Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מאזדה 2 - האם מישהו כבר נהג ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6859 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים

האם מישהו מכם כבר ראה או אפילו נהג במאזדה 2 החדשה?

באתר היבואן הופיעו סוף סוף פרטים על הרכב אבל חסר הרבה מידע.

לגבי ההילוכים - ידוע שמדובר בתיבה אוטומטית 4 הילוכים אבל לא ברור אם יש תפעול "טיפטרוניק" והאם יש כפתור ביטול overdrive (הופתעתי לגלות שלסויפט החדשה אין).

תא מטען - נתון הנפח (250 ליטר) אבל אין תמונות של התא עצמו. מצילומי הרכב (מבחוץ), נראה שגם כאן מדובר בתאון קטנטון כמו בסויפט.

ציוני ריסוק - באתר E-NCAP נבחנה מאזדה 2 משנת 2004 עם 2 כריות אויר בלבד וזכתה ב-4 כוכבים ו-26 נקודות (פחות מהסויפט שנבחנה עם 6 כריות וזכתה ל-30 נקודות) בתמונות ובסרטים נראה דגם שונה מהמפורסם בארץ - האם מישהו יודע אם קיימים מבחני ריסוק עדכניים לדגם המשווק בארץ ?

מקווה שאספיק לראות את הרכב השבוע ואז אעדכן אתכם.

תודה למגיבים

פורסם

אהלן..

אני כבר נהגתי!

רכב איכותי, צעיר, נוח.

הראות נוחה והרכב ממש מפנק...

לגבי מבחני ריסוק נוספים אני אישית לא מצאתי עוד משהו פרט למה שכתבת.....

אם אתה צריך עזרה ברכישת מאזדה2, תפנה אלי בפרטי אני יוכל לעזור לך.

פורסם

אני הלכתי להסתכל על האוטו והייתה בעיה עם המשענת ראש שיותר מדי דוחפת קדימה, מסתבר שגם במאזדות האחרות זה ככה.

מישהו נתקל בבעיה?

בכל מקרה, ה2 מציעה הרבה יותר מכל האירופאיות בגודל שלה, ובמחיר הרבה יותר משתלם. ושלא נדבר על היאריס עם התיבה המזעזעת.

פורסם
אהלן..

אני כבר נהגתי!

רכב איכותי, צעיר, נוח.

הראות נוחה והרכב ממש מפנק...

לגבי מבחני ריסוק נוספים אני אישית לא מצאתי עוד משהו פרט למה שכתבת.....

אם אתה צריך עזרה ברכישת מאזדה2, תפנה אלי בפרטי אני יוכל לעזור לך.

היות וזוהי הודעתך הראשונה , האם רק לי יש הרגשה שאתה קשור בצורה זו או אחרת למאזדה ? :roll:

כל עוד מפרקים שם 6 תימניות בלילה...המטרה מקדשת את האמצעים!
:roflmao:
פורסם
היות וזוהי הודעתך הראשונה , האם רק לי יש הרגשה שאתה קשור בצורה זו או אחרת למאזדה ? :roll:

אהלן.....

אני קשור בצורה זו או אחרת לרכבים בכלל ולליסינג בפרט, אולם חוות הדעת שנתתי לך לא קשורה לשום דבר.

בסה"כ דעתי האישית .

למען גילוי נאות, אני מחזיק תחת חסותי אאודי A3 הנסיון שלי עם המאזדה היה לנסיעת מבחן ועוד כמה נסיעות קטנות עם לקוחות.

פורסם

חבר לעבודה רכש מאזדה 2, ליבואן (נכון לשבוע שעבר)אין רכבי הדגמה, לכן ניתן יהיה לבטל את ההזמנה במידה והלקוח לאחר נהיגת מבחן (כשיגיעו רכבי ההדגמה) לא יהיה מרוצה.

אורן

Citroen Cactus Pure Tech 110 S&S manual gear 2017

Subaru XV 1.6 Lineartronic Auto 2015

[h=2][/h]

פורסם

תודה

נראה לי שאצטרך להמתין לנסיעת המבחן.

אגב, מישהו יודע מתח מתחילים לספק את הרכבים לקונים ?

פורסם

אז ככה,

רכב לנסיעת מבחן אין בשום מקום בארץ.

כל מי שאמר שהוא נסע על אחת כזאת מחרטט.

לשבת ברכב אתה יכול ללכת לכמעט כל סוכנות של מאזדה הרכב שם אתה יכול לשבת בו.

כן גם אני ישבתי ברכב מאוד נהנתי מהישיבה בו,

ועושה רושם שהראות בו טובה,

הבגאג' גדול יחסית למתחרים שלו..

וכן, גם אני הזמנתי אחת כזאת-דינאמיק. שצריכה להגיע עם המשלוח הראשון של כל המאזדות 2 שמגיעות והוא 10.9(היום בו הרכב נוחת בארץ-בחיפה ליתר דיוק), כנראה שכמה ימים אחריי זה אם לא שבוע, אתה תתחיל לראות כאלה על הכביש + רכבי הדגמה שיגיעו.

נ.ב

מישהו יודע איזה תהליך רכב חדש שמגיע לארץ צריך לעבור..?

פורסם

1. לא הייתי מקשיב למישהו שאפילו לא יודע לכתוב את השם שלו כראוי (רמז, זה לא lisingman).

2. יעקב - ממש חכם להזמין רכב מבלי שנהגת בו בכלל.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
1. לא הייתי מקשיב למישהו שאפילו לא יודע לכתוב את השם שלו כראוי (רמז, זה לא lisingman).

2. יעקב - ממש חכם להזמין רכב מבלי שנהגת בו בכלל.

רוני

ברור שזה לא חכם,

אך מבחינת נתונים זה הרכב האידיאלי בשבילי,

וכמו ש"אורן" מלמעלה אמר, כמו שהסוכנות אמרה לי, שמכיוון שאין רכבי הדגמה, אם אני לא יהיה מרוצה, אפשר לבטל את ההזמנה.

ז"א

אני הזמנתי את הרכב בתנאי כלשהוא שהצבתי לסוכנות, והם נענו לתנאי שלי.

פורסם

חבל להתייחס לשטויות.

הכינוי lisingMan לא מגיע מתרגום באנגלית אלא מסיבה אחרת שזה לא המקום לדון עליה כי זה לא מעניין אף אחד.

לעניינו:

אני יכול להגיד לך שנהגתי עם לקוח שלי, ולא רק אחד, בנסיעת מבחן במאזדה2.

הרכב מומלץ ביותר !

בארץ עדיין לא ניתן לעשות כן, אבל בקרוב מאוד (עניין של כמה שבועות) יהיה אפשרי בסוכנויות מסויימות.

לגבי החזר רכב- אני מאוד ממליץ לבדוק את העניין לעומק.

יש לא מעט סוכנויות בארץ (כולל הגדולות), שמציינות שתוכל להחזיר את הרכב לחברה אבל עד שאתה באמת מצליח ליישם את הנושא מוציאים לך את הנשמה.

המלצה חמה מבעל נסיון- תבקשו שייצינו בחוזה תוך כמה ימים לכל היותר יהיה ניתן להחזיר את הרכב, ותוך כמה ימים לכל היותר במידה והרכב הוחזר- יהיה ניתן לקבל עליו החזר כספי/או כל החזר אחר שמוסכם על כל הצדדים.

היום מאוד משתלם להוציא רכב חדש מחברת ליסינג אך צריך להיות בקיא בכל הפרטים הקטנים כדי לא לפול.

פורסם
היום מאוד משתלם להוציא רכב חדש מחברת ליסינג אך צריך להיות בקיא בכל הפרטים הקטנים כדי לא לפול.

אני ממש לא מסכים איתך!

היום יש עסקאות מימון אשר זהות לליסינד המימוני אך בריבית הרבה יותר נמוכה ורכב שרשום על שם הלקוח ולא על שם ליסינג אשר מאבד 10% אחוז במחירה העתידית ומהווה קשיים עתידיים במחירה עצמה!

לגבי רכב איכותי - ממש לא! הרכב מרגיש כמו רכב מTOYS R US! מי שנכנס והרגיש את איכות החומרים יכול להבין בדיוק על מה אני מדבר.

אין ספק שהרכב נראה מדליק ביחס למתחריו ויש בו הרבה גאדג'טים חמודים אבל מפה ולאיכותיות יש הרבה הפרש בדרך...

Not the sound of silence -ABARTH

פורסם

הרכב קטן וצפוף, ישבתי בו באולם תצוגה, והיה לי די קלסטרופובי.

חוץ מזה?

מחיר טוב,עיצוב שובב, איבזור נדיב. עכשיו צריך רק לראות איך זה נוסע כדי לחרוץ דעה סופית.

STI 2004

• תוכן חדש...