Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה על מגבר של Lightning Audio

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6875 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני צריך חוות דעת לגבי המגבר הנ''ל: Lightning Audio B2.350.1

ברשותי סאב של רוקפורד P-1 , אני רוצה לקנות את המנובלוק הזה ולחבר אותו לסאב.

-אני מבין שהמגבר הנ''ל יותר חזק מהסאב מכיוון שבעתיד אני רוצה לשדרג את הסאב שלי למשהו יותר חזק ואיכותי

מה אתם אומרים בקשר למגבר מונו הזה הוא חזק והאם הוא נותן באמת נקי 250 RMS , וב-2 אום 350 RMS ?

המגבר יחובר כנראה למערכת מקורית של פורד פוקוס 2008 דגם המערכת: 6000 CD , יחובר ע''י קיט) האם אפשרי?

לא עדיף לשדרג ולהחליף את הרדיו דיסק מה אתם ממליצים לי לעשות?

תודה

יוסי.

פורסם

אני לא רוצה לקנות את המגבר הנ'לל:- 250.1 של LIGHTING AUDIO מכיוון שאני לא רוצה להיות מוגבל בעתיד בהגברה של סאב יותר חזק.

ולעדן- כרגע אני לא סגור על סאב כלשהו עוד חודש חודשיים ככה אני ישדרג אבל בנתיים אני ישמע איתו את הליטינג אודיו הדגם: 350.1 .

אז שווה לקנות את המגבר הזה חדש עולה 950 שקל מישהו יכול להשיג ביותר זול?

או יד שניה משהו אם מישהו מוכר אני יקנה ממנו.

פורסם

אחלה מונו לתקציב מוגבל. יגביר מצויין את הP1, רק תזהר עם הכיוונים, כי הוא באמת טיפה חזק ב4 אום ממה שהסאב אמור לספוג.

בקשר לשדרוג העתידי,עם תרצה באמת להישתדרג הן מבחינת SQ ובטח מבחינת SPL תצטרך מונו איכותי/עוצמתי הרבה יותר.

פורסם

פניתי ליגאל,בנץ' הוא אמר לי שהוא כבר נמכר המגבר

ובכל מקרה אם אני יביא סאב חזק יותר זה לא יהיה 600 RMS אם כבר אני יביא סאב של 400 RMS שאני מאמין שהמגבר יכול להפעיל אותו טוב.

פורסם

מגבר באמת מצוין לתג המחיר שלו.

בזמן שאתה מריץ עליו את הP1 תזהר עם הכיוונים.

לגבי שדרוג עתידי גם יחזיק הרבה סאבים טובים ובצורה מאוד מכובדת, אם יהיה צורך אז תעבוד ב2OHM

2013 TOYOTA VENZA LIMETED 3.5 V6

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

פורסם

יש לי שאלה בקשר ל- 2 סאבים

מה ההבדל בין הסאב רוקפורד P-1 לרוקפורד P-2 ?

האם הסאב רוקפורד 2 יותר מדוייק?

האם העוצמה מורגשת בהרבה מהעוצמה של P-1? אומנם 150 RMS מול 200 RMS יש הרבה הבדלים בעוצמה?

תודה למי שיכול להענות על השאלות,

פורסם

הP2 חזק יותר וזה מורגש בהגברה נכונה

2013 TOYOTA VENZA LIMETED 3.5 V6

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

פורסם

א - ההבדל בין הסאבים הוא פשוט שמיים וארץ ! אין מה להשוות בינהם בכלל ואין לי מושג איך הP1 קשור באיזו שהיא צורה לרוקפורד (הייתי ברור או שזה לא הספיק?) :)

הP1 - סאב ממש לא יוצלח אפילו בתיבות מותאמות ניתן לשים לב שלסאב אין יכולות של דיוק , עוצמה ומה שבינהם .

הP2 - סאב די מוזיקלי מהיר פאנצ'י מאד ומאד מורגש (לא כמו L7 פורטד)

שורה תחתונה - P2 על על המגבר הנ"ל ישמע פיצוץ

שילוב נוסף הוא הפיניקס גולד ZR 12 בשילוב עם הלייטנינג שיצא לי לא מעט לשמוע את זה וזה פשוט כמו כפפה .

בברכה רוני .

• תוכן חדש...