Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6894 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מנהלים, פרסמתי מודעה דומה בפורום אודיו אך יכול להיות שזה יתאים גם לכאן. אם לא, מתנצל מראש.

שלום לכולם,

מישהו יכול אולי לומר לי באיזה רכב יש "כיס" בדש בורד בגודל של חצי דין, כלומר חצי מגודל של רדיו דיסק? אני מחפש בפרוקיות, אך לא יודע לאיזה רכב יש (הבנתי שלניסן אלמרה 96-97 כנראה שיש אך אשמח לעוד...)

למי שלא בדיוק הבין, החלק המדובר אמור להיראות כך.

http://cgi.ebay.com/BEST-KITS-1255-UNIVERSAL-1-2-DIN-CD-EQ-POCKET-DASH-KIT_W0QQitemZ140140292923QQihZ004QQcategoryZ85806QQrdZ1QQssPageNameZWD1VQQcmdZViewItem

ולהתאים לגולף דור 4.

תודה מראש למגיבים.

המשך יום נעים,

טל.

No need for 3way active stereo system.. Driving an Alfa Romeo

:scatter:

When you're crawling along at 15kmh in the morning rush hour somewhere to put you frappacappalattechino would be useful

פורסם

אייל, זו לא הייתה הכוונה.

החור שנשאר הוא בגודל 0.5 DIN. השטח המקורי הוא בגודל 2DIN. כרגע יש שם רדיו דיסק בגודל סטנדרטי ועוד אקווליזר בגודל 1/2 DIN. כך שנשאר עוד חצי פתוח. אם תסתכל בלינק תראה שהכיס הוא בחצי מגובה של רדיו דיסק סטנדרטי, וזה מה שאני מחפש. בחלק מהמכוניות יש את הכיס הזה, השאלה היא איפה.. :)

When you're crawling along at 15kmh in the morning rush hour somewhere to put you frappacappalattechino would be useful

פורסם

הכוונה היא כזו, רק שהתא הזה לא בא במקור בפוקוס אלא זהו מתאם כדי להכניס רדיו דיסק רגיל. אני מחפש רכב שיש לו תא בגודל הזה במקור כדי שאני אוכל לחפש בפרוקיות.

תודה שוב.

פורסם

יש לי פתרון בשבילך!

גם אצלי בגולף 4 היה עד לא מזמן קרוסאובר 1/2 DIN בתא העליון.

המתקין שלי עשה קומבינה בתא העליון שהוא בגובה 1 DIN כך שהקרוס נכנס בחלקו העליון של התא ואילו החצי התחתון נשאר כרגיל.

מאז שדרגתי את המערכת והחלפתי את התא העליון לתא חדש מקורי... התא הקודם עם ה"קומבינה" עדיין אצלי.

צור קשר בפרטי ושלח מס' טלפון ונתאם איך אתה אוסף את התא הישן שלי (חינם).

אם אני מבין נכון, אנחנו שכנים (מערב ראשל"צ).

רפי.

הנוכחית | אבארט פונטו אבו אסהאסה

אקסית 1 | אלפא רומיאו מיטו תלתן ירוק

אקסית 2 | אלפא רומיאו 164 סופר ידנית (הי"ד)

• תוכן חדש...