Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

הפסד מינימאלי על רכב


dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6864 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני צריך לקנות רכב די בדחיפות.

יש סיכוי סביר ביותר שהרכב ישמש אותי רק לשנה.

התקציב ההתחלתי לשים על הרכב יכול להגיע עד 20K

אבל מה שמעניין אותי זה שאובדן הערך על הרכב יהיה מינימאלי ושעלויות והתעסקות עם תחזוקה ודלק יהיו זולים ככל האפשר.

 

שכן שלי מוכר ג'סטי ידנית משנת 1991 לאחר החלפת מנוע ושיפוץ קרבורטור ותיקון מזגן. נראה שהוא שמר על האוטו מאוד כל זמן שזה היה אצלו ולא קימץ.

 

הרכב מיועד לנסוע 20 ק"מ ביום בנסיעה עירונית.

 

השאלה היא:

בהנחה שהרכב המדובר אכן תוחזק טוב, האם אובדן הערך הכללי הצפוי לי מהג'סטי נמוך מאובדן ערך מרכב צעיר יותר נניח שרייד או פיאסטה מאמצע שנות ה 90.

 

מה סדר גודל של אובדן ערך שנתי ?

 

כמה מתחת למחירון נמכרות ג'סטי כאלה והאם בכלל יהיה סכוי סביר למכור אותה בעוד שנה/שנתיים (ביד2 יש המון מכוניות כאלה).

 

תודה

פורסם

אם אני מבין נכון אתה מדבר על כלי רכב שערכן פחות מ-10000 ש"ח.

 

בכלי רכב המשוג "ירדית ערך" הוא לא רלוונטי לחלוטין.

 

מצב הרכב הוא זה שיקבע את ערך הקניה/מכירה הרבה יותר מלוי יצחק.

 

כמו"כ סביר שהתחזוקה תעלה לך סכום משמעותי הרבה יותר מירידת הערך.

 

לסיכום: תניח שבסוף תקופת השימוש לא תקבל כלום - כך שכל מה שתקבל עבור הרכב - הרווחת...

 

בכל מקרה ירידת הערך תהיה זניחה במונחים של שוק הרכב...

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

תודה,

 

השאלה היא האם יש בכלל סיכוי סביר למכור את הרכב ?

 

והאם התחזוקה של גסטי אחרי שכבר טופלו מנוע, קרבורטור, מצבר וצמיגים יכולה לעלות על מספר אלפים ?

 

ב

פורסם

1.אם הרכב עדיין יהיה במצב נסיעה ועם טסט-תוכל למכור בערך במחיר שקנית, פחות 1000-2000 ש"ח

2.מנוע משומש שהורכב ברכב יכול להיהרס (מהתחממות למשל) יום לאחר שתסתיים אחריות על המנוע. מצבר וצמיגים חדשים כנראה יחזיקו שנה וכאן אין בעייה. כל השאר לוטו, תיהיה מוכן להפסיד את כל הכסף ששילמת על הרכב, במקרה של תאונה למשל, הרי אתה לא מבטח אותו בביטוח מקיף.

מצד שני יכול להיות, שלא תצטרך להשקיע כלום חוץ מדלק ולאחר שנה תמכור ברווח.

 

 

×
×
  • תוכן חדש...