Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קנס על נסיעה בנתיב שמאל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6868 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני כמה שעות קבלתי קנס (250 שח ו 6 נק) על נסיעה בנתיב השמאלי.

בדיוק סיימתי אימון אופני כביש, העמסתי את האופניים לאוטו, ויצאתי מנחשון לכיוון כביש מספר 1. מיד לאחר הפניה עצר אותי שוטר על נסיעה בנתיב השמאלי.

הסברתי לו, שיש רוכבי אופניים שנוסעים בשוליים מצד ימין (ובכל הזמן הזה עברו אותנו רוכבים), ושבתור רוכב אני מכיר את התחושה של לנסוע בשוליים ולקבל מכות רוח ממכוניות חולפות.

ניסתי להסביר לו שמספיק טעות קטנה של רוכב, החלקה או חוסר ריכוז של רגע של אחד הרוכבים בקבוצה והם בנתיב הימני.

כמו כן ניסיתי להסביר לו שהכביש פנוי (השעה תשע וחצי), אני לא מעכב אף אחד (לא היה רכב מסביבי), אבל זה היה כמו לדבר לקיר. "תסע 40 בנתיב ימין" הוא אמר לי.... ניסיתי להגיד לו שפגיעה ברוכב גם ב 40 קמש לא תשאיר ממנו כלום.

אני מסכים לחלוטין שנסיעה בשמאלי הפכה להיות בעיה בישראל, ואני מתמודד עם זה בכל יום הלוך וחזור מהעבודה (לדוג מורשה רעננה), אבל מה הקשר כאן, אזור שבבוקר של שבת מלא רוכבי כביש ויחסית שומם.

משטרת התנועה, שומרים עלינו .....

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

במקרים כאלה זה תלוי על איזה שוטר נפלת.אם הוא היה במצב רוח רע או פשוט עצבני כל הזמן אז נידפקת.זה מה שקרה במקרה שלך.

פורסם

גם לי קרה אותו מקרה באותו כביש לפני כ 4 שנים.

אחרי ויכוחים רבים קיבלתי גם אני את הקנס רק ללא נקודות.

לבסוף גם הוצאתי את הודאתו של השוטר שאם לא הייתי נהג חדש

הוא לא היה אפילו עוצר אותי בצד, נקודה למחשבה.

Golf GTi MK5: Revo Stage 2+ - Tein SuperStreet 2 - MILLTeK Performance Pipe - APR Hpfp

למכירה: איביזה טורבו 20VT.

פורסם

השוטר צודק ב-100%.

מצטער שקיבלת את הדו"ח, אבל אתה חושב על רוכבי האופניים, ההוא חושב על כלב שיתחיל לחצות את הכביש מהשוליים ואני חושב שזרימת האויר בנתיב השמאלי היא יותר אווירודינמית וחוסכת לי דלק!

נסיעה בנתיב השמאלי זאת מכה חדשה בתרבות החדשה בישראל!

הכביש המהיר נועד לרכבים היכולים לנוע במהירות שלשמה הותאם הכביש. רוכבי אופניים, עם כל הצער שבדבר, מקומם לא בנסיעה בשוליים!

כשאתה "נתקע" במהירות של 70 קמ"ש מאחורי רכב בנתיב השמאלי מעניין אותך אם הוא נוסע שם בגלל רוכבי אופניים או בגלל שיותר נוח לו?

לא משנה מה היו התנאים באותו הרגע שבו נעצרת,

רכב שהיה מגיח מאחורייך והיה רוצה לעקוף אותך היה עוקף אותך מימין ונותן את אותו משב רוח לרוכבי האופניים בשוליים.

פורסם
נסיעה בנתיב השמאלי זאת מכה חדשה בתרבות החדשה בישראל!

מסכים מאוד !

ביותר מידי מיקרים הנתיב הימני הפך למהיר כי באמצעי מזדחלות כל מיני מכוניות איטיות (שלא לכבודן לנסוע בימין) ובשמאלי עוקפים אותן אלה שהם מהירים יותר (אבל רק במעט).

הנתיב הימני? תודה ששאלתם - הוא ריק לגמרי.

פורסם

בקשר למה שדורקי אמר, אפשר לראות דוגמא לזה כל בוקר וערב בשעות הפקקים בכביש מספר 4 (גהה), כשאפשר לראות בבירור תנועה דלילה ומהירה יחסית של מכוניות בנתיב הימני, ופקק שמתחיל 200 מטרים לפני זה בנתיב השמאלי, איך הם מגיעים למצב כזה שכבר על עיוור הם נוסעים בשמאלי בלי לפתוח עיניים ולראות שהיותר ימני הוא יותר מהיר והם סתם ממש תקועים בשמאלי בלי קשר למצב התנועה, אולי רק ה' יודע.

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם

מצטער מאוד אבל מגיע לך.

אתם הרוכבים המקום האחרון שאתם צריכים להיות בו זה על כביש. לא משנה איזה כביש, אתם לא צריכים להיות שם. לא שוליים ולא בנתיב השמאלי (תתפלא כבר יצא לי לראות כמה מפגרים כאלה).

I Ride Because I Really Like Dessert

פורסם

אם רוכבי אופניים לא היו צריכים לרכב על הכביש, אני משערת שהמדינה לא היתה טורחת להציב תמרורי אזהרה על הכביש ולהזהיר את הנהגים מפגיעה בהם.

ותגובה של "מגיע לך" ממש לא מתאימה, נשמע מאוד ילדותי ולא בוגר.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

מצטער ליטל, לא ראיתי עדיין באף כביש בין עירוני מורשה נסיעה של 90 קמ"ש או לחילופין כביש מהיר אחר תמרור אזהרה לרוכבי האופניים.

בתוך העיר אני רואה המון, וזה ראוי שגם יהיו שם.

אין לי טענה גורפת על כלל הרוכבים אבל לא פעם ולא פעמיים מצאתי את עצמי "בורח" מהנתיב הימני כי רוכב אופניים החליט שטוב לו לרכוב על האופניים בנתיב הימני בכביש בין-עירוני בשעות הערב. (לא היו לו שוליים, אז הרוכב פשוט השתלב בתנועה).

פורסם

אז למה יש נתיב שמאלי אם זה ככה? היו עושים נתיב אחד וזהו. השוטר לא התחשב בזה שלא היה אף אחד בנתיב השמאלי באותו הרגע. אז מה, הנתיב הימני זה 40 קמ"ש והשמאלי 80? איזה שטויות. עוד מקרה טימטום.

גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
אז למה יש נתיב שמאלי אם זה ככה? היו עושים נתיב אחד וזהו. השוטר לא התחשב בזה שלא היה אף אחד בנתיב השמאלי באותו הרגע. אז מה, הנתיב הימני זה 40 קמ"ש והשמאלי 80? איזה שטויות. עוד מקרה טימטום.

גיא.

הנתיב השמאלי קיים לשם עקיפה. הבחור נסע בנתיב השמאלי שלא לצורך עקיפה, וזאת עבירה.

פורסם
אבל הנתיב היה פנוי! לפי דעתי - היטפלות וקטנוניות לשמה (מצד השוטר כמובן).

תמרור עצור, לא עצרת כי "לא היה אף אחד ולא הפרעתי לאף אחד". זה תופס?

פורסם
מצטער ליטל, לא ראיתי עדיין באף כביש בין עירוני מורשה נסיעה של 90 קמ"ש או לחילופין כביש מהיר אחר תמרור אזהרה לרוכבי האופניים.

בתוך העיר אני רואה המון, וזה ראוי שגם יהיו שם.

אין לי טענה גורפת על כלל הרוכבים אבל לא פעם ולא פעמיים מצאתי את עצמי "בורח" מהנתיב הימני כי רוכב אופניים החליט שטוב לו לרכוב על האופניים בנתיב הימני בכביש בין-עירוני בשעות הערב. (לא היו לו שוליים, אז הרוכב פשוט השתלב בתנועה).

פותח השרשור לא נסע בכביש המהיר, הוא הגיע מאיזור נחשון שבו רוכבי אופניים רוכבים בדרך קבע במקום, ונעצר על ידי השוטר בפניה לכיוון כביש מספר 1.

לדעתי הדוח על העברה הזו הוא קטנוני, ישנן עברות חמורות יותר שיש לאכוף, במיוחד כאשר הטענה שהציג bodovg לשוטר, ויחד ועם האופניים שלו הנמצאות על הרכב.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
אבל הנתיב היה פנוי! לפי דעתי - היטפלות וקטנוניות לשמה (מצד השוטר כמובן).

חוק זה חוק נקודה.

• תוכן חדש...