובר?

בכל מקרה כמו שכבר אמרו כאן תחתום על זכרון דברים במהירות האפשרית ( למרות שהבעלים לא נשמע כמו מישהו שבשביל 2K יעשה כזה קטע )

באוקטובר יהיה לי את כל הסכום הנדרש לרכישה (הוא קיים, רק צריך לחכות שהוא יהפוך לנזיל) ואכן נכתב זכרון דברים.

תודה לכל המברכים! כמו שכבר אמרתי אני עובד במפגש! :| אבל בתור בן אדם שנושא הרכב זה חצי מהחיים שלו אני בהחלט מתכוון להיות חלק פעיל במשפחה.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

וואלאק תיהיו בריאים...

בסכומים שאתם מריצים פה מעל המחירון אני מעיף את האוטו ונותן את האישה על הדרך.

אם הצעת המחיר שקיבלת היא לא רציונלית יחסית לשוק אז למה לא למכור את האוטו?

נניח שבשוק נהוג לשלם על רכב מסוים 7K מעל המחירון ומישהו הציע לך 30K מעל המחירון.

אפילו אם במחיר של הרכב + 30K אין משהו טוב יותר שאפשר לקנות, עדיין העיסקה משתלמת. פשוט תחפש את אותו הרכב שוב ותשלם עליו מחיר נורמלי. גם אם תקנה אקזמפלר פחות שמור, תשקיע בו ותהפוך אותו ליותר שמור.

אומנם כאב ראש, אבל בשביל 20K ש"ח לא הייתם מסכימים לקבל קצת כאב ראש?

(מה שרשמתי לא תקף על רכבים לא נפוצים בעליל, ע"ע קוראדו או GTI דור שני).

נכון שרכב בשבילנו זה תחביב ולא עסק, אבל בחיית דינק, קצת פרופורציות.

Back to the original - NC again.

פורסם

TB, הם "יוצרים לעצמם שוק"...

זה הכל.

דומה מאוד למה שאנשים עם מיאטות עושים (אמר זה עם המיאטה לשני עם המיאטה) :wink:

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

כן, זכור לי פה שאיזה מישהו רשם שהוא קיבל הצעה של 45K מעל המחירון על המיאטה שלו.

זה היה בערך שבועיים אחרי שקניתי את המיאטה שלי במחירון (בזמנו אפשר היה להשיג NB במחירון...).

אמרתי לו שיביא לי הצעה אחת של 10K מעל ואני מוכר את האוטו באותו היום.

מה איכפת לי, הייתי קונה אחרת...

Back to the original - NC again.

פורסם
באוקטובר יהיה לי את כל הסכום הנדרש לרכישה (הוא קיים, רק צריך לחכות שהוא יהפוך לנזיל) ואכן נכתב זכרון דברים.

תודה לכל המברכים! כמו שכבר אמרתי אני עובד במפגש! :| אבל בתור בן אדם שנושא הרכב זה חצי מהחיים שלו אני בהחלט מתכוון להיות חלק פעיל במשפחה.

תגיד במקרה הקליאו הבורדו שקנית חיפאית?

פורסם

TB - אם המחירון X ונותנים X+30K, מוכרים כמו גדולים.

מצחיק אותי שרוב בעלי הקליאו מסתכלים כל הזמן על המחירון... מי שדואג כל כך למחירון, קונה קורולה ולא קליאו ספורט.:?

גיא, אמרתי לך שצריך יום מסלול בערד.:wink: נראה כי חלק לא מבוטל של בעלי הקליאו בכלל לא יודעים איך הרכב יודע לרקוד ולכן מתמקדים כל הזמן במחירון. בחנוכה קבענו ? אני יכול לארגן חלק מהלוגיסטיקה.

Veni Vidi Vici

פורסם
TB - אם המחירון X ונותנים X+30K, מוכרים כמו גדולים.

מצחיק אותי שרוב בעלי הקליאו מסתכלים כל הזמן על המחירון... מי שדואג כל כך למחירון, קונה קורולה ולא קליאו ספורט.:?

גיא, אמרתי לך שצריך יום מסלול בערד.:wink: נראה כי חלק לא מבוטל של בעלי הקליאו בכלל לא יודעים איך הרכב יודע לרקוד ולכן מתמקדים כל הזמן במחירון. בחנוכה קבענו ? אני יכול לארגן חלק מהלוגיסטיקה.

בחנוכה אני על הציר ניו יורק- טורונטו- פילדלפיה על איזה פונטיאק G6 מושכרת.

כדי לדעת איך הקליאו רוקדת לא צריך ערד, צריך לכוון שעון מעורר ל-5 בבוקר ביום שבת ולהגיע לאזור שער הגיא...

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

לפי רמת האטרקטיביות של הרכבים החדשים, הספורט (2001) נשארת אצלי עד סופה (בשאיפה סוף לא מר). בקרוב אני מוריד אותה מדרג מכונית יומיום שלי למכונית יומיום של אשתי (היא בקושי נוסעת) ועובר ל-B4 (ידנית) למען יאריכון ימיה של הקטנה.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6827 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...