Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6874 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
תודה לכולם על התגובות

אשמח לעוד ביקורות ......(אני לומד מזה)

אמרת שכבר רכשת את הרכיבים. מה בדיוק אתה לומד עכשיו? לדעתי הדרך הטובה יותר (בטח כשהתקציב מוגבל) היא ללמוד לפני ואח"כ לקנות. עניין כמו אופי התיבה משפיע מאוד על איך שהזאב שלך ינגן.

התעניינת לגבי מחירים בלבד? אז כבר אמרו לך - עשית עיסקה סבירה. אבל עוד פעם, אתה עובד הפוך.

כרגע, תתקין ותהנה מהמערכת שלך. תקשיב לסאב, יכול להיות שתאהב את הצליל שלו כמו שהוא. במידה ולא תאהב, תמיד תוכל לשנות את התיבה.

יואב

יואב :arrow:

פורסם
יעקב למה לוותר על הפיונר ?

להביא משהו אחר במקום או פשוט לוותר ?

אם לא קנית אל תקנה רמקולים אחוריים . אם קנית כבר תבדוק , אם ההתקנה שלך טובה אתה עלול למצוא שלא תשמע במה טובה עם רמקולים אחוריים

בברכה יהודה

פורסם
אני הייתי מוותר על הפיוניר

למה כי זה פיונר? יש יותר מידי דולפינים?

ועכשיו אתה תקשקש על איכות?

לבן אדם אין רכיבים של 10 אלף שקל שאתה אומר לו הייתי "מוותר על הפיונר"!.

מקס.

פורסם
הכי כדאי ללמוד מקריאת פורום ולא רק פורום ולא מתגובות של אנשים.

נראה לי אני חוזר על עצמי.

נירא לי אתה פשוט מבולבל. כי פורום 95% זה התגובות של אנישים.

למה כי זה פיונר? יש יותר מידי דולפינים?

ועכשיו אתה תקשקש על איכות?

לבן אדם אין רכיבים של 10 אלף שקל שאתה אומר לו הייתי "מוותר על הפיונר"!.

מה הקשר דולפינים? לא ראיתי שמדברים על HU. נירא לי הוא יתכוון לרמקולים, שגם אני הייתי מוותר עליהם.

• תוכן חדש...