Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קנס על נסיעה בנתיב שמאל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6876 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
חוק זה חוק נקודה.

אני מבינה שכבודו הוא צדיק בסדום ואף פעם לא עבר עברות תנועה כגון:

לחצות את הכביש שלא במעבר חציה, או כאשר הרמזור אדום.

חניה כפולה, או משולשת.

בחורף דאגת לנהוג תמיד עם אורות דולקים ואף פעם לא שחכת לאותת.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הרבה תגובות למה שכתבתי.

תכלס, אני לא מצדיק נסיעה בשמאלי, והשרשור לא נפתח כדי שאני "יבכהלכל העולם" אבל שוטר צריך להפעיל את

** שיקול הדעת ** שלו, בשביל זה הוא שם.

כן, אני רוכב על אופני כביש (וגם אופני שטח), ויודע שלא כולכם אוהבים את זה, אבל במדינה שלנו אין הרבה מקום לרכב. כמו שאין מסלולי נהיגה מסודרים.... אז מה, אז אנחנו לא קונים רכבי ספורט ?

אבל אני גם חובב רכב, ולכן אני משלב את זה. אם אני צריך לנסוע בשמאלי ואני לא מעכב אף אחד ושומר על הרוכבים בשולים, אז זה מה שאני אעשה. אם מגיע רכב מאחורי, הראשון שזז זה אני!

לפני מספר חודשים נהרג רוכב טריאטלון שמכת רוח של משאית (שלא נגעה בו) הפילה אותו והוא שבר את המיפרקת!

השוטרים פעלו בצורה קטנונית באותו היום, ואם הם רוצים "לשמור עלינו" שיעצרו את כול השיכורים שאני רואה בכל שבת בבוקר חוזרים מבילויים ועוברים באדום כאלו אין צומת.

בכל שבת בבוקר, באותם המקומות, עושים את אותם העברות....

באותו הבוקר, שעה חמש וחצי על כביש מספר אחד בדרך לנחשון, 50 מטר לפני נרדם נהג ונזרק לגדר הפרדה, פירק את כול צד שמאל והתעורר..... איפה המשטרה ????? ישנים.

אגב, לא קיבלתי את הדוח, נאמר לי שישלחו לי אותו בדואר, מתי אני יכול לכתוב מיכתב או להגיש בקשה למשפט?

פורסם
אני מבינה שכבודו הוא צדיק בסדום ואף פעם לא עבר עברות תנועה כגון:

לחצות את הכביש שלא במעבר חציה, או כאשר הרמזור אדום.

חניה כפולה, או משולשת.

בחורף דאגת לנהוג תמיד עם אורות דולקים ואף פעם לא שחכת לאותת.

ל'

אבל יש הבדל בין לעבור על החוק ולקבל את העונש כמו גבר ויש לעבור על החוק ולהתחיל לבכות לשוטר/ בפורום אח"כ.

עברת על החוק ביודעין? תהייה מודע לתוצאות או לעונשים שיכולים לבוא במידה ותיתפס.

כולנו עוברים על חוקי התעבורה מדי פעם ומי שאומר שלא הוא שקרן.

וסתם כדרך אגב, אני נוסע עם אורות בכל השנה בלי קשר לראות לקויה מאז קבלת הרישיון הראשון שלי לפני 14 שנה בגיל 16

היו: CJ5, CJ6, סמוראי, גולף קבריו, טראנו, פרוזה, סופה, אונימוג, דיפנדר, דיסקברי

ועכשיו עו דיפנדר.... קשה להיגמל מהרגלים רעים

פורסם

התגובה שלי לא הייתה על העברה, אלא על כל המתחסדים למנהם שצצים בתקופה האחרונה בפורום.

לפתע כולם הופכים להיות הנהגים הטובים בעולם, מטיפים מוסר לכולם ואף אחד מהם לא עובר עברות תנועה.

אז מספיק עם הצביעות.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
פתאום רכב של מגב החליט לעצור אותנו ... החליט שהוא נותן לחבר שלי דו"ח על זה שנסענו לאט בנתיב הימני.

מג"בניק עם פנקס דו"חות? פעם ראשונה שאני שומע על מג"בניק שנותן דו"ח! :shock:

אבל שוטר צריך להפעיל את** שיקול הדעת ** שלו, בשביל זה הוא שם.

זה שתוצאת ה"שיקול דעת" של השוטר לא עולה בקנה אחד עם רצונותיך לא אומר שהוא לא הפעיל אותה, פשוט יש לו מערך שונה של דברים לקחת בחשבון, כמו אנשים שנוסעים לאט בשמאלי...

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
אני לא צדיק ואם אתפס במהירות גבוהה כזו או אחרת או אפילו בנתיב השמאלי, ארתח על אפסות השוטר אבל אשלם את הדו"ח בלי תירוצים ובלי בכי. (בלי קשר לפותח השרשור)

שוב, אני לא רואה מקום למתחסדים ואני לא אאמין כאן לאף אחד שיגיד שהוא נוהג כמו בטסט במשך כל השנה.

אבל, וזה אבל גדול, כשאני עושה עבירת תנועה כלשהי (ואני עושה!), אם זאת מהירות, חוסר איתות וכו'..אני לוקח בחשבון שאני יכול להתפס ולשלם.

קטנוני ככל שיהיה, טיפשי או חסר חשיבות- עבירה זאת עבירה! והעונש הוא בהתאם לגודלה.

עדיין, אגב, וביודעין שאני לא נוסע לפי החוקים היבשים בספר התאוריה, אני נגד נסיעה בנתיב השמאלי באשר היא.

לא מעניין אותי אם זה רוכב אופניים או סבתא עם עגלת קניות, בכביש בעל שני נתיבים אני אסע בנתיב הימני ובשמאלי אשתמש לצורך עקיפה, כי כשארצה לעקוף רכב אחד לא ארצה שרכב אחר יסע לי בנתיב השמאלי רק כי הוא דואג לשלומו של רוכב אופניים שנוסע בשוליים.

בעיית המסלולים לרוכבי אופניים זה משהו אחד, אבל מכאן ועד לרכיבה בדרך מהירה יש תהום גדולה.

אמיר, שגם היום חווה רוכב אופניים בדרך של 90 קמ"ש נוסע בנתיב (משמאל לשוליים) וגורם לרכבים אחרים "לגנוב" מהנתיב הנגדי.

:x

פורסם
מג"בניק עם פנקס דו"חות? פעם ראשונה שאני שומע על מג"בניק שנותן דו"ח! :shock:

גם לי זה מוזר מאוד, בכל 8 שנותיי במערכת הזו לא החזקתי ולו פעם אחת פנקס דוח"ות, השארנו את העבודה לדרדסים האמיתיים במערכת.

אולי חבר שכח לציין שהיה עוד משהו שהוא עשה במהלך אותו מפגש.

הפשרה של היום היא הנורמה של מחר

פורסם

תלוי מה אופי העבודה והמיקום שלה.

כאשר מבצעים מארבים על מנת לתפוס רכבים גנובים עושים זאת מן הסתם בתוך שדות בתוך וואדיות ולכן אין צורך בפנקס דוחות, אך מאידך כאשר ביצענו מחסומים יזומים בכבישים ראשיים כגון 443 פנקס דוחות היה בנמצא בכל העת.

ל'

פורסם

תתפלאו אבל באזור כפר סבא - הוד השרון יש הרבה כאלה..

זה לא הג'יפים של מגב שאתם רואים בטלויזיה בעזה..

זה מין טנדר כזה בצבע צבאי שרשום עליו משטרה ולא מג"ב אבל בפנים יושבים שתי מג"בניקים באזור גיל ה 40 +.

ובכלל באזור כפר סבא יש הרבה כאלה שמחלקים דו"חות כאילו הם מחלקים ארטיקים..

ואני יודע שלא עשינו שום עבירה על פי הספר, אבל החבר בידיוק היה לפני גיוס ובתאכלס בשביל 250 שקל זה לא שווה את כל הריצות לבית משפט. רק הדלק של הריצות היה עולה יותר.

ומכאן מתחילה הבעיה.. כי הם מחלקים דו"חות בלי שום סיבה והם יודעים שלרוב האנשים אין את הכח והזמן לריצות לבית משפט..

למרות שאני בטוח שאם באותה הסיטאוציה זה היה אני ואבא שלי בברלינגו שלו הם בחיים לא היו עוצרים אותנו, אבל הרבה יותר קל לבוא לצעירים.

SEAT IBIZA 20VT

Horsepower is how fast you hit the wall, torque is how far you take the wall with you.

פורסם

בנוגע לשיקול הדעת המצופה משוטרי התנועה, אני לא בטוח שזה רעיון טוב.

אם כל שוטר תנועה יהפוך להיות פתאום איזה שרלוק הולמס שישב ויחשב את המניעים שלי ללמה עשיתי ככה ולא אחרת זה לרוב יעבוד נגדי. כי רוב הסיכויים שהחישובים שלו יהיו לטובת פנקס הדוחו"ת שקורץ לו יותר מאשר לטפוח לי על השכם ולהגיד 'וואלה צודק'.

שיישבו וירשמו דוחו"ת רק לפי החוקים היבשים ואם מדי פעם אוכלים מזה קצת צואה אפשר לחיות עם זה.

יקירתי, לפני שאת מדברת סרה באלפא שלי, בואי נזכור שגם לך יש כמה ימים בחודש שאת דולפת ומושבתת.

טל שביט (1955-2011), האיש הטוב והנפלא שרכב היישר אל גן העדן.

• תוכן חדש...