Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6887 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, לחבר שלי יש סיאט טולדו 2002 1600 ידנית, מנוע AKL ותיבת הילוכים DUU, הרכב נקנה לפני חצי שנה וכבר אז היתה בו בעיה של טורים שהיו מתחילים "להתנדנד" די חזק אחרי נגיע קלה בגז או כיבוי מזגן ,כמו נדנדה שמתחילה להתנדנד עד שהיא עוצרת ואז הטורים מתייצבים, הבעיה היא שכאשר עוברים בזמן נסיעה את 5000 סל"ד ולאחר כמה דקות עוצרים ומכבים את הרכב לכמה שעות אז לאחר מכן הרכב לא תמיד מניע , רק עם לחיצה על הגז הרכב מניע...הרכב גם לפעמים מהסס ממש קצת בזמן לחיצה על הגז..

בעלים הקודמים של הרכב אמר שכל הבעיות הללו התחילו אחרי החלפת הקלץ'....אבל אני לא בטוח שהוא מבין על מה הוא מדבר..

זה ממש משגע אותי ואותו כי שנינו נוהגים ברכב, מה יכולה להיות הבעיה..??

אני אשמח עם רון יוכל להביע את דעתו גם..

תודה..

נ.ב. הרכב לאחר טיפול מלא+החלפת צינור יניקת אוויר שהיה בו חור וטיימינג, סריקת מחשב מנוע לא נתנה שום תוצאה..

If there is a car in front of you, you are going too slow... :-D:drinking:

פורסם

מנוע צעדים (קיים בדגם הנ"ל?), מצערת, חיישן TPS (בעברית: חיישן מצב מצערת, או - Throtle Position Sensor), הצתה, מערכת דלק...

לכל המעוניין! אני בונה מאגר מערכות סאונד לרכב. המאגר יהיה מוכן תוך כמה שבועות ספורים (הוא שליש מוכן...)

• ספונסר פורום
פורסם

המנוע הזה AKL הינו מהפשוטים ביותר שיש ותקלות ביצוב של

הסלד לא נפוצות יותר מידיי .

לפי התאור שלך אני מהמר על בעיה בחיישן טמפרטורה מזייף ,

בכל מקרה סריקה קלה עם סורק תניב תוצאות מיד .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

פורסם

תודה רבה על התשובות המהירות.... איפה בדיוק החיישן טמפרטורה הזה נמצאה?? אני יכול לבדוק את תקינותו עם DVM??

פורסם

בזמן האחרון שמעתי על הרבה ואגיות עם הבעיה הזאתי של הסלד הרוקד

אומרים שזה בא מהמצערת...

זה שלא מניע, יש טעינה בכלל?

פורסם

22/08/07, 2:00

שלום, לחבר שלי יש סיאט טולדו 2002 1600 ידנית

14/05/07, 10:09

שלום לכולם, לפני כמה ימים קניתי סיאט טולדו 2002

הזוי משהו...:roll:

פורסם
בזמן האחרון שמעתי על הרבה ואגיות עם הבעיה הזאתי של הסלד הרוקד

אומרים שזה בא מהמצערת...

זה שלא מניע, יש טעינה בכלל?

באמת בזמן אחרון יש הרבה ואגיות עם סל"ד לא יציב.. כאן הסיפור הוא קצת שונה מכיוון שההתנהגות של הקפיצות היא סימטרית(למאלה -למטה וכך לאט לאט מתייצב) וכאשר זה בא מהמצערת התנהגות היא רנדומלית, אבל אתה צודק שברך כלל זה בא מהמצערת...

מה אף אחד לא יודע להצביע איפה נמצאה החיישן חום הזה??

פורסם
22/08/07, 2:00

שלום, לחבר שלי יש סיאט טולדו 2002 1600 ידנית

14/05/07, 10:09

שלום לכולם, לפני כמה ימים קניתי סיאט טולדו 2002

הזוי משהו...:roll:

למה הזוי? גם לי יש סיאט טולדו אבל רק שלושה חודשים כי כל כך אהבתי את האוטו שלו שקניתי גם אבל שלו יותר יפה ,כי הוא מייבוע אישי ויש לו המון תוספות..

• ספונסר פורום
פורסם

החיישן שסימנת הינו חיישן מפלס נוזל הקרור במיכל העיבוי והוא הינו חלק מהמיכל עצמו .

חיישן הטמפרטורה ממוקם בתוך פלנש המיים שמחובר לראש המנוע מעל הגיר ,צבעו שחור או ירוק

ומחירו 135 שח .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

פורסם

רון תודה רבה לך ..... :-)

GOLF- מה שרשום בכותרת 1600 ידנית 107 כ"ס סלון עור בצבע בז' מזנזיום 18' מקורי סאנרוף פנסי ערפל והכל אבל הכל חשמלי...

חבר שלי הוא יד 3 לכן לא היתה לו הזדמנות לשאול את זה שהביא את האוטו לארץ "למה 1600?????" כנראה הרכב היה כל כך זול שזה היה כמו לקנות סיגריות בדוטי פרי, אבל הרכב נוסע יותר טוב משלי (גם שלי 1600 ידנית,אבל שלי ישראלית עם 101 כ"ס עלובים ואפילו בלי ESP וכנראה עם מיפוי שונה של מחשב מנוע) היבוען כנראה מנסה לשלם כמה שפחות למפעל ולתת מחיר כמה שיותר גבוהה ללקוח..

פורסם

אתה מתבלבל פה במשהו. לא היה דבר כזה טולדו 1.6 עם 107 כ"ס וגם לא היה טולדו עם ג'נט 18" מקורי, יכול להיות אתה טועה בפרטים או מדבר שטויות.

• תוכן חדש...