Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6591 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לדאוג לתקינות מלאה של כל מערכות הרכב, קרי יישור קו מלא.

לוודא לחץ אויר תקין בצמיגים.

לנהוג רגוע. ברלינגו בלי טורבו הוא עגלה. הדבקת הגז לרצפה לא תגרום לו לנסוע יותר מהר, אבל תחמיר משמעותית את צריכת הדלק.

פורסם

מנסיון אישי עם קנגו, על מנת להישאר בקצב סביב נדרשת דריכה רצינית על הדוושה = צריכת דלק גבוהה..

12\1 היא צריכת דלק הגיונית ביותר לרכב שלך.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם
לדאוג לתקינות מלאה של כל מערכות הרכב, קרי יישור קו מלא.

לוודא לחץ אויר תקין בצמיגים.

לנהוג רגוע. ברלינגו בלי טורבו הוא עגלה. הדבקת הגז לרצפה לא תגרום לו לנסוע יותר מהר, אבל תחמיר משמעותית את צריכת הדלק.

אני רוצה יותר להתייחס למשפט הזה שצבוע אדום

אתה יכול להסביר קצת יותר .

פורסם

כן,

הרכב איטי ביחס למכוניות אחרות על הכביש כדוגמת משפחתומטיות 1.6 או טנדרונים מונעי בנזין כדוגמת רנו אקספרס/סיטרואן C15. צריך להתרגל לאיטיות ולהבין שבדיזל מיושן כמו זה שיש בברלינגו, לחיצת יתר על הגז תורמת הרבה יותר להגדלת חשבון הדלק החודשי מאשר להגדלת מהירות הרכב.

פורסם

אני פעם עשיתי ניסוי מעניין בברלינגו.

מאחר וברוב המקרים אכן יוצאים מרמזורים במצערת מלאה, וגם כל תימרון אחר על הכביש מחייב זאת, אם הזמן זה נהפך להרגל.

הדבקתי מתחת לדוושת הגז חתיחת גומי, שלא איפשרה לה להגיע עד סוף המהלך.

בערך 25% מהלך אחרונים.

לא שמתי לב להבדל כלשהו בתאוצות, כל עוד מדובר על כביש מישורי. לעומת זאת, צריכת דלק השתפרה מ 1 ל 11 ל 1 ל 12.

• 9 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

מצטער שאני פותח מחדש שירשור ישן. אני פשוט בהלם! 1:12? יש לי ברלינגו כבר שנה וחצי ואני מודד את הצריכה בכל מילוי סולר. נדיר ביותר שהצריכה פחות טובה מ- 15.5 ק"מ לליטר בנסיעה משולבת, כולל פקקים לפעמים כשהמזגן מופעל לפעמים. אם אני נוסע קצת יותר בין עירוני אפשר גם להגיע ל-1:17. הרכב עם 142,000 ק"מ ואת המאה אלף הראשונים עשה בליסינג, כך שלפחות בתחילת דרכו לא טופל בכפפות של משי. כמובן שאני נוסע רגוע מאוד ועם סבלנות, לא עובר את ה-90 קמ"ש ולא עובר את ה- 3000 סל"ד, אבל זה פשוט משתלם...

פורסם

אני שמח ששאלה כזו על מנוע דיזלעלתה לפורום :

תנאים ראשוניים לחסכון בסולר הם כדלקמן :

1.שמירה על טמפרטורת עבודה של מנוע כמה שיותר גבוהה כך ייטב (מומלץ להחליף תרמוסטט כל שנה , עם טמפ' מיתוג הגבוהה האפשרית)

2.החלפת מסנן אוויר לפי מצבו ולא לפי מועד ההחלפה הרשמי

3.ניקוי מזרקים באופן יזום כל שנתיים

4.שמירה על איכות סולר

5.הרגלי נהיגה נכונים (נסיעה והחלפת הילוכים בסל"ד המומנט המרבי של המנוע (נתון זה רשום בפרטי המנוע הטכניים).

6.ניקוי יזום של שסתום EGR אחת לשנה

איש באר שבע שמאוד אוהב אותכם

פורסם

לפי מצב הפיח על שסתום ה-EGR , אם יש גושים של פיח רצוי ניקוי סעפת ולאפשר נשימת אוויר משוחררת למנוע !

איש באר שבע שמאוד אוהב אותכם

פורסם
כמובן שאני נוסע רגוע מאוד ועם סבלנות, לא עובר את ה-90 קמ"ש ולא עובר את ה- 3000 סל"ד, אבל זה פשוט משתלם...

הצריכה שלך אגדית. כנראה שאתה נוסע "במוד סבתא" רציני על פי דבריך.

אני לא מסוגל לנסוע כך ובדובלו (טורבו דיזל JTD) יוצאת לי צריכה בין 14.5 ק"מ לליטר במקרה הגרוע ביותר (עמוס 400 קילו, מזגן, נוסעים ופקקים) לבין 1:17 במשולב עירוני ובין עירוני, ואני נוסע בד"כ במהירות של 120-130 ס"מ לשעה :-)

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

• תוכן חדש...