Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6870 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

הבנתי שיש אפשרות לקבל הנחה על תדלוק קבוע באותה תחנה או באותו חברה באמצעות כרטיס מיוחד.

השאלה היא איך מקבלים כרטיס שכזה וכמה הנחה הוא נותן??

ניסיתי כבר לקבל בתחנת דלק בנווה נאמן ששם אני מתדלק קבוע אבל ההנחה היחידה שהוא רצה לתת זה מחיר תדלוק עצמי בשירות מלא.

אני יודע שקיימת הנחה של כ-60-70 אגורות לדלק 98 בתחנות השונות, השאלה האם קיימת הנחה דומה או יותר נמוכה קצת לדלק 95??

למישהו יש ניסיון עם העניין??

תודה

נדב

נדב - [email protected]

למכירה אוסף ענקי של דגמי מכוניות - *52 דגמים*

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=1730383#post1730383

פורסם

מתעלק על השרשור... האם יש סכום חודשי מסויים שממנו מקבלים הנחה על הדלק?

אנחנו מתדלקים בסביבות ה1500-2000 ש"ח בחודש (בנזין 95), יש אפשרות להנחה כלשהי?

פורסם

נדב, תקן את הרכב קודם אחרי זה תסע לתדלק.

קיימת סוג של הנחה שאם הבעלים רוצה הוא יכול להביא לאדם זה או אחר,בידיוק כמו שוק סיטונאי.

לבעלים יש סכום שהוא יכול לרדת אליו כלומר לדוגמא: יש לי חנות ואני קונה שק אורז מהסוחר ב35 שקל שיהיה לי רווח אני מוכר ב-45 כדי שיהיה תחרות עם חנויות אחרות אני מוריד ל-43,אך עדיין נשאר עם רווח בכיס כמו כן אני יכול לרדת עד 35 שקלים אבל מה בעצם אני ירוויח כאן ?.

בעלי תחנות "מרוויחות" נוטות לכבד ולהיות פתוחים לגבי כמות אנשים שמתחייבים לתחנה אך הם לא יורדים מגבול ה-35 אגורות לליטר,כמובן שיש פרוצדורה מסויימת שאיני בקיא בא אבל אפשרי להגיע להסכמים עם מנהלי תחנות דלק.

מאיפה אני יודע את זה ? מכר (חבר קרוב-רחוק) רצה להיכנס שותף בתחנת דלק באיזור אשדוד, חלק מהזמן במהלך הבדיקות שהיתי במחיצתו.

פורסם

אני מחזיק בכרטיסי תדלוק של דור עבור עוסק מורשה שלושה רכבים.

קיבלתי הנחה של 25 א"ג.

הנתי שקיום יש גם הנחות יותר טובות, כולל שמועה ששמעתי שאפשר לקבל מסונול 30 א"ג הנחה.

בהצלחה

מי שנוסע על

ביודיזל

לא משתולל כל פעם שמחירי הדלק משתנים

פורסם

סונול לא עובדים עם לקוחות פרטיים.

לאחרונה שקלתי את המשך ההסדר שלי עם חברת דלק תוך בחינת האפשרויות העומדות בפני עם שאר חברות הדלק.

המסקנה: העיסקה עם דלק עדיין הכי משתלמת שניתן למצוא.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

באיזור נתניה (בעיקר באזור אזור התעשיה הישן) לא חסרות תחנות שבתדלוק עצמי (ובחלקן אפילו בתדלוק רגיל) יש הנחה של 30 אגורות, מול הכניסה לכפר יונה יש תחנה עם הנחה של 35 אגורות

פורסם
באיזור נתניה (בעיקר באזור אזור התעשיה הישן) לא חסרות תחנות שבתדלוק עצמי (ובחלקן אפילו בתדלוק רגיל) יש הנחה של 30 אגורות, מול הכניסה לכפר יונה יש תחנה עם הנחה של 35 אגורות

אתה מדבר על התחנת "סונול" שצמודה לקפה ג'ו/קפה בדרך??

עוד דבר חשוב זה הבטחון בתחנה עצמה שהיא לא מוהלת :idea:

נדב - [email protected]

למכירה אוסף ענקי של דגמי מכוניות - *52 דגמים*

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=1730383#post1730383

פורסם

מי צריך את זה?

אפילו במרכז ת"א יש כמה תחנות שנותנות 30 אגורות הנחה בשירות עצמי, בלי כרטיס ובלי נעליים.

תמצא לך תחנה עם דלק טוב והנחה סבירה וסע לשלום.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

לא כל התחנות נותנות הנחות סתם.

בעיר רחובות למשל אף תחנה לא נותנת הנחה (אולי אלה באיזור תעשיה כן אבל הם מוהלים אז הם לא נחשבים), אז לי כן היה עוזר כרטיס כזה או כל דבר אחר אבל כמו שמנהל תחנה אמר לי "בעלי חברת משאיות מתדלקים לי פה עשרות אלפי שקלים בחודש והם לא מקבלים הנחה, אתה אפילו לא מגיע לרבע שלהם"

some people need a high five

in the face

with a chair

• תוכן חדש...