Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קנס על נסיעה בנתיב שמאל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6876 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
פותח השרשור לא נסע בכביש המהיר, הוא הגיע מאיזור נחשון שבו רוכבי אופניים רוכבים בדרך קבע במקום, ונעצר על ידי השוטר בפניה לכיוון כביש מספר 1.

לדעתי הדוח על העברה הזו הוא קטנוני, ישנן עברות חמורות יותר שיש לאכוף, במיוחד כאשר הטענה שהציג bodovg לשוטר, ויחד ועם האופניים שלו הנמצאות על הרכב.

ל'

כביש 3 הוא לא מהיר בכלל (אפילו איטי) 2 מסלולים עם גדר הפרדה ומהירות ממוצעת של 100+- אבל הוא לא מהיר...

וסתם כדרך אגב המרחק בן צומת נחשון לכביש מס' 1 הוא לא כזה קטן, כמה ק"מ בסהכ

על זה שהדוח קטנוני אני מסכים אבל את העבירה פותח הודעה ביצע ונתפס ולכן ישלם ולא יבכה לכל העולם.

מזכיר לי דוח שקיבלתי גם לפני מס' שנים בכביש מכיון מזרע לעפולה, השעה 6 בבוקר יום שבת וכולם מסביב ישנים חוץ ממני והשוטרת שהיה משעמם לה כ"כ שנתנה לי דוח על נסיעה בשמאלי (מיותר היה להסביר לה שיצאתי בדיוק מפניה שמאלה ולכן אני בשמאלי עדין)

היו: CJ5, CJ6, סמוראי, גולף קבריו, טראנו, פרוזה, סופה, אונימוג, דיפנדר, דיסקברי

ועכשיו עו דיפנדר.... קשה להיגמל מהרגלים רעים

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תמיד אפשר לבקש משפט, שהשופט יקבע אם ההסבר של רוכב אופניים הגיוני.בתור אחד שנוסע על אופניים, לנסוע על כביש זה כמו לשחק עם גליוטינה(תעבור לשטח- יותר כיף), לכן אין לי טענות כלפיך.

אם אתה לא יודע לנהוג על 100 כ"ס, לא יעזרו לך 500.

פורסם

חוק זה חוק, ואין ויכוח על הנושא, אבל לעיתים אני לא מבינה את האטימות של השוטרים לציבור.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

ולאותת זו רק המלצה? מבטיח לכל ה"צדיקים" פה, שלא כל פעם שאתם פונים\עוקפים אתם מאותתים. בדוק. במאת האחוזים.

Twincharger Stratified Injection

פורסם
ולאותת זו רק המלצה? מבטיח לכל ה"צדיקים" פה, שלא כל פעם שאתם פונים\עוקפים אתם מאותתים. בדוק. במאת האחוזים.

תתפלא אבל יש אנשים שכל פעם שהם פונים או עוברים נתיב הם מאותתים.גם כשהכביש ריק.

פורסם
חוק זה חוק נקודה.

רק חסר לנו שכל המדינה תתחיל לדבר ככה.

אם היו עוצרים אותך על נסיעה ב 120 קמ"ש בכביש של 90 בשעות הלילה כאשר הכביש ריק ומואר ונותנים לך קנס ונקודות אני מניח שלא היית מדבר ככה.

אם שוטר היה עוצר אותך ונותן לך קנס על זה שעברת נתיב בלי לאותת למרות שלא היה אף אחד מאחוריך ולכן לא הפרעת לאף אחד גם לא היית מדבר ככה.

אם היו נותנים לך קנס ושלילה על זה שהסעת יותר משני נוסעים למרות שבתכלס החוק הזה הוא בולשיט וזה לא מונע כלום, רק גורע מהמצב הנוכחי גם לא היית מדבר ככה.

בקיצור, רק שלא תהפכו לי פה כולם לצדיקים - זה מה שחסר לנו.

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

פורסם

תפסיקו כבר לקשקש.

נסיעה בנתיב השמאלי זאת עבירה, וזה גם מפתח מנהג שגורם לנהגים לעקוף מימין וזה גורר תרבות רעה בכביש.

נתפס על ידי שוטר בנתיב שמאלי בכביש ריק? קיבל דו"ח!

קטנוני? כן, נכון, אבל זו עדיין עבירה (אולי בשבת הבאה הוא יסע בימני, ועוד כמה כאלו שנקנסו יסעו בימין, וככה לאט לאט אנשים ינהגו כראוי).

גם חוסר איתות במעבר נתיב זה דו"ח. מה לעשות? קטנוני אבל זה חקוק.

אני לא צדיק ואם אתפס במהירות גבוהה כזו או אחרת או אפילו בנתיב השמאלי, ארתח על אפסות השוטר אבל אשלם את הדו"ח בלי תירוצים ובלי בכי. (בלי קשר לפותח השרשור)

פורסם
רק חסר לנו שכל המדינה תתחיל לדבר ככה.

אם היו עוצרים אותך על נסיעה ב 120 קמ"ש בכביש של 90 בשעות הלילה כאשר הכביש ריק ומואר ונותנים לך קנס ונקודות אני מניח שלא היית מדבר ככה.

אם שוטר היה עוצר אותך ונותן לך קנס על זה שעברת נתיב בלי לאותת למרות שלא היה אף אחד מאחוריך ולכן לא הפרעת לאף אחד גם לא היית מדבר ככה.

אם היו נותנים לך קנס ושלילה על זה שהסעת יותר משני נוסעים למרות שבתכלס החוק הזה הוא בולשיט וזה לא מונע כלום, רק גורע מהמצב הנוכחי גם לא היית מדבר ככה.

בקיצור, רק שלא תהפכו לי פה כולם לצדיקים - זה מה שחסר לנו.

תשמע תפסו אותי על מהירות, וקיבלתי שלילה.

אם אתה חושב שאתה גבר ונוסע מעל המהירות החוק, אז תהיה גבר ותגיד לשוטר תודה.

זה מה שאני עושה, טעיתה תודה לו ושלם.

אם לא היה חוקים אז הכביש רק ואני רוצה לנסוע 200 מותר? כביש רק אמצע הלילה אין תחבורה מותר?

חוק זה חוק.

אבל אני לא נוסע 90 אני נוסע 100+-. אז אני לא צדיק ממש לא

פורסם

זה עוד טוב .. לפני כחודשיים נסעתי עם חבר בהונדה האצ'בק שלו בנתיב המיני במהירות של 40 קמ"ש מכיוון שנדלק לו המנורה של הצ'ק אנג'יין זה היה בכביש של 90 קמ"ש ללא שוליים רחבים שאפשר לעצור בהם. פתאום רכב של מגב החליט לעצור אותנו (המשכנו בנסיעה עד שהיה אפשר לעצור) חבר שלי יצא מהאוטו התחיל לדבר עם השוטר, בלי שום קשר השוטר חשב שאנחנו עומדים לעשות "רייסים" (כביש ריק לגמרי בשעה 4 לפנות בוקר היינו הרכב היחיד על הכביש) אחרי ויכוח של כ 20 דק' שכבר לא היה לשוטר מה להגיד החליט שהוא נותן לחבר שלי דו"ח על זה שנסענו לאט בנתיב הימני, הוא החליט שנסענו במהירות של 20 קמ"ש, ששאלנו אותו איך הוא יודע באיזה מהירות נסענו הוא אמר שהוא ראה לפי הסקאלה אצלו!!! יש לציין שהראנו לו את הנורה הדולקת של הצ'ק אנג'יין והסברנו לו שהאוטו התחיל לקרטע אבל הוא בשלו לא אכפת לו מכלום!

פשוט משעמם לדרדסים האלה שמחפשים איך לדחוף קנסות.

SEAT IBIZA 20VT

Horsepower is how fast you hit the wall, torque is how far you take the wall with you.

פורסם
זה עוד טוב .. לפני כחודשיים נסעתי עם חבר בהונדה האצ'בק שלו בנתיב המיני במהירות של 40 קמ"ש מכיוון שנדלק לו המנורה של הצ'ק אנג'יין זה היה בכביש של 90 קמ"ש ללא שוליים רחבים שאפשר לעצור בהם. פתאום רכב של מגב החליט לעצור אותנו (המשכנו בנסיעה עד שהיה אפשר לעצור) חבר שלי יצא מהאוטו התחיל לדבר עם השוטר, בלי שום קשר השוטר חשב שאנחנו עומדים לעשות "רייסים" (כביש ריק לגמרי בשעה 4 לפנות בוקר היינו הרכב היחיד על הכביש) אחרי ויכוח של כ 20 דק' שכבר לא היה לשוטר מה להגיד החליט שהוא נותן לחבר שלי דו"ח על זה שנסענו לאט בנתיב הימני, הוא החליט שנסענו במהירות של 20 קמ"ש, ששאלנו אותו איך הוא יודע באיזה מהירות נסענו הוא אמר שהוא ראה לפי הסקאלה אצלו!!! יש לציין שהראנו לו את הנורה הדולקת של הצ'ק אנג'יין והסברנו לו שהאוטו התחיל לקרטע אבל הוא בשלו לא אכפת לו מכלום!

חבר שלך שילם את הקנס?

כי מדידת מהירות ע"פ הספידומטר היא לא משהו שניתן לקבוע דרכו מהירות, ולכן במכתב קטן למשטרה השטות הזאת הייתה מתבטלת.

I Ride Because I Really Like Dessert

פורסם

אני לא מבין מה הויכוח!

כן, מה לעשות, חוק זה חוק ...ולא אני לא צדיק! אם אני מספיק גבר לעבור על חוק מסוים, חובתי להיות מספיק גבר לקבל את העונש באם אתפס! (העבירה לא רלוונטית, וינקר או...רצח, לצורך העניין).

עכשיו, יש בעיה לרוכבי האופניים בארצנו הלא מפותחת, זאת עובדה. לא אנחנו צריכים (כל אחד בדרכו) למצוא פתרונות הד הוק.

יש מחוקק, הוא אמור להחליט על הפתרון (כמובן שיש צורך בלובי חזק שידחף בכנסת וכו' וכו'), המשטרה תאכוף את אותו חוק חדש. בינתיים, סע בימני, לשמאלי צא לעקיפה, סיימת לעקוף? חזור לימני!

ולא, אני לא צדיק, ככה נוהגים! הרוכב אופניים? שידאג לעצמו!!! לנסוע בשמאלי בטענה שאני דואג לאחיי הרוכבים, זאת היתיפיפות!

ארנו.

פורסם

באמת התחילו פה אנשים להתחסד.

אם הוא לא מעכב תנועה שמאחוריו ויש רוכבי אופניים בצד הדרך, אני לא רואה שום סיבה לא לנסוע בשמאל. אם היה רואה רכב שמתקרב אליו בנתיב השמאלי, היה סוטה ימינה ונותן לו לעבור.

הבעיה עם אנשים שנוסעים בשמאלי היא בד"כ במקומות שיש בהם תנועה, וזה באמת מרתיח. במקרה הנ"ל, אני חושב שגם אני הייתי נוסע בשמאלי, עד שהייתי עוקף את רוכבי האופניים, רק ליתר ביטחון.

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם

תשמע..העבירה היחידה שעשיתם והיא לא כתובה בשום חוק היתה לנסוע בהונדה האצ'בק.

מבחינת המשטרע אם אתה נוסע בהאצ'בק או קולט אתה אוטומטית עבריין תנועה וצריך לשלול לך את הרישיון.

עריכה: לא שמתי לב שמי שעצרו אתכם זה מג"ב. ממתי גם מג"ב נהיו כאלה מנייקים? לי יש אישית רק ניסיון טוב איתם.

חזרתי לפורום לאחר 3 שנים מהנות במיוחד בצה"ל. :-D

(שבמהלכן קצת התבגרתי ולכן אני מעוניין מאוד לשנות את שם המשתמש שלי, אם זה אפשרי).

"172..one day you will be mine"

• תוכן חדש...